Drømmejobben

Vi i Dreamwork jobber for at du skal finne drømmejobben, og for at bedrifter skal se ditt potensialet.

Salg og markedsføring

Drømmer du om en karriere innen salg og markedsføring? Dette er et av kjerneområdene våre i Dreamwork, og vi jobber tett med flere bedrifter som ofte har behov for påfyll av kompetanse og talenter med en iboende lidenskap for det å selge.

Som registrert jobbsøker hos oss vil du alltid ha tilgang til en rekke tilgjengelige stillinger innenfor salg og markedsføring. I tillegg står rådgiverne våre alltid klare for å hjelpe deg når du trenger tips og rådgivning til din egen salgs- og markedsføringskarriere.

Stillinger innen fagområdet:

Butikkleder/butikksjef, Salgssjef, Butikkmedarbeider, Service- og Salgsmedarbeider, Salgskonsulent, Kundesentermedarbeider, Account Manager, Key Account Manager, Business Development Manager, Sales Executive, Telefonselger nysalg, Telefonselger portefølje, Kundeservice, Feltselger, Kundeservicemedarbeider, Salgskonsulent felt, Area Sales Manager, Selger, Møtebooker, Salgsrådgiver, Growth Manager, Outbound Spesialist, Sales Manager, Teamleder, Salgsleder, Winback, E-commerce selger, m.m.

Salgogmarked_1600x1600 (1)
Bankfinans_1600x1600

Bank, finans og forsikring

Har du en naturlig forståelse for penger og finans? Det skjer mye innenfor bank-, finans- og forsikringsbransjen, og endringene skaper store behov for oppdatert kunnskap og kompetanse. Enten du er nyutdannet eller på jakt etter nye utfordringer, er sjansene gode for at konsulentene våre kan koble deg med en bedrift som matcher akkurat dine egenskaper og mål.

Stillinger/oppgaver innen fagområdet:

Kunderådgiver, Kredittrådgiver, Kredittmedarbeider, Kundebehandler, Finansrådgiver, Bankkonsulent, Daglig leder bank og kundesenter, Salg av livs-, skade- og spareforsikring, Kundekonsulent, Rådgiver - Bedriftsmarked, Rådgiver - Privatmarked, Konsulent innen bank, forsikring og kapitalforvaltning, Bankrådgiver, Forsikringsrådgiver, Senior Financial Advisor, Kredittmedarbeider, m.m.

Executive search

Har du et ledertalent i magen? Konsulentene våre har selv lederbakgrunn og lang erfaring med rekruttering av mellom- og toppledere. Og fordi vi er et byrå som spesialiserer oss på kommersielle stillinger, har vi også forretningsforståelsen som skal til for raskt å kunne identifisere og kvalitetssikre kandidater til lederroller, og roller der spesialkompetanse er avgjørende.

Derfor tilbyr vi også rådgivning om hva som skal til for å gjøre deg til den ideelle lederkandidaten i drømmejobben din. Dyktige ledere skaper vekst, og vi legger stor stolthet i å finne og utvikle ledere som leverer toppresultater i sin rolle og bedrift.

Stillinger innen fagområdet:

Kommunikasjonsdirektør, Økonomidirektør, Salgsdirektør, CFO / Økonomidirektør, Direktør Kundeservice, CTO / Chief Technology Officer, CMO / Chief Marketing Officer, CHRO / Chief Human Resources Officer, Direktør Kundeservice, CEO / Chief Executive Officer, Teknisk sjef, Prosjekteringsleder, Prosjektutvikler, Eiendomsutvikler, Konsernsjef, Forretningsorientert Økonomisjef, Administrerende Direktør, Daglig Leder, Site manager, Direktør, Logistikksjef / Logistikk Direktør / COO /  Chief Operating Officer, Supply Chain Direktør, Innkjøpsdirektør, m.m.

executivesearch_1600x1600
Økonomiregnskap_1600x1600

Økonomi og regnskap

Drømmer du om en karriere innen økonomi og regnskap? For å holde tritt med den teknologiske utviklingen er behovet stort for søkere med bred kompetanse innen økonomi og regnskap.

Vi samarbeider med bedrifter innen flere ulike bransjer, og hvilke kvaliteter som veier tyngst, varierer ofte mye. Som registrert søker hos oss kan vi tilby deg stillinger som matcher ditt faglige nivå – samtidig som vi hjelper deg med rådgiving og tips om din videre karriere.

Stillinger/oppgaver innen fagområdet:

Regnskapsfører, Autorisert regnskapsfører, Revisor, Statsautorisert revisor, Autorisert revisor, Controller, Accountant / Senior Accountant, Regnskapsmedarbeider, Lønnsrådgiver, Statsautorisert regnskapsfører, Samfunnsøkonom, Økonom, Business Controller, Regnskapsansvarlig, Prosjekt Controller, CFO / Økonomidirektør, m.m.

