Vikar

Vi tilbyr vikartjenester til deg som har behov for ansatte i perioder med sykdomsfravær, permisjoner og midlertidige prosjekter innen våre fagområder.

  • Finn riktig kompetanse på kort tid
  • Tilpassede prosesser for dine behov
  • En god samarbeidspartner og rådgiver

Vi spesialiserer oss innen:
Økonomi & regnskap - Retail - IT - Salg & marked - HR & Ledelse

Leie inn konsulent

Dreamwork er en perfekt partner når tiden ikke strekker til.

Riktig kompetanse og nok ressurser er viktig for å holde en bedrift gående. Ofte er dette tidskrevende i en travel hverdag. Da er det godt å vite at det finnes hjelp. Vi har mange års erfaring med å hjelpe store og små bedrifter med å finne riktige kandidater.

133-Challenging-Times 1

Se hvorfor Obos valgte oss som langsiktig partner

obos_liggende_hus_hvit 1
Play Video

Vi tok en prat med Vidar Seland, Teamleder og digital Produkteier fra Obos, for å høre hans tanker om rekrutteringsprosessen.

Hva gjør et vikarbyrå?

Til forskjell fra at en bedrift selv ansetter en ny medarbeider, vil et vikarbyrå finne og ansette kandidater som søker midlertidig arbeid. Ofte er dette et behov som oppstår i bedrifter ved for eksempel langtidssykdom eller permisjoner.

Vi har arbeidsgiveransvaret, og arbeidstakeren blir ansatt hos oss i Dreamwork, men jobber ute i andre bedrifter. Det betyr at vi har ansvaret med å følge opp den ansatte, og vi håndterer alt av personalansvar, lønn og oppfølging.

Dreamwork

Kontakt oss

Vil du snakke direkte med en av våre rådgivere?

Våre rådgivere sitter klare for å ta en prat om dine behov.

Suada

Plutselig melder behovet seg

Vi forstår at å finne riktig vikar raskt og enkelt er avgjørende for din virksomhet. Enten det er ved sykemeldinger, foreldrepermisjoner eller i tider med høy arbeidsbelastning, er behovet for vikarer en realitet for mange bedrifter. Vi er her for å hjelpe deg med å takle disse utfordringene, og finne den beste løsningen for din bedrift.

To rekrutterere fra Dreamwork sitter og snakker om jobbsøkere

Trenger du hjelp raskt? Fyll ut skjemaet, så fikser vi resten.

86-Freelancer
Sertifiseringer-dreamwork-03
Sertifiseringer-dreamwork-02
Sertifiseringer-dreamwork-04
Sertifiseringer-dreamwork-01

Ofte stilte spørsmål om vikarbyrå

Hva gjør et vikarbyrå?

Til forskjell fra at en bedrift selv ansetter en ny medarbeider, vil et vikarbyrå finne og ansette kandidater som søker midlertidig arbeid. Ofte er dette et behov som oppstår i bedrifter ved for eksempel langtidssykdom eller permisjoner.

Hva er fordelene ved å bruke et vikarbyrå?

Fordeler inkluderer rask tilgang til midlertidige ansatte, avlastning av rekrutteringsprosessen, og fleksibilitet i å tilpasse bemanningen etter behov. Ved denne løsningen har vi arbeidsgiveransvaret, og arbeidstakeren blir ansatt hos oss. Det betyr at vi har ansvaret med å følge opp den ansatte, og håndtere alt av personalansvar, lønn og oppfølging. 

Hva er forskjellen på vikar-, bemanning- og rekrutteringsbyrå?

Vikarbyråer spesialiserer seg på å formidle midlertidig arbeidskraft til bedrifter, vanligvis for å fylle midlertidige bemanningsbehov eller for å dekke fravær. Bemanningsselskaper fokuserer på å tilby midlertidige ansatte for å dekke midlertidige behov, men de kan også tilby løsninger for langsiktige prosjekter. I begge disse løsningene blir arbeidstakeren ansatt hos oss under perioden. Rekrutteringsbyråer er primært opptatt av å hjelpe bedrifter med å fylle permanente stillinger ved å finne kvalifiserte kandidater og matche dem med faste stillinger. Hovedforskjellen ligger i fokus, da vikarbyråer og bemanningsselskaper tilbyr midlertidige løsninger, mens rekrutteringsbyråer jobber med langsiktig ansettelse.

