Drømmejobben

Vi i Dreamwork jobber for at du skal finne drømmejobben, og for at bedrifter skal se ditt potensiale.

Våre fokusområder

Her er de fire hovedfeltene vi spesialiserer oss på

Talents

Ønsker du deg en nyutdannet medarbeider, eller en kandidat som er i startfasen av sin karriere?

Search & Selection

Har du behov for ansatte med høy kompetanse innenfor sitt fagfelt?

Retail

Spesialister på franchiserekruttering og alle stillinger innenfor varehandel.

Technology

Dreamwork Technology utnytter algoritmer, kunstig intelligens og big data.

Ansatte rekrutterere i Dreamwork hjelper deg med å finne drømmejobben ved hjelp av salg og markedsføringDrømmer du om en karriere innen salg og markedsføring? Dette er et av kjerneområdene våre i Dreamwork, og vi jobber tett med flere bedrifter som ofte har behov for påfyll av kompetanse og talenter med en iboende lidenskap for det å selge.

Som registrert jobbsøker hos oss vil du alltid ha tilgang til en rekke tilgjengelige stillinger innenfor salg og markedsføring. I tillegg står rådgiverne våre alltid klare for å hjelpe deg når du trenger tips og rådgivning til din egen salgs- og markedsføringskarriere.

Stillinger innen fagområdet:

Butikkleder/butikksjef, Salgssjef, Butikkmedarbeider, Service- og Salgsmedarbeider, Salgskonsulent, Kundesentermedarbeider, Account Manager, Key Account Manager, Business Development Manager, Sales Executive, Telefonselger nysalg, Telefonselger portefølje, Kundeservice, Feltselger, Kundeservicemedarbeider, Salgskonsulent felt, Area Sales Manager, Selger, Møtebooker, Salgsrådgiver, Growth Manager, Outbound Spesialist, Sales Manager, Teamleder, Salgsleder, Winback, E-commerce selger, m.m.

Kundereferanser

Våre kunder spenner seg fra oppstartsbedrifter, til børsnoterte selskaper. Uansett om din bedrift har et kortvarig eller langvarig bemanningsbehov, kan vi i Dreamwork bistå prosessen med å finne de neste kandidatene.

Se tilbudet til
akademiet vårt

Dreamwork har også et treningsprogram for unge nyutdannede. Se hvordan du starter din karriere takket være akademiet vårt.

For arbeidsgiver. Vi lærer opp dine fremtidige ansatte

Læring er nøkkelen til utvikling og vekst.

Derfor har vi utviklet et spennende karriereløp, som sikrer våre kandidater de erfaringene de trenger for å lykkes i sin neste jobb. Vi lærer opp kandidater gjennom engasjerende praktisk læring, samarbeid i team og jevnlig oppfølging. Vil du lære mer om Dreamwork Academy, eller er du på utkikk etter drømmekandidaten?