Har du ansatte som er langtidssykemeldte?

Har du ansatte som er langtidssykemeldte? Er det allerede nok av ting å holde styr på i bedriften og sliter du med å finne en vikar? Da kan vi hjelpe deg!

Skal dine ansatte ut i langtidssykdom
Skal en av dine ansatte ut i langtidssykdom

Hvorfor bruke et bemanningsbyrå når dine ansatte er langtidssykemeldte

Det finnes flere fordeler for deg ved å bruke et bemanningsbyrå når dine ansatte er langtidssykemeldte. Det krever allerede mye å få alt til å gå rundt i en bedrift og det å finne riktig ressurs er en tidkrevende prosess. Det koster mye å ansette feil person og det er ikke alltid like lett å finne de riktige kandidatene heller. Derfor er det en perfekt mulighet for deg å bruke et bemanningsbyrå til å hjelpe deg med rekrutteringen.

Vi har rådgivere som har spesialisert seg på å finne den rette kandidaten til rett bedrift. Du kan bedriften din. Vi kan rekrutteringsfaget og sammen kan vi finne drømmevikaren til deg.

I hele bemanningsperioden, når din ansatt er langtidssykemeldt, tar vi oss av alt arbeidsgiveransvaret for vikaren du får inn. Det vil si alt av oppfølging, lønn, veiledning og sykefravær. Du trenger bare å lene deg tilbake, bli kjent med vikaren og fokusere på bedriften din.

 

Hvordan fungerer prosessen?

Prosessen med bemanning når dine ansatte er langtiddsykemeldte fungerer på samme måte som en vanlig rekrutteringsprosess:

  • Det starter gjerne med at du tar kontakt med oss eller vi tar kontakt med deg for å kartlegge behovet ditt.
  • Dermed begynner søket etter drømmekandidaten. Våre rådgivere har opptil 100 intervjuer i uken sammenlagt så du kan være trygg på at vi finner noe som vil passe deg innen kort tid, slik at du har ressursen du trenger når dine ansatte er langtidssykemeldte.
  • Vi kjører intervjuer med kandidatene og kvalitetssikrer hele prosessen, slik at vi alltid sørger for å matche deres behov.
  • Deretter blir kandidatene presentert til dere. Kandidatene leies ut til et vikariat hos dere i perioden dine ansatte er langtidssykemeldte.

Vi tar oss av alt av oppfølging, lønn, sykefravær og veiledning i hele bemanningsperioden. På denne måten kan du fokusere 100% på bedriften din og bli godt kjent med kandidaten som stepper inn.

Skal en av dine ansatte ut i langtidssykdom
Skal en av dine ansatte ut i langtidssykdom

Hvilke stillinger vi bemanner ut til ved langtidssykdom

Stillingene vi bemanner ut til når det kommer til langtidssykdom er:

Dersom dine ansatte er langtidssykemeldte og du trenger noen til et vikariat innenfor disse fagfeltene. Da kan vi hjelpe deg!

Er en av dine ansatte langtidssykemeldt?

Er en av dine ansatte langtidssykemeldt og du trenger riktig kandidat til å fylle plassen i perioden? Ta kontakt for en uforpliktende prat!