Kontor og administrasjon

Er du et allsidig talent med et godt øye for orden? Innenfor kontor og administrasjon må ofte mange forskjellige arbeidsoppgaver og roller kombineres i én stilling. Og som støttefunksjoner for kjernevirksomheten vet vi godt hvor avgjørende slike stillinger kan være for bunnlinjen i bedriften.

Når vi leter etter den ideelle kandidaten, analyserer vi derfor alltid den spesifikke rollen som skal fylles – og ser deretter på både faglige og personlige egenskaper for å finne den perfekte matchen.

Stillinger/oppgaver innen fagområdet:

Logistikkoordinator, Kvalitetsrådgiver, HMS-rådgiver, HMS-ansvarlig, Resepsjonist, Sekretær, Advokatsekretær, Prosjektsektretær, Personalsekretær, Salgssektretær, Kundeservice, Administrasjonssjef, Prosjektleder, HR- og personalsjef, HR rådgiver, HR sjef, CHRO, m.m.

kontoradmin_1600x1600
IT_1600x1600

IT

I en verden i rask endring, har IT-sektoren en konstant høy etterspørsel etter dyktige og spesialiserte kandidater. Vi jobber kontinuerlig for å fremskaffe de riktige kandidatene for våre oppdragsgivere. Dreamwork gir muligheten til å jobbe hos alt fra små, lokale bedrifter og konsulenthus, til store globale konsern som er ledende innen teknologi.

Stillinger/oppgaver innen fagområdet:

Utvikler, Frontendutvikler, Backendutvikler, Fullstack utvikler, Systemutvikler, Databaseadministrator, Senior Software Engineer, Data Scientist, System Developer, Senior Software Developer, Web developer, Applikasjonsutvikler, Systemspesialist, Developer, Software Engineer, UX Designer, Arkitekt, IT-konsulent, 1. linje support, 2. linje support, m.m.

Sosiale medier

Er du flink til å nå ut til folk i sosiale medier? SOME og digitalmarkedsføring er i dag avgjørende for de fleste bedrifters merkevare, forretningsprosesser og resultater.

Vi hjelper et bredt spekter av kunder med å knytte til seg de nødvendige ressursene og talentene som trengs for at bedriften skal holde seg konkurransedyktig og nå ut til kunder i alle kanaler. Registrerer du deg som søker hos Dreamwork, vil du bli møtt av rådgivere som forstår faget ditt, og som kan gi deg gode råd om veivalg for din videre karriere.

Stillinger innen fagområdet:

Markedskoordinator, Markedskonsulent, Markedsassistent, Marketing manager, Eventmedarbeider, SEM spesialist, Brand Manager, Growth Manager, Medierådgiver, Inbound Marketing ansvarlig, Markedsanalytiker, Innholdsprodusent / Content Creator, Event Manager, Digital Markedsfører / Digital Marketer, CRM & Marketing Automation Specialist, Kampanjekoordinator, Digital analytiker, Digital rådgiver, Markedsfører, Kommunikasjonskonsulent, Performance Marketing Specialist, Markedsføringsansvarlig, Markedsansvarlig, Markedsføringsmedarbeider, Salg- og Markedsansvarlig, Art Director, Product Manager, m.m.

some_1600x1600
retail_1600x1600

Franchise

Har du det som skal til?

Det å bli franchisetaker handler om å være selvstendig, med egen virksomhet. Retten til å bli med i franchisekjeden kjøper du av franchisegiver. Du må ha kapitalen som må investeres og evnene som skal til for å oppnå suksess. Derfor er det viktig at du har tillit til konseptet du velger, og at du vurderer det realistisk. Franchisegiver og deg vil samarbeide for å oppnå suksess med konseptet, det er derfor viktig at dere begge er overbevist om at samarbeidet er rett for begge parter. Franchisegiver vil derfor vurdere dine faglige og personlige kvalifikasjoner sammen med din økonomiske situasjon like grundig som du bør vurdere verdien av kjedens konsept.

Slik tar du det første skrittet.

Franchise har blitt en attraktiv måte å bli selvstendig på. Å drive som franchisetaker er en god pensjonssparing samtidig som at du tar eierskap til noe som er ditt eget. Dersom du har valgt ut kjede eller konsept du ønsker å bli en del av, bør du kontakte franchisegiver for å be om flere opplysninger rundt franchisetilbudet og virksomheten. Det å be om opplysninger er ingen forpliktelse, men mer en naturlig nødvendighet i vurderingsfasen. Er du derimot på utkikk etter et passende konsept og har hatt ønsket om å starte opp som franchise lenge, kan du ta kontakt med oss sånn at vi kan fortelle om hvilke muligheter som ligger i ditt område: franchise@dreamwork.no

Eller gå til vår side om franchise.

Kontakt oss for en uforpliktende prat!

Våre dyktige rådgivere er alltid tilgjengelige og klare for å bistå med å finne de beste kandidatene. Kontakt oss i dag for en uforpliktende prat om deres bemanningsbehov.