Vikar

Vi tilbyr vikartjenester til deg som har behov for ansatte i perioder med sykdomsfravær, permisjoner og midlertidige prosjekter innen våre fagområder.

  • Finn riktig kompetanse på kort tid
  • Tilpassede prosesser for dine behov
  • En god samarbeidspartner og rådgiver

Vi spesialiserer oss innen:
Økonomi  - Retail - IT - Salg  - Markedsføring  - HR & Ledelse

retail og franchise rekruttering

Dreamwork er en perfekt partner når tiden ikke strekker til.

Riktig kompetanse og nok ressurser er viktig for å holde en bedrift gående. Ofte er dette tidskrevende i en travel hverdag. Da er det godt å vite at det finnes hjelp. Vi har mange års erfaring med å hjelpe store og små bedrifter med å finne riktige kandidater.

133-Challenging-Times 1

Se hvorfor Obos valgte oss som langsiktig partner

obos_liggende_hus_hvit 1
Play Video

Vi tok en prat med Vidar Seland, Teamleder og digital Produkteier fra Obos, for å høre hans tanker om rekrutteringsprosessen.

Hva gjør et vikarbyrå?

Til forskjell fra at en bedrift selv ansetter en ny medarbeider, vil et vikarbyrå finne og ansette kandidater som søker midlertidig arbeid. Ofte er dette et behov som oppstår i bedrifter ved for eksempel langtidssykdom eller permisjoner.

Vi har arbeidsgiveransvaret, og arbeidstakeren blir ansatt hos oss i Dreamwork, men jobber ute i andre bedrifter. Det betyr at vi har ansvaret med å følge opp den ansatte, og vi håndterer alt av personalansvar, lønn og oppfølging.

Dreamwork

Kontakt oss

Vil du snakke direkte med en av våre rådgivere?

Våre rådgivere sitter klare for å ta en prat om dine behov.

Suada profilbilde

Plutselig melder behovet seg

Vi forstår at å finne riktig vikar raskt og enkelt er avgjørende for din virksomhet. Enten det er ved sykemeldinger, foreldrepermisjoner eller i tider med høy arbeidsbelastning, er behovet for vikarer en realitet for mange bedrifter. Vi er her for å hjelpe deg med å takle disse utfordringene, og finne den beste løsningen for din bedrift.

To rekrutterere fra Dreamwork sitter og snakker om jobbsøkere

Trenger du hjelp raskt? Fyll ut skjemaet, så fikser vi resten.

86-Freelancer
Miljøfyrtårnsertifisering
Sertifiseringer-dreamwork-02
Gaselle 2023
Sertifiseringer-dreamwork-01

Ofte stilte spørsmål om vikarbyrå

Til forskjell fra at en bedrift selv ansetter en ny medarbeider, vil et vikarbyrå finne og ansette kandidater som søker midlertidig arbeid. Ofte er dette et behov som oppstår i bedrifter ved for eksempel langtidssykdom eller permisjoner.