Alle ansatte i Dreamwork
Økonomi og regnskap

Rekruttere OsloDette fagfeltet er i kraftig teknologisk utvikling, og det er derfor behov for mennesker med et bredt kompetansebilde. Vi bistår våre kunder med å fremskaffe den riktige kandidaten til stillinger i alle kategorier innen økonomi og regnskap.

Dette betyr også at vi vil kunne tilby våre kandidater stillinger som passer til det faglige nivå man måtte ha, og vi kan hjelpe hver enkelt med rådgiving om videre karriere.

Stillinger/oppgaver innen fagområdet:

Regnskapsfører, Autorisert regnskapsfører, Revisor, Statsautorisert revisor, Autorisert revisor, Controller, Accountant / Senior Accountant, Regnskapsmedarbeider, Lønnsrådgiver, Statsautorisert regnskapsfører, Samfunnsøkonom, Økonom, Business Controller, Regnskapsansvarlig, Prosjekt Controller, CFO / Økonomidirektør, m.m.

Bank, finans og forsikring

Bemanning Oslo

Behovet for ressurser innen bank-, finans- og forsikringsbransjen er økende. Bransjen er i endring og det samme er oppgavene i de ulike rollene. Dreamwork besitter den kompetansen som kreves, for å bistå næringen med riktige kandidater, og vi kan rådgi kandidatene i deres valg for videre karriere.

Stillinger/oppgaver innen fagområdet:

Kunderådgiver, Kredittrådgiver, Kredittmedarbeider, Kundebehandler, Finansrådgiver, Bankkonsulent, Daglig leder bank og kundesenter, Salg av livs-, skade- og spareforsikring, Kundekonsulent, Rådgiver - Bedriftsmarked, Rådgiver - Privatmarked, Konsulent innen bank, forsikring og kapitalforvaltning, Bankrådgiver, Forsikringsrådgiver, Senior Financial Advisor, Kredittmedarbeider, m.m.

IT

Bemanningsbyra i osloI en verden i rask endring, har IT-sektoren en konstant høy etterspørsel etter dyktige og spesialiserte kandidater. Vi jobber kontinuerlig for å fremskaffe de riktige kandidatene for våre oppdragsgivere. Dreamwork gir muligheten til å jobbe hos alt fra små, lokale bedrifter og konsulenthus, til store globale konsern som er ledende innen teknologi.

Stillinger/oppgaver innen fagområdet:

Utvikler, Frontendutvikler, Backendutvikler, Fullstack utvikler, Systemutvikler, Databaseadministrator, Senior Software Engineer, Data Scientist, System Developer, Senior Software Developer, Web developer, Applikasjonsutvikler, Systemspesialist, Developer, Software Engineer, UX Designer, Arkitekt, IT-konsulent, 1. linje support, 2. linje support, m.m.

Franchise

Bemanning i osloFranchise kan være en trygg og inspirerende måte å bygge konseptet sitt i en tid der mange ønsker å være selvstendige. Som konseptinnehaver ønsker man en franchisetaker som både har kremmerånd og interesse for det konseptet står for. I Dreamwork har våre rådgivere lang erfaring med retail drift og har forståelse for hva det vil si å være franchisetaker. Vi har kontinuerlig et proaktivt søk på kandidater der vi tar samtaler om franchisedrift uavhengig av konsept. Det vil derfor være flere kandidater i systemet vårt som ønsker å være en del av et franchisenettverk, og er klare til å starte dersom konseptet matcher.

Stillinger innen feltet

Gjennom vårt proaktive søk og SoMe kampanjer finner vi franchisetakere og masterfranchise.

Finn ut hvordan vi jobber med franchise.

Kontor og administrasjon

Rekruttering OsloDette fagfeltet omfatter svært mange forskjellige arbeidsoppgaver og roller. Felles for de fleste av disse er at de er støttefunksjoner for bedriften operasjonelle virksomhet, og derfor avgjørende for dennes resultat. Vi gjør en detaljert analyse av hver rolle og bistår våre kunder med å avdekke kompetansebehov spesifikt for den enkelte stilling.

Stillinger/oppgaver innen fagområdet:

Logistikkoordinator, Kvalitetsrådgiver, HMS-rådgiver, HMS-ansvarlig, Resepsjonist, Sekretær, Advokatsekretær, Prosjektsektretær, Personalsekretær, Salgssektretær, Kundeservice, Administrasjonssjef, Prosjektleder, HR- og personalsjef, HR rådgiver, HR sjef, CHRO, m.m.

