Finn ut dine styrker!

Ta sjansen og oppdag dine personlige styrker og drivkrefter! Nå har du muligheten til å få svar på hvilke styrker akkurat du har gjennom vår vitenskapelige soft skills-test.

Styrker

Hvorfor soft skills?

Soft skills (på norsk: myke ferdigheter) er ferdigheter som tilhører din personlighet. Det er dine personlige styrker og drivkrefter som styrer hvordan du løser arbeidsoppgaver og hvor godt du trives i arbeidsrollen. Soft skills er forskjellige fra harde ferdigheter, som er ferdighetene du har lært gjennom tidligere erfaring eller trening. Slik informasjon som du angir i CV ’en din, og som forteller deg at du har de grunnleggende ferdighetene som kreves for å utføre en bestemt jobb. Nå tilbyr vi en måte for deg å identifisere dine soft skills via vår vitenskapelige test.

Play Video

Gjøre deg kjent med

Dreamwork Assesment

Hvordan fungerer det?

Når du trykker på Finn ut mine styrker, sender vi deg en e-post med en link til vår soft skills-test. Når du er ferdig, mottar du en detaljert rapport som beskriver dine styrker i arbeidslivet. Rapporten inneholder også tips for fremtidige karrierevalg og ting som kan være nyttige å tenke på i forbindelse med din arbeidsreise.