PersonvernerklĂŠring

Vi i DreamWork er opptatt av Ä beskytte dine personlige data. I denne erklÊringen beskriver vi hvordan vi samler informasjon gjennom vÄre nettsider.

1. Kontaktinformasjon til Dreamwork Group AS

Dreamwork Group AS er behandlingsansvarlig for hÄndtering av dine personopplysninger. Har du spÞrsmÄl om behandlingen eller Þnsker Ä komme i kontakt med oss for Ä utÞve dine rettigheter finner du kontaktinformasjonen vÄr nedenfor:

Dreamwork Group AS
Gjerdrumsvei 11, 6etg.
0484 Oslo, Norge
Organisasjonsnummer: 920 750 869
E-post adresse: post@dreamwork.no
Sentralbord: +47 240 22 032

 

2. Sentrale begreper

Personopplysninger er informasjon som alene eller sammen med andre opplysninger kan brukes til Ä identifisere, lokalisere eller kontakte en person. Eksempler pÄ personopplysninger er navn, telefonnummer og IP-adresse.

Behandling av personopplysninger innebÊrer alle former for hÄndtering av personopplysninger som: innsamling, analyse, registrering og lagring.

Behandlingsansvarlig er den som bestemmer formÄlet med behandlingen av personopplysninger og hvilke opplysninger som anmodes. Det er behandlingsansvarlig som er ansvarlig for at hÄndteringen av dine personopplysninger skjer ut ifra den gjeldende personopplysningsloven.

 

3. Dreamwork Group AS er behandlingsansvarlig

Dreamwork Group AS er behandlingsansvarlig for hÄndtering av dine personopplysninger

 

4. Hva slags informasjon er det vi samler inn?

NÄr du registrer deg via et skjema, benytter vÄr chat funksjon, ringer oss eller besÞker vÄr hjemmeside, kan du bli bedt om Ä gi fra deg informasjon. Avhengig av situasjonen kan vi muligens be om fÞlgende:

  • Navn
  • E-postadresse
  • Telefonnummer
  • Hvilken virksomhet du jobber for
  • Stilling eller ansvarsomrĂ„de
  • Hvilken bransje du jobber i
  • Opplysninger om hvilket bemanning- eller rekrutteringsbehov din bedrift har
  • Andre opplysninger som utdypende spĂžrsmĂ„l eller svar pĂ„ skjemaer
  • Cookies: Dette er informasjon om maskinen din som IP-adresse, geografisk omrĂ„de, hvilken nettleser som er brukt, hvilken kilde besĂžket kom fra (organisk sĂžk, direkte trafikk etc.), hvor lenge du har vĂŠrt pĂ„ siden og hvilke sider du var innom. Denne informasjon samles inn gjennom bruk av cookies. NĂ„r du gĂ„r inn pĂ„ nettsiden vĂ„r blir du bedt om Ă„ akseptere vĂ„r bruk av cookies for Ă„ fortsette Ă„ bruke siden.
  • Informasjon fra registrering av CV-profil og oppdatering(er) av profilen via «min side»

 

5. Paragraf 6f som alternativ til valgt samtykke via nettside. Samtykke kan trekkes

Vi tar utgangspunkt i legitimt samtykke ut ifra Paragraf 6f i personvernloven. Hvis du har inngÄtt et kundeforhold med oss tidligere, eller du er en ny kunde vil dette vÊre en legitim grunn til Ä sende deg informasjon. Dette sidestilles med et samtykke i henhold til markedsfÞringsloven slik loven har vÊrt i Norge i mange Är.  Du kan nÄr som helst trekke dette samtykket om at vi skal behandle dine personopplysninger. Trekker du tilbake samtykket, vil vi ta bort de opplysningene vi har om deg. Merk at sletting av informasjonen hos oss kan pÄvirke leveransen av informasjon innenfor rammen for kunderelasjonen, samt pÄvirke pÄgÄende dialoger

 

6. Informasjon fra andre kilder

NÄr du samtykker til at vi behandler dine personopplysninger godkjenner du ogsÄ at vi kan registrere andre opplysninger om deg som du har gitt oss ved en tidligere anledning. Basert pÄ offentlig tilgjengelig informasjon kan vi ogsÄ supplere dine registrerte opplysninger med bransje og ytterligere kontaktinformasjon.  Hvis du er kunde hos oss kan vi ogsÄ tilfÞye ytterligere kontaktinformasjon til dine opplysninger, som du har registrert hos oss via for eksempel telefon til rÄdgivere. Opplysninger som er nÞdvendige for de tjenester du skal bruke vil ogsÄ bli lagret.

