Dreamwork Talents

Ønsker du deg en nyutdannet medarbeider, eller en kandidat som er i startfasen av sin karriere? Vi tilbyr bemanning innen salg, kundeservice, regnskap, bank og finans.
 

Hva er Dreamwork Talents?

Talent Acquisition

I Dreamwork Talents har våre rådgivere spesialisert seg på å finne de beste talentene innen salg, kundeservice og regnskap, bank og finans. Med proaktivt søk, personlighetsanalyser og dybdesamtaler finner vi markedets beste talenter, på en grundig og effektiv måte.

Dreamwork Talents jobber kontinuerlig med å identifisere og anskaffe dyktige kandidater, som møter våre kunders organisatoriske behov. Dette gjør at vår kandidatbase inneholder et stort nettverk av talenter med kommersiell bakgrunn som vi kan håndplukke til din bedrift, både til kortsiktige og langsiktige oppdrag.

Vi er opptatt av å være der hvor morgendagens talenter befinner seg. Derfor har vi et tett samarbeid med noen av landets fremste høyskoler som gjør at våre rådgivere kommer tidlig i kontakt med engasjerte og dyktige studenter med høy faglig kompetanse.

Med hovedkontor i Oslo, leverer vi våre tjenester landsdekkende fra Bodø i nord, Ålesund i vest, til Lindesnes i sør.

den-nye-regnskapsmedarbeideren

Våre tjenester

Våre kunder spenner seg fra oppstartsbedrifter, til børsnoterte selskaper. Uansett om din bedrift har et kortvarig eller langvarig bemanningsbehov, kan vi i Dreamwork bistå prosessen med å finne de neste kandidatene.

Outsourcet HR

Ved bemanning gjennom Dreamwork, fungerer vi som en outsourcet HR-funksjon for din bedrift. Med oss på laget, kan du være trygg på at kontrakter, lønnskjøring, pensjon, forsikring og andre HR-relaterte oppgaver er godt ivaretatt og i henhold til arbeidsmiljølovens bestemmelser. Vi gjennomfører kontinuerlige oppfølgingssamtaler med både konsulenter og deg som kunde for å sikre at alle parter er ivaretatt på best mulig måte.

Benytter du Dreamwork Talents tjenester, kan du være trygg på at du har de riktige folkene ombord til enhver tid, og du vil være mindre utsatt for svingninger i usikre tider eller markeder.

DWTalentsLogo