Alle ansatte i Dreamwork

Rekruttere OsloDette fagfeltet er i kraftig teknologisk utvikling, og det er derfor behov for mennesker med et bredt kompetansebilde. Vi bistår våre kunder med å fremskaffe den riktige kandidaten til stillinger i alle kategorier innen økonomi og regnskap.

Dette betyr også at vi vil kunne tilby våre kandidater stillinger som passer til det faglige nivå man måtte ha, og vi kan hjelpe hver enkelt med rådgiving om videre karriere.

Stillinger/oppgaver innen fagområdet:

Regnskapsfører, Autorisert regnskapsfører, Revisor, Statsautorisert revisor, Autorisert revisor, Controller, Accountant / Senior Accountant, Regnskapsmedarbeider, Lønnsrådgiver, Statsautorisert regnskapsfører, Samfunnsøkonom, Økonom, Business Controller, Regnskapsansvarlig, Prosjekt Controller, CFO / Økonomidirektør, m.m.

Samarbeidspartnere

Våre kunder spenner seg fra oppstartsbedrifter, til børsnoterte selskaper. Uansett om din bedrift har et kortvarig eller langvarig bemanningsbehov, kan vi i Dreamwork bistå prosessen med å finne de neste kandidatene.

Sjekk ut Dreamwork Academy

Digitale intervjuer kommet for å bli

Dreamwork har også et oppfølgingsprogram for unge talenter. Se hvordan dette fungerer.

2000+

Personer rekruttert

32

Ledige stillinger

150+

Samarbeidsbedrifter

26

Ansatte

Vi finner din neste medarbeider

Vi jobber strategisk og systematisk for å tiltrekke kandidater – gjennom bruk av kandidatinnsikt, markedsforståelse, sosiale medier og målrettede markedsaktiviteter. Gjennom å sette oss inn i din bedrifts behov, verdier, ambisjoner og arbeidsmiljø finner vi de rette kandidatene for din bedrift.