 

7. FormÄlet med behandlingen av personopplysningene?

Informasjonen som du gir fra deg brukes til fÞlgende formÄl:

  • Salg- og markedsfĂžringsaktiviteter i form av direkte e-post, telefonkontakt, markedsfĂžringsaktiviteter pĂ„ sosiale medier og nett.
  • Kundebehandling og informasjon om vĂ„re tjenester
  • For Ă„ fĂ„ statistikk og opplysninger om brukeratferd for Ă„ forbedre bĂ„de hjemmesiden og selve brukeropplevelsen

Vi ber om dine opplysninger for Ă„:

  • Svare pĂ„ forespĂžrsler
  • Sende Ăžnsket materiale, eller pĂ„ andre mĂ„ter kunne oppfylle vĂ„re forpliktelser mot at du sender inn dine opplysninger
  • Opprette og opprettholde en salgsdialog
  • Sende informasjon som kan vĂŠre av interesse for deg
  • Legge deg til i e-post for nyheter og annet innhold som du selv har valgt Ă„ motta

8. Samtykke til e-postkorrespondanse, direkte markedsfĂžring og videre kontakt

NÄr du samtykker til at vi behandler dine personopplysninger i overensstemmelse med de overnevnte formÄl, samtykker du til fÞlgende:

  • Vi behandler dine personopplysninger i henhold til denne personvernerklĂŠringen
  • Vi kan sende deg direkte markedsfĂžring via epost om vĂ„re tjenester
  • Vi kan kontakte deg via e-post eller telefon
  • Abonnering pĂ„ nyhetsbrev via epost du selv har valgt Ă„ motta. Du kan takke nei til ytterligere e-poster ved Ă„ fĂžlge linken som befinner seg nederst i vĂ„re e-poster, eller ved Ă„ kontakte oss direkte

 

9. Hvor lenge lagres opplysningene?

Vi behandler personopplysningene bare sÄ lenge det tar Ä oppfylle hensikten med deres innsamling, deretter sletter vi informasjonen.

Har du en aktiv dialog med oss tar vi vare pÄ opplysningene dine i 2 Är fra den siste kontakten; deretter fjerner vi opplysningene vi har om deg. En aktiv dialog defineres som at du har hatt interaksjon med Dreamwork Group AS eller representanter for oss de siste 2 Ärene via telefon, ved Ä besvare e-post, lastet ned materiale pÄ nettsiden eller registrert deg via et skjema.

Har du samtykket til behandling av dine personopplysninger i forbindelse med at du takket ja til regelmessig e-poster, fortsetter vi Ă„ behandle dine personopplysninger til du avslutter ditt abonnement. Deretter lagrer vi dine personopplysninger i 2 Ă„r fĂžr vi sletter informasjonen.

I det tilfellet du er ansatt i en virksomhet som er kunde hos oss, behandler vi dine opplysninger innenfor rammen for kundebehandling. For aktive kunderelasjoner behandler vi dine opplysninger inntil (1) du avslutter din stilling i virksomheten, eller at (2) virksomheten ikke lenger har en aktiv kunderelasjon med oss. NÄr en kunderelasjon avsluttes, gÄr vilkÄrene for lagring og behandling av opplysninger over til de samme vilkÄrene som er beskrevet i de foregÄende avsnittene. Avslutter du din ansettelse i virksomheten, er du selv ansvarlig for Ä gi oss beskjed slik at vi kan slette dine opplysninger.

 

10. Hvem kan informasjonen deles med?

Oppgitte opplysninger vil vÊre tilgjengelig for et begrenset antall personer i virksomheten, som enten jobber i markedsavdelingen, rÄdgivningsavdelingen eller salgsavdelingen.

