fbpx

Kundereferanser

Hva sier kundene om oss?

"Vi har hatt et godt samarbeid siden starten av 2018. Dreamwork har investert tid i å sette seg inn i vår organisasjon for å kunne levere gode kandidater til oss. Vår kontaktperson vet godt hvilke kvaliteter og type personlighet vi er på utkikk etter, og er alltid både tilgjengelig og fleksibel når behovet oppstår."

Lena Sjøttem, EF Education First Norge

"Vi har et svært godt intrykk av Dreamwork etter fire måneders samarbeid. Deres engasjerte medarbeidere har god forståelse av vår organisasjon og våre behov, og sørger for effektive og profesjonelle prosesser. Jeg kan trygt anbefale dem videre."

Sandra Hjort, Brandhub AS

«Jeg har benyttet Dreamwork til å bygge opp en salgsavdeling de siste to årene og kan gi mine varmeste anbefalinger til Soheil og teamet. Uten disse flinke menneskene hadde vi aldri klart veksten som vi har oppnådd.»

Magnus Gleditsch, Bambora

"Min erfaring med  Dreamwork har vært svært positiv. Vi har samarbeidet med Dreamwork i ca 1 år og opplever at Dreamwork finner gode kandidater som matcher våre behov, og at de følger opp disse kandidatene godt gjennom hele prosessen."

Kristian Vodde, Schibsted

”Jag rekommenderar er att välja Dreamwork när ni behöver ha hjälp med rekrytering av säljare. Dreamwork har kompetenta medarbetare som är duktiga på såväl uppföljning som återkoppling. Dreamwork har även ett stort kontaktnät inom branschen vilken gör det effektivt att arbeta tillsammans, de är även flexibla när det kommer till att hitta bästa möjliga lösning för kunden.”

Victor Battisti, European Media Partner Norway