Dreamwork Academy

Ved hjelp av Dreamwork Academy, tilbyr vi en skreddersydd bemanningsløsning som sikrer din bedrift's tilgang på nødvendig arbeidskraft og kompetansen du trenger.

  • Skreddersydd kompetanseheving til din bedrift
  • Ny godkjent løsning som følger lovendring i juli 2023
  • Arbeidsgiveransvaret og oppfølging ligger hos oss

Vi spesialiserer oss innen:
Økonomi & regnskap - Retail - IT - Salg & marked - HR & Ledelse

Second opinion bemanning

Fleksibel arbeidskraft og smart bemanning

Sammen identifiserer vi dine behov for arbeidskraft, og tilpasser opplæringsprogrammer, kurs og sertifiseringer skreddersydd til din bedrift. Du kan trygt fokusere på bedriften din - vi fikser resten. 

135-Mergers-Acquisitions

Hva er Dreamwork Academy?

I dagens marked opplever stadig flere virksomheter utfordringer med å finne ansatte som besitter den nødvendige kompetansen. Derfor er kontinuerlig kompetanseutvikling av de ansatte av avgjørende betydning.

Dreamwork Academy sikrer at du får tilgang på den innleide arbeidskraften du trenger, samtidig som vi sikrer tilgang på kontinuerlig kompetanseutvikling gjennom korte og praktiske kurs og sertifiseringer. 

Denne løsningen gir kandidatene mulighet til å utvikle seg, mens du som arbeidsgiver får akkurat den kompetansen som behøves - uten at det går utover inntjeningen. 

Rekruttering innen salg og markedsføring

Slik jobber vi med Dreamwork Academy

Play Video

Se video av Martin Buer som gir deg en kort innføring i Dreamwork Academy

Få kjenner bransjen bedre

Våre rådgivere bringer med seg omfattende erfaring innen flere bransjer. Sammen med ledende høyskoler og utdanningsinstitusjoner i Norge, forener vi ekspertisen fra ulike sektorer for å tilby skreddersydde utdanningsprogrammer, kurs og sertifiseringer. Dette gir oss muligheten til å levere verdifulle læringsmuligheter på tvers av flere bransjer.

Dreamwork

Kontakt oss

Vil du snakke med en av våre rådgivere?

Våre rådgivere sitter klare for å ta en prat om dine behov.

Dreamwork assessment og personlighetsanalyse

Nysgjerrig på hva vi kan få til sammen?
Fyll ut skjemaet!

231-Personal-Growth (1)
Sertifiseringer-dreamwork-03
Sertifiseringer-dreamwork-02
Sertifiseringer-dreamwork-04
Sertifiseringer-dreamwork-01

Ofte stilte spørsmål om bemanning

Hvilke fordeler gir Dreamwork Academy min bedrift?

Dreamwork Academy er en skalerbar bemanningsløsning som lar deg som bedrift få den arbeidskraften du trenger, og legger til rette for opplæringsprogrammer, kurs og sertifiseringer som er skreddersydd for å dekke ditt ressursbehov i dag og forberede deg på en enda bedre fremtid. 

Hvor lenge varer Dreamwork Academy?

Dreamwork Academy vil vare fra 6 til 12 måneder. Vi skreddersyr et program som passer ditt behov. 

Hvilke forpliktelser har min bedrift?

Kandidater gjennom Dreamwork Academy vil være ansatt gjennom Dreamwork under hele perioden. Dreamwork sitter med arbeidsgiveransvaret som innebærer blant annet lønnskjøring, utbetaling sykepenger og oppfølging. Vi følger opp våre kandidater tett gjennom oppfølgingssamtaler og påser at jobb og utdannelsesløpet gjennomføres på best mulig måte. 

Vil utdannelsesløpet påvirke meg og mine oppgaver?

De fleksible og nettbaserte fagene, kursene og sertifiseringene vil ikke ta bort tiden fra arbeidsoppgavene som skal utføres. Dette utføres utenfor arbeidstiden og kompetansen min tilnærmer seg vil bli utøvd gjennom jobben man utfører. 

Hva skjer når Dreamwork Academy er slutt?

Når Dreamwork Academy går mot slutten vil våre rådgivere evalurere prosessen og legge en plan sammen med deg og din bedrift. Vi vil enten legge til rette for at kandidaten skal fortsette å jobbe i din bedrift, eller hjelpe kandidaten videre gjennom en av Dreamwork sine mange samarbeidspartnere.