 

11. Informasjonsdeling med tredjepart

Vi selger ikke dine personopplysninger til tredjepart. Hvis det er en pÄgÄende salg- eller kundedialog mellom deg, oss og noen av vÄre samarbeidspartnere, deler vi informasjon som:

  • Navn
  • E-postadresse
  • Telefonnummer
  • Hvilken virksomhet du jobber for

Hvis vi har registrert dine opplysninger i forbindelse med en begivenhet som utfÞres sammen med en ekstern part, kan vi overfÞre samme kategorier av personopplysninger som angitt ovenfor, samt eventuelle svar pÄ ytterligere skjema- eller utdypende spÞrsmÄl.

 

12. Hvor oppbevares opplysningene?

Opplysningene oppbevares av Dreamwork Group AS i kundesystemet vÄrt som drives av Recman (les deres personvernerklÊring her).

 

13. Dine rettigheter i forhold til innsyn, sletting og eventuelt flytting

Du har rett til Ä fÄ informasjon om hvilke opplysninger vi har om deg. Du kan ogsÄ kreve at vi retter opp i feilaktige opplysninger eller sletter informasjonen din.

Ønsker du Ä trekke tilbake ditt samtykke eller kreve Ä fÄ oversikt over opplysninger, rettelse eller sletting, kontakter du oss pÄ e-postadressen vi har angitt under avsnittet for kontaktinformasjon. For Ä motta slik info mÄ du sende en elektronisk kopi av forespÞrselen pÄ et signert dokument. Ønsker du Ä flytte informasjon kan vi ogsÄ hjelpe deg med det.

 

14. Andre formÄl

Dersom vi skal bruke personopplysningene til et annet formÄl enn det de ble samlet inn for inntrer informasjonsplikten pÄ nytt og vi mÄ da opplyse hva det nye formÄlet er Ä gi deler av informasjonen ovenfor pÄ nytt.

 

15. Informasjonskapsler

Informasjonskapsler, ogsÄ kalt cookies, er informasjon om maskinen din som IP-adresse, geografisk omrÄde, hvilken nettleser som er brukt, hvilken kilde besÞket kom fra (organisk sÞk, direkte trafikk etc.), hvor lenge du har vÊrt pÄ siden og hvilke sider du var innom. Denne informasjon samles inn gjennom bruk av cookies. NÄr du gÄr inn pÄ nettsiden vÄr blir du bedt om Ä akseptere vÄr bruk av cookies for Ä fortsette Ä bruke siden.

Vi bruker kun informasjonskapsler for Ä gi deg en bedre brukeropplevelse pÄ vÄre sider slik at du slipper Ä fylle inn felt pÄ nytt hver gang du er pÄ vÄre sider.

 

16. E-post og telefon

Vi benytter e-post og telefon som en del av det daglige arbeidet. Relevante opplysninger som fremkommer av telefonsamtaler og e-postutveksling som skjer som en del av kundebehandlingen registreres i kundesystemet.

VÄre medarbeidere benytter i tillegg e-post i alminnelig dialog med interne og eksterne kontakter. Den enkelte er ansvarlig for Ä slette meldinger som ikke lenger er aktuelle, og minst hvert Är gjennomgÄ og slette unÞdvendig innhold i e-postkassen. Ved fratreden slettes e-postkontoene, men enkelte relevante e-poster vil normalt blir overfÞrt til kollegaer.

Sensitiv personopplysninger skal ikke sendes med e-post.

Vi gjÞr deg oppmerksom pÄ at vanlig e-post er ukryptert. Vi oppfordrer deg derfor ikke til Ä sende taushetsbelagte, sensitive eller andre fortrolige opplysninger via e-post.

 

17. Retten til Ă„ klage til Datatilsynet

Datatilsynets jobb er Ä kontrollere at personvernregelverket blir fulgt. Dersom du opplever noe du mener er et brudd pÄ regelverket, kan du sende inn en skriftlig henvendelse til Datatilsynets postadresse: Datatilsynet, Postboks 8177, 0034 OSLO