Rekruttering

Fra vårt hovedkontor i Oslo leverer vi kandidater til hele landet, fra Bodø i nord til Lindesnes i Sør. Vi i Dreamwork har spesialisert oss i kommersielle stillinger innen privat sektor.

Har du behov for rekruttering, hjelper vi bedrifter med alle slags ansettelser, både store og små.

Hvordan jobber Dreamwork med rekruttering?

Hva gjør et rekrutteringsbyrå?

Ganske enkelt hjelper et rekrutteringsbyrå deg med å finne den rette medarbeideren til akkurat din bedrift. 

I motsetning til bemanning, blir kandidaten ansatt i din bedrift. Rekruttering inkluderer hele prosessen fra behovet oppstår til kandidaten er på plass i bedriften. Det vil si at rekrutteringen innebærer behovsavklaring, utlysning av stillingen, behandling av søknader og søkere, utvelgelse og den endelige ansettelsen. Rekruttering for å bygge et sterkt team burde være en av bedriftens prioriteter for å gi verdifulle resultater. Ved å ha en grundig og gjennomtenkt rekrutteringsprosess, vil du være sikker på å skaffe den rette personen for jobben, og dermed styrke bedriftens kompetanse. 

Vi kan hjelpe med å finne kandidater som både er i startfasen av sin karriere og de som har høy kompetanse innen sitt fagfelt. Grunnet vårt proaktive søk og innovative metoder har vi alltid kandidater tilgjengelig innen svært mange ulike fagfelt, fra salg og markedsføring til bank, finans og forsikring, executive search, økonomi og regnskap, kontor og administrasjon, IT og sosiale medier. Er du ute etter franchiserekruttering kan du lese mer om det her.

dreamwork-hva-gjor-et-rekrutteringsbyra
rekruttering-hvordan-jobber-dreamwork-med-rekruttering

Hvordan jobber Dreamwork med rekruttering?

For å levere et optimalt resultat til deg, altså at du får den du trenger, når du trenger den, skreddersyr og tilrettelegger vi hvert oppdrag for hver eneste kunde.

Normalt starter rekrutteringsprosessen med at vi har en samtale for å kartlegge rekrutteringsbehovet ditt, da det er viktig for oss at vi forstår akkurat det du og din bedrift har behov for. Videre setter vi oss inn i bedriftens historie, fremtidsmål, forretningsmål, struktur og strategi, slik at vi får en trygg og solid ramme og jobbe ut ifra. 

Deretter utvikler vi en kravspesifikasjon i samarbeid med dere, hvilket vil si at vi klarlegger hvilken kompetanse og personlige egenskaper dere ønsker at den aktuelle medarbeideren skal ha. I tillegg kartlegger vi hva dere mener som skal til for å lykkes i stillingen, eventuelle utfordringer og hvordan bedriften måler suksess. Når alt dette er gjort, utarbeider vi en kandidat- og stillingsprofil som vi bruker videre i arbeidet med å finne riktig kandidat til deg og bedriften.

Etter vi har funnet aktuelle kandidater og screenet disse, starter intervjuprosessen med de beste. Alt etter hva vi har blitt enige om, kan disse gjøres av oss eller dere, eller vi kan være med dere. Dette handler litt med hvor komfortable dere er, og hva dere måtte ønske.

Hvorfor bør din bedrift velge Dreamwork som rekrutteringspartner?

Dreamwork er en lidenskapelig, innovativ og profesjonell samarbeidspartner, og har lang yrkeserfaring innen kommersielle stillinger og har derfor litt spesialisert på rekruttering innen disse bransjene. Dette innebærer blant annet at vi følger dere på hvert eneste steg av rekrutteringsprosessen. Vi vil også bidra til å forhindre feilansettelser, og legger sjelen i å finne den beste medarbeideren til din bedrift. Rådgiverne våre jobber proaktivt med ulike verktøy for å komme i kontakt med de beste kandidatene og har over 100 intervjuer i uken, hvilket vil si at vi ofte kan levere rett kandidat på kort tid om det er ønskelig.

Vi skiller oss også fra andre konkurrenter ved at vi, blant annet, bruker et verktøy som kalles Dreamwork Assessment, som analyserer soft skills. Soft Skills, eller myke ferdigheter, måler ferdigheter som tilhører kandidatens personlighet. Ved å teste kandidaten på denne måten, henter vi ut et sett med rapporter som vi bruker til å skrive en analyse av kandidaten, som deretter brukes som basis i dybdeintervju. Dette gjør også at man får et bedre bilde av kandidaten som en helhetlig person før man gjør en eventuell ansettelse. Hvilket gjør at dere som bedrift har bedre forutsetninger for å lykkes med rekrutteringen på første forsøk. Hvis du er nysgjerrig på hvordan rapportene ser ut kan du laste ned denne eksempelrapporten. Alle rådgiverne er sertifiserte i å bruke og tolke personlighetsanalysene (og eventuelle evnetester), med jevnlig kursing hos vår leverandør.

hvorfor-bor-din-bedrift-velge-dreamwork-som-rekrutteringspartner

Skal du ansette nye medarbeidere?

Dreamwork kan også bidra med støtte og opplæring hvis dere ønsker å gjennomføre rekrutteringsprosessen ved bruk av interne ressurser.

Ta kontakt med oss for en uformell samtale om deres rekrutteringsbehov.