Hvordan er prosessen for å skaffe vikar?

Vi i Dreamwork er alltid på utkikk etter nye flinke medarbeidere for våre kunder, og vi rekrutterer til mange ulike bransjer og fagområder. Gjennom systematisk og strategisk bruk av vår markedsforståelse, kandidatforståelse, målrettede markedsaktiviteter og sosiale medier tiltrekker vi oss kandidater. Deretter finner vi de rette kandidatene til din bedrift sine behov, ved å sette oss inn i bedriftens verdier, ambisjoner og arbeidsmiljø. Enten du er ute etter vikarer med høy kompetanse innen sitt fagfelt, eller om du er ute etter vikarer som er helt i startfasen av sin karriere.

Hvor mye koster det å bruke et vikarbyrå?

Vi setter gjerne opp et prisforslag til deg basert på dine behov. Prisene varierer etter mye hjelp du trenger. Vi hjelper alt fra store og små bedrifter med å finne de riktige vikarer. 

Hvilke fagfelt er Dreamwork spesialister innen?

Dreamwork spesialiserer seg på flere områder, inkludert salg og markedsføring, HR og ledelse, økonomi, regnskap og finans, IT, franchise og retail. Dette innebærer at vi har ekspertise i å hjelpe organisasjoner med å finne høykvalifiserte kandidater i disse spesifikke bransjene. Ved å fokusere på disse spesialområdene, kan vi effektivt matche kompetente kandidater med riktige stillinger i ulike bransjer og funksjoner. 

Har dere vikarer innen salg og markedsføring?

Ja. Markedet har et kontinuerlig behov for gode ressurser innen fagfeltene salg, kundeservice og markedsføring, og vi jobber derfor målrettet for å opprettholde den jevne tilstrømningen av dyktige kandidater innen salg og markedsføring. 

Har dere vikarer tilgjengelig for bank, finans og forsikring?

Ja, vi har vikarer innen bank, finans og forsikring. Behovet for ressurser innen bank-, finans og forsikringsbransjen er økende, og bransjen er i endring og det samme er oppgavene i de ulike rollene. Derfor er det en fordel av vi besitter kompetansen som kreves, for å bistå med riktige kandidater.

Har dere lederroller og spesialkompetanse?

Ja, vi kaller det executive search: For å identifisere og kvalitetssikre kandidater til lederroller, og roller der spesialkompetanse er avgjørende for bedriftens virksomhet, er forretningsforståelse og kompetanse innen strategisk og operativt arbeid en forutsetning. Rådgiverne våre har lang erfaring fra sine bransjer og bred erfaring fra rekruttering av mellom- og toppledere.

Har dere vikarer innen økonomi og regnskap?

Ja, vi har vikarer innen økonomi og regnskap og kontor og administrasjon: For å være dyktig innen dette fagfeltet er det essensielt at medarbeideren har bred kompetanse da økonomi og regnskap er i kraftig teknologisk utvikling. Vi bistår våre kunder med å skaffe den riktige kandidaten til stillinger i alle kategorier innen økonomi og regnskap.

Har dere vikarer som kan sosiale medier?

Ja, vi har tilgjengelige vikarer som er spesialister på sosiale medier: Vi lever i en tid hvor sosiale medier er avgjørende for bedrifters merkevare, forretningsprosesser og resultater. Derfor hjelper vi i Dreamwork våre kunder med å knytte til seg ressurser som er nødvendig for å løfte bedriften til det tidsriktige kompetansenivået.

Har dere vikarer innen IT og teknologi?

Ja, vi kan bistå med vikarer innenfor IT-sektoren. Denne sektoren har en konstant høy etterspørsel etter dyktige og spesialiserte kandidater. Dreamwork hjelper med å bemanne stillinger i alt fra små, lokale bedrifter og konsulenthus, til store globale konsern som er ledende innen teknologi.

Kan dere hjelpe med vikarer for føselsperimisjon?

Ja, vi kan hjelpe med å finne riktige kandidater som kan dekke dine behov mens en ansatt er i fødselspermisjon. 

Kan dere hjelpe med vikarer ved langtidssykdom?

Ja, vi kan hjelpe med å finne riktige kandidater som kan dekke dine behov mens en ansatt er i langtidssykemeldt.