Konsulentutleie

Trenger du konsulenter til en tidsavgrenset periode?

  • Konsulenter med spesialkompetanse
  • Tidsavgrensede prosjekter
  • Ekstra ressurser i en hektisk periode

Vi spesialiserer oss innen:
Økonomi & regnskap - Retail - IT - Salg & marked - HR & Ledelse

Vi tilbyr konsulentutleie

Sammen når vi dine bedriftsmål

Det er ulike grunner til at en bedrift velger å leie inn en konsulent fremfor å ansette noen fast. Det kan eksempelvis være knyttet til tidsavgrensede prosjekter hvor du trenger noen med spesialkompetanse. Våre konsulenttjenester kan dekke dine behov!

Konsulenttjenester

Slik jobber vi med å finne dyktige konsulenter til din bedrift!

Trenger du konsulenter?
Play Video

COO: Dag Armand Iversen forteller litt om hvordan vi jobber med konsulentutleie her i Dreamwork.

Når kan du leie inn en konsulent?

Kort fortalt kan du leie inn en konsulent når du mangler spesialkompetanse til et tidsavgrenset prosjekt. Tidsperioden kan variere mellom alt fra 6-12 måneder. Vi tar oss av alt som har med arbeidsgiveransvaret å gjøre i perioden. Det vil si lønn, sykefravær, oppfølging o.l.

  • Spesialkompetanse du ikke har i bedriften fra før
  • Behov for ekstra ressurser i en hektisk periode
Konsulentutleie

Kontakt oss

Vil du snakke direkte med en av våre rådgivere?

Våre rådgivere sitter klare for å ta en prat om dine behov.

Vi hjelper deg med rekruttering og bemanning

Få kjenner bransjen bedre

Vi er selv spesialister fra bransjene vi leier ut konsulenter til. Dermed kan du være trygg på at vi finner den rette konsulenten for akkurat deg og din bedrift.

  • Salg og markedsføring
  • HR og ledelse
  • Økonomi, regnskap og finans
  • IT
  • Retail
Konsulentutleie

Nysgjerrig på hva vi kan få til sammen?
La oss ta en kaffe!

117-Business-Meeting 1
Sertifiseringer-dreamwork-03
Sertifiseringer-dreamwork-02
Sertifiseringer-dreamwork-04
Sertifiseringer-dreamwork-01

Ofte stilte spørsmål om konsulenttjenester

Hva gjør et konsulenthus?

Et konsulenthus kan levere konsulenter til bedrifter som trenger noen med spesialkompetanse til et tidsavgrenset prosjekt, eller ekstra ressurser i en hektisk periode. 

 

 

Hva er forskjellen på bemanning og konsulentutleie?

Forskjellen på bemanning og konsulentutleie er ikke så stor, men det er likevel en liten forskjell der. 

Konsulentutleie kan du ta i bruk når du trenger noen med spesialkompetanse du ikke har i bedriften fra før av, til et tidsavgrenset prosjekt. Når du trenger en ressurs i form av langtidssykdom eller permisjoner kan du ta i bruk andre bemanningstjenester. Vi kan tilby begge deler!

 

 

Hvordan fungerer prosessen med å leie inn konsulenter?

Prosessen med å leie inn en konsulent fungerer på samme måte som en vanlig rekrutteringsprosess. 

Vi begynner med å definere kravene for den ønskede kandidaten, inkludert kompetanse, kunnskap og erfaring. Deretter annonserer vi stillingen på relevante plattformer og aktivt søker etter kandidater, også passive søkere. Intervjuer gjennomføres med potensielle kandidater, inkludert bruk av Dreamwork Assessment for en dypere innsikt. Referansesjekker blir utført før presentasjon til kunde, og ved konsulentutleie følger vi opp kandidaten(e) med medarbeidersamtaler, oppfølgingssamtaler og administrativt ansvar.

 

 

Hvor mye koster det å bruke et konsulenthus?

Vi setter gjerne opp et prisforslag til deg basert på dine behov. Prisene varierer etter hvor mye hjelp du trenger. Vi hjelper alt fra store og små bedrifter med å finne de riktige ansatte. Dette gjør at man unngår feilansettelser.

Hvor lang tid tar prosessen med å leie inn en konsulent?

Lengden på prosessen med å leie inn en konsulent varierer betydelig avhengig av flere faktorer, inkludert stillingsnivå, bransje, etterspørsel, organisasjonens interne prosesser og rekrutteringskilder. Prosessen kan ta alt fra noen uker til noen måneder, avhengig av kompleksiteten og kravene til stillingen. Realistiske forventninger og god kommunikasjon er avgjørende for å håndtere tidsrammene på en effektiv måte. 

Hvilke fagfelt er Dreamwork spesialister innen?

Vi spesialiserer oss på flere områder, inkludert salg og markedsføring, HR og ledelse, økonomi, regnskap og finans, IT, franchise og retail. Dette innebærer at vi har ekspertise i å hjelpe organisasjoner med å finne høykvalifiserte kandidater i disse spesifikke bransjene. Ved å fokusere på disse spesialområdene, kan vi effektivt matche kompetente kandidater med riktige stillinger i ulike bransjer og funksjoner. 

Hvordan skiller Dreamwork seg fra andre byråer?

I tillegg til at vi har dyktige spesialister, skiller vi oss fra andre konkurrenter ved at vi, blant annet, bruker et verktøy som kalles Dreamwork Assessment, som analyserer soft skills. Soft Skills, eller myke ferdigheter, måler ferdigheter som tilhører kandidatens personlighet.

Ved å teste kandidaten på denne måten, henter vi ut et sett med rapporter som vi bruker til å skrive en analyse av kandidaten, som deretter brukes som basis i dybdeintervju.

Dette gjør også at man får et bedre bilde av kandidaten som en helhetlig person før man gjør en eventuell ansettelse. Hvilket gjør at dere som bedrift har bedre forutsetninger for å lykkes med rekrutteringen på første forsøk.
 Hvis du er nysgjerrig på hvordan rapportene ser ut kan du laste ned denne eksempelrapporten. Alle rådgiverne er sertifiserte i å bruke og tolke personlighetsanalysene (og eventuelle evnetester), med jevnlig kursing hos vår leverandør.

Hva kjennetegner en god rekrutterer?

En god rekrutterer setter seg nøye inn i dine behov og bransje. I Dreamwork er vi opptatt av kvalitet, fremfor kvantitet. Derfor er vi  spesialister innen for noen bestemte fagfelt (økonomi, regnskap, finans, salg og markedsføring, retail, franchise, IT, HR og ledelse) slik at du kan være sikker på at vi forstår hva du trenger for å finne den perfekte kandidaten. 

Hva gjør en headhunter?

Jobben til en headhunter, eller hodejeger som det kalles på norsk, er å finne egnede kandidater til en stilling. Dette også ofte uten at stillingen er utlyst.

 

Selve faget headhunting, handler om å oppsøke og kontakte dyktige personer med høy kompetanse slik at bedrifter får fylt spesifikke stillinger med de som er best kvalifiserte. I motsetning til rekruttering, er personen som blir headhuntet ofte allerede ansatt i andre bedrifter. Det vil si at den innleide hodejegeren fungerer som et bindeledd mellom bedriften og kandidaten slik at bedriften får topptalenter på plass raskt og effektivt.