Salg og markedsføring

Hvordan skriver du en god cvI Dreamwork behandler vi salg som et eget fag. Markedet har et kontinuerlig behov for gode ressurser innen fagfeltene salg, kundeservice og varehandel, og vi jobber derfor målrettet for å opprettholde den jevne tilstrømningen av dyktige kandidater.

Våre kandidater vil oppleve at vi har et bredt spekter av tilgjengelige stillinger, og de vil få profesjonell rådgiving slik at valget faller på den stillingen som passer den enkeltes ønsker for videre karriere.

Stillinger innen fagområdet:

Butikkleder/butikksjef, Salgssjef, Butikkmedarbeider, Service- og Salgsmedarbeider, Salgskonsulent, Kundesentermedarbeider, Account Manager, Key Account Manager, Business Development Manager, Sales Executive, Telefonselger nysalg, Telefonselger portefølje, Kundeservice, Feltselger, Kundeservicemedarbeider, Salgskonsulent felt, Area Sales Manager, Selger, Møtebooker, Salgsrådgiver, Growth Manager, Outbound Spesialist, Sales Manager, Teamleder, Salgsleder, Winback, E-commerce selger, m.m.

Executive search

Rekruttering i oslo

Forretningsforståelse og kompetanse innen strategisk og operativt arbeid er en forutsetning for å kunne identifisere og kvalitetssikre kandidater til lederroller, og roller der spesialkompetanse er avgjørende for bedriftens virksomhet.
Våre rådgivere har lang ledererfaring fra et antall forskjellige bransjer, og de har bred erfaring fra rekruttering av mellom- og toppledere. Dyktige ledere skaper vekst, og vi legger vår ære i å finne den lederen som leverer det beste resultat i hver enkelt rolle og bedrift.

Stillinger innen fagområdet:

Kommunikasjonsdirektør, Økonomidirektør, Salgsdirektør, CFO / Økonomidirektør, Direktør Kundeservice, CTO / Chief Technology Officer, CMO / Chief Marketing Officer, CHRO / Chief Human Resources Officer, Direktør Kundeservice, CEO / Chief Executive Officer, Teknisk sjef, Prosjekteringsleder, Prosjektutvikler, Eiendomsutvikler, Konsernsjef, Forretningsorientert Økonomisjef, Administrerende Direktør, Daglig Leder, Site manager, Direktør, Logistikksjef / Logistikk Direktør / COO /  Chief Operating Officer, Supply Chain Direktør, Innkjøpsdirektør, m.m.

Sosiale medier

Rekrutteringsbyra i osloVi lever i dag i en høyteknologisk tid, hvor SoMe og digital markedsføring er avgjørende for bedrifters merkevare, forretningsprosesser og resultater. Vi forstår dette fagfeltet, og hjelper våre kunder med å knytte til seg ressurser som er nødvendig for å løfte bedriften til det tidsriktige kompetansenivået.

Kandidater med kompetanse innen dette fagområdet, vil møte rådgivere i Dreamwork som forstår deres fag, og som kan gi gode råd om veivalg for videre karriere.

Stillinger innen fagområdet:

Markedskoordinator, Markedskonsulent, Markedsassistent, Marketing manager, Eventmedarbeider, SEM spesialist, Brand Manager, Growth Manager, Medierådgiver, Inbound Marketing ansvarlig, Markedsanalytiker, Innholdsprodusent / Content Creator, Event Manager, Digital Markedsfører / Digital Marketer, CRM & Marketing Automation Specialist, Kampanjekoordinator, Digital analytiker, Digital rådgiver, Markedsfører, Kommunikasjonskonsulent, Performance Marketing Specialist, Markedsføringsansvarlig, Markedsansvarlig, Markedsføringsmedarbeider, Salg- og Markedsansvarlig, Art Director, Product Manager, m.m.

Samarbeidspartnere

Våre kunder spenner seg fra oppstartsbedrifter, til børsnoterte selskaper. Uansett om din bedrift har et kortvarig eller langvarig bemanningsbehov, kan vi i Dreamwork bistå prosessen med å finne de neste kandidatene.

Sjekk ut Dreamwork Academy

Digitale intervjuer kommet for å bli

Dreamwork har også et oppfølgingsprogram for unge talenter. Se hvordan dette fungerer.

2000+

Personer rekruttert

131

Ledige stillinger

150+

Samarbeidsbedrifter

26

Ansatte

Vi finner din neste medarbeider

Vi jobber strategisk og systematisk for å tiltrekke kandidater – gjennom bruk av kandidatinnsikt, markedsforståelse, sosiale medier og målrettede markedsaktiviteter. Gjennom å sette oss inn i din bedrifts behov, verdier, ambisjoner og arbeidsmiljø finner vi de rette kandidatene for din bedrift.