Om Dreamwork

Dreamwork er et rekrutterings- og bemanningsbyrå med kommersielle og finansielle stillinger som spesialfelt. Vi er godkjent av NHO Service og Handel, hvilket betyr at Dreamwork har dokumentert kvalitet og ryddighet i alle våre rekrutterings- og bemanningsrutiner.

Hvem vi er

Dreamwork er HR tech byrå som ble etablert i 2016, med hensikten om å revolusjonere rekrutterings og bemannings bransjen. Vi leverer kun til whitecholour segmentet, som innebærer kommersielle og finansielle stillinger, og vi rekrutterer også til retail, franchise og IT. Vi er godkjent av NHO Service og Handel, hvilket betyr at Dreamwork har dokumentert kvalitet og ryddighet i alle våre rekrutterings- og bemanningsrutiner.

Det viktigste for oss i Dreamwork er at du som arbeidsgiver finner drømmekandidaten, og at du som arbeidssøker finner drømmejobben. Det er dette som er selve drivkraften i alt vi gjør, og som inspirerer oss til å tenke nytt og kreativt på rekrutterings- og bemanningsprosessen.

Vi er et rekrutteringsbyrå som satser stort på ny teknologi og digitale kanaler for å finne de beste kandidatene, og tar i bruk flere ulike rekrutteringsverktøy og prosesser – som blant annet:

  • Dreamwork Assessment, som består av personlighetsanalyser og evnetester for å matche kandidater og arbeidsgivere på best mulig måte.
  • Proaktivt søk og fortløpende kandidatintervjuer, noe som betyr at vi kanskje allerede har kandidaten du ser etter.
  • Digital markedsføring, sosiale medier og Dreamwork Tech, slik at vi finner de beste kandidatene – og tiltrekker oss de som i utgangspunktet ikke var på jobbjakt.
Dreamwork om oss
Dreamwork om oss

Hva vi gjør

Ved å sette oss inn i din bedrifts behov, verdier og ambisjoner finner vi riktig talent til riktig stilling – og legger samtidig et godt grunnlag for en lang og vellykket relasjon mellom bedrift og nyansatt.

Vårt team består av dyktige rådgivere som alltid er tilgjengelig for både kunder og kandidater, og som er spesialister på kommersielle stillinger. Med hovedkontor i Oslo, leverer vi våre tjenester landsdekkende fra Bodø i nord, Ålesund i vest, til Lindesnes i sør.

Dreamwork er delt inn i tre underavdelinger:

  • Dreamwork Talents AS, Talent Acquisition spesialisert på kort- og langtids utleie av personell.
  • Dreamwork Search & Selection AS, rekrutterer kandidater til faste stillinger.
  • Dreamwork Retail AS, rekrutterer til franchise og master-franchise.

Dreamwork er innvilget generelt fritak fra solidaransvar og baserer sin virksomhet på NS-EN ISO 9001:2000. Dreamwork er godkjent av arbeidstilsynet.

Vi tar personvern på alvor. Les mer her om hvordan vi håndterer dette.

Våre verdier

Dreamwork om oss

01 /

Lidenskapelige

Vi gir det lille ekstra. Vi gir våre kandidater sjansen til sin drømmejobb, og våre kunder får drømmekandidaten.

Dreamwork om oss

02 /

Profesjonelle

Vi gjennomfører arbeidsprosessene hos oss profesjonelt, med punktlighet og faglig tyngde.

Soheil Seyedi

03 /

Innovative

Vi flytter fjell, og gjør det umulige mulig. Vi ser ingen grenser, og ser boksen fra utsiden.

Visjon, misjon og verdier

Vår-visjon

Vår visjon

Dreamwork vil lede utviklingen innenfor bemannings- og rekrutteringsbransjen med utstrakt bruk av teknologi og digitale verktøy.

Vår misjon

I Dreamwork er vårt fokus å være en innovativ og fremtidsrettet partner for våre kunder. I tillegg til nettverk og etablert metodikk, satser Dreamwork sterkt på ny teknologi og digitale kanaler for, til enhver tid, å finne de beste kandidatene for våre partnere.

Våre verdier

Våre verdier er bygget på våre solide fundamenter innen vår måte å jobbe på. Verdiene våre reflekterer hvem vi er, hvordan vi arbeider.

Her finner du oss

Hovedkontor Oslo

Gjerdrums vei 11, 6. etg.
0484 Oslo

Har du spørsmål?

Du kan kontake oss enten på telefon, e-post eller gjennom chatten.

Sentralbordet

Hovedkontor

Gjerdrums vei 11, 6. etg.
0484 Oslo

Åpningstider

Mandag - Fredag:
08.00 - 16.30

Fakturaadresse