Skal en av dine ansatte ut i barselpermisjon?

Har du allerede nok av ting å holde styr på i bedriften din og sliter du med å finne en vikar? Vi kan hjelpe deg!

Skal en av dine ansatte ut i barselpermisjon
HR og ledelse rekruttering og bemanning

Fordelene med å bruke et bemanningsbyrå ved barselpermisjon

Det finnes flere fordeler for din bedrift med å bruke et bemanningsbyrå når det kommer til barselpermisjon. Det følger mye jobb med å drive en bedrift, på samme måte som det følger mye jobb med å ansette nye kollegaer.

I en hektisk periode med barselpermisjoner vil det være lønnsomt for deg å hente inn profesjonell hjelp. Du vil både spare penger og tid, samtidig som du kan stole på at du vil få inn dyktige kandidater. Grunnen til at det ofte er kostnadseffektivt for dere å velge et bemanningsbyrå til barselpermisjoner er fordi det gjerne er en daglig leder som tar seg av rekrutteringsprosessen. I denne perioden må daglig leder sette en del av sine arbeidsoppgaver til side.

En rekrutteringsprosess tar tid og det går ofte mange timer til søk etter kandidater, flere intervjurunder, referansesjekk og oppfølging av kandidatene. Vi har rådgivere som er spesialister på søk og annonsering. De vet akkurat hvilke plattformer kandidatene er til stede på og har flere års erfaring med å finne de riktige menneskene.  

Hvordan fungerer prosessen

Prosessen med bemanning i form av barselpermisjon fungerer på samme måte som en vanlig rekrutteringsprosess:

  • Det starter gjerne med at du tar kontakt med oss eller vi tar kontakt med deg, for å kartlegge behovet ditt.
  • Dermed begynner søket etter drømmekandidaten. Våre rådgivere har opptil 100 intervjuer i uken sammenlagt så du kan være trygg på at vi finner noe som vil passe deg innen kort tid, slik at du har ressursen du trenger når din ansatt skal ut i barselpermisjon.
  • Vi kjører intervjuer med kandidatene og kvalitetssikrer hele prosessen, slik at vi alltid sørger for å matche deres behov.
  • Deretter blir kandidatene presentert til dere. Kandidatene leies ut til et vikariat hos dere i perioden din ansatt er ute i barselpermisjon.

Vi tar oss av alt av oppfølging, lønn, sykefravær og veiledning i hele bemanningsperioden. På denne måten kan du fokusere 100% på bedriften din og bli godt kjent med kandidaten som stepper inn under barselpermisjonen.

Skal en av dine ansatte ut i barselpermisjon
Skal en av dine ansatte ut i barselpermisjon

Hvilke stillinger bemanner vi til ved barselpermisjon?

Stillingene vi bemanner ut til når det kommer til barselpermisjon er:

Dersom en av dine ansatte skal ut i barselpermisjon og du trenger noen til et vikariat innenfor disse fagfeltene. Da kan vi hjelpe deg!

Skal en av dine ansatte ut i barselpermisjon?

Skal en av dine ansatte ut i barselpermisjon og du trenger riktig kandidat til å fylle plassen i denne perioden? Ta kontakt for en uforpliktende prat!