La morgendagens HR-teknologi løse dagens rekrutteringsproblemer

Dreamwork tech
Play Video

Hvilke kanaler er mest effektive for dine stillingsutlysninger?

Og viktigst av alt, hvordan tiltrekker vi de mest kvalifiserte søkerne, når de ikke søker jobb?

Dreamwork Technology er teknologien bak rekrutterings- og bemanningsprosessene våre for å få tak i de mest kvalifiserte kandidatene. I alt potensielle kandidater gjør på nettet, etterlater de mange digitale spor. Dataene de etterlater seg er ofte veldig verdifull, spesielt i jakten på å finne kandidater som ikke er aktive jobbsøkere.

Bruk teknologi til å samle data

Dreamwork Technology utnytter algoritmer, kunstig intelligens og big data slik at vi kan fokuserer vår tid på å være den rådgivende rollen og evaluere de mellommenneskelige, myke kvalitetene.

Få objektiv input

Dreamwork Assessment benyttes også parallelt som et verktøy, for å ikke kun stole på magefølelsen, men også få objektiv input.

Analyser kandidatene

Med Dreamwork Technology har vi tilgang til de nyeste analytiske løsningene som leverer verdifull innsikt om hvor kandidatene i dagens marked er til enhver tid.

Teknologi

AI, Datainnsikt, Big-Data, Algoritmer og Analyse

Kandidatene i dag har blitt mye mer selektive. Dette gjør også at det har blitt en enorm kamp om å tiltrekke seg de beste kandidater, og beholde de. Arbeidsmarkedet har også forandret seg i den grad at kandidater er mer opptatt av at bedriften skal ha en positiv innvirkning på dem, enn på pengegevinster og andre godtgjørelser. For å effektivisere rekrutteringsarbeidet, og tiltrekke seg kandidater, har bruk av AI blitt en avgjørende forutsetning for å lykkes i rekrutteringsarbeidet.

Våre markedsføringshelter utfører det som fra utsiden ser ut som magi, men som egentlig er teknologi. Ved hjelp av moderne teknologi finner vi enkelt tilbake til kandidater som har vært innom jobbsøker siden uten å ha søkt. Deretter kan vi bruke denne teknologien til blant annet en mer effektiv remarketing ut mot disse kandidatene, i tillegg til andre potensielle kandidater som passer profilen vi er ute etter. Denne måten å optimalisere jakten på kandidatene gjør at vi raskere finner din neste medarbeider.

Teknologien vi bruker er en kombinasjon av AI, Big Data og algoritmer. Utviklingen i dagens arbeidsmarked fører til at bedrifter ofte konkurrerer om de beste kandidatene. Derfor er det viktig at vi er innovative, og til stadighet holder oss oppdatert. Vi gjør dette ved å følge med på de nyeste trendene i markedet, og oppsøker kandidatene, der hvor de befinner seg. På denne måten når vi også de passive søkerne.

Dreamwork panel

Employment branding

Du kan kanskje lure på hvorfor det er viktig med et sterkt employment brand?

Dette er det mange grunner til, men en av hovedgrunnene er at det er med på å gjøre din bedrift mer attraktiv for arbeidstakere. Mange ansatte innrømmer at de ville vurdert å bytte jobb om de fikk et tilbud fra et sterkt employment brand.

Dreamwork Technology hjelper både små og store bedrifter med å styrke sitt employment brand. Dette gjøres blant annet ved å benytte oss av Sosiale Medier, slik som LinkedIn, Facebook, Instagram og TikTok.

Ved bruk av avansert teknologi, erfarne rådgivere og brukervennlige stillingsannonser tiltrekker vi oss de riktige kandidatene, samtidig som vi fremmer din merkevare.

Slide
Play Button
Slide
Play Button
Slide
Play Button
Slide
Play Button
Slide
Play Button
Slide
Play Button
Slide
Play Button

Technology & Second opinion

Om du ønsker å benytte deg av Dreamwork Technology, men ikke ønsker at vi skal utføre hele rekrutteringsprosessen, er det mulig å kombinere Second Opinion med Dreamwork Technology. Second Opinion er for de bedriftene som ønsker bistand ved deler av rekrutteringsprosessen, som en habil tredjepart. En essensiell del av vår måte å arbeide på, er å benytte oss av Dreamwork Assessment.

Dreamwork Assessment kombinerer teknologi og psykometrisk data hvilket gjør at vi får unik innsikt i din neste kandidat. Ikke bare får vi vite detaljert informasjon om de ulike, myke ferdighetene til arbeidstakeren, men også hvordan de vil fungere på sin nye arbeidsplass - dette med tanke på arbeidsmiljø, -kultur og -oppgaver. I tillegg lager vi også til en rapport for å gi din nye ansatt en skreddersydd onboardingsprosess.

Det som gjør Dreamwork Assessment unikt, er at det er en personlighetstest som ikke kun er basert på teori og empirisk metode, men at det har en rasjonell tilnærming. Det kartlegger rett og slett kandidatenes styrker, og vi bruker rapportene for å få enda bedre innsikt i din neste drømmekandidat. Slik at du kan gi din nye ansatt den beste forutsetningen for starten i sin nye rolle!

Dreamwork Tech

Dreamwork Technology

Analyse

 Innledende samtale med kandidaten(e)

psykometrisk personlighetsanalyse og eventuelle ferdighetstester

Dybdeintervju

Referansesjekker og liknende

Med Dreamwork Technology har du tilgang til de nyeste analytiske løsningene som leverer verdifull innsikt om hvor kandidatene i dagens marked er til enhver tid.

Book et møte

Book et møte i dag for å finne ut mer om Dreamwork Technologies og hvordan vi kan hjelpe din bedrift. Vi vil organisere et uforpliktende møte hvor vi presenterer våre verktøy og arbeidsmetode.