For deg som
søker jobb

Våre dyktige rådgivere hjelper deg med å nå dine karrieremål.

Drømmejobben venter

Er du klar for å ta det neste steget i karrieren din og bygge det livet du ønsker deg? Våre dyktige rådgivere har flere års erfaring med å matche rett kandidat til rett arbeidsplass. Vi hjelper deg med å kartlegge din kompetanse og sørger for at du får muligheten til å oppnå dine karrieremål.

 

Dreamwork jobber med kjente merkenavn og har stillinger hos noen av Norges beste arbeidsplasser. Vi jobber med spennende stillinger innen fagområdene salg, kundeservice, markedsføring, finans, IT, Retail og franchise.

To ansatte rekrutterere i Dreamwork snakker om jobbsøking og jobbsøkere
Deg

Hvordan bør du gå frem?

Vi hjelper deg med å kartlegge drømmene dine!

Våre rådgivere har flere års erfaring innen bransjene vi rekrutterer- og bemanner til. ved hjelp av utstrakt bruk av teknologi og faglig tyngde, ligger alt til rette for at du skal lykkes i karrieren din.

 

Det er viktig for oss at alle kandidatene blir ivaretatt og sett. Vi lytter til dine behov og hjelper deg med å kartlegge drømmene dine, slik at vi sammen kan finne ut av hva som blir ditt neste karrieresteg.

Hva er viktig å tenke over når du søker jobb?

Det er viktig å oppdatere CV-en og ha med den mest relevante erfaringen. Tommelfingerregelen er å holde CV-en på cirka én side. Opprett en LinkedIn-profil med oppdatert informasjon om utdanning, tidligere arbeidserfaring og generelt om deg. Ikke vær redd for å ta kontakt med en av rådgiverne våre dersom du ønsker nye karrieremuligheter, eller har noen generelle spørsmål. Vi hjelper deg mer enn gjerne!

Slik fungerer våre prosesser

Slik kan en rekrutteringsprosess se ut hos oss

En rekrutteringsprosess starter gjerne med en uforpliktende kaffeprat, hvor vi blir litt bedre kjent med deg og dine drømmer. Våre rådgivere sørger for at du får god oppfølging og tilbakemelding. Videre vil vi gjennomføre personlighetsanalyse, for å kartlegge din foretrukne arbeidsstil og hvordan vi kan hjelpe deg med å lykkes i jobben. Din rådgiver vil gå gjennom resultatet av analysen med deg, slik at vi kan gå grundig inn på områdene som kartlegges. På denne måten kan vi hjelpe deg med å finne drømmejobben.

Det viktigste for oss er deg!

Vi samarbeider med noen av de største selskapene i Norge, som over tid har blitt faste samarbeidspartnere. Våre rådgivere gir alltid det lille ekstra og legger hjertet sitt i hver enkelt rekrutteringsprosess. Alle kandidater er unike på hver sin måte og det er vår jobb å hente ut det beste av hver enkelt. Hos oss gjennomfører vi rekrutteringsprosessen profesjonelt. Med våre digitale verktøy og faglig tyngde, hjelper vi deg med å ta ditt neste karrieresteg.

To rekrutterere fra Dreamwork sitter og snakker om jobbsøkere

Opprett din egen
LinkedIn-profil

LinkedIn er din personlige CV. Plattformen vil øke synligheten din for potensielle arbeidsgivere og bidra til å skape din personlige merkevare.

Smarte tips til deg som er jobbsøker

Ta en titt på våre artikler hvor rådgiverne deler sine CV-tips, intervjutips og det du trenger for å lykkes i søket etter drømmejobben.