Dreamwork
Retail

Spesialister på franchiserekruttering og alle stillinger innenfor varehandel. Med hovedkontor i Oslo, leverer vi våre tjenester landsdekkende fra Bodø i nord, Ålesund i vest, til Lindesnes i sør.

Dreamwork Retail emelie
Play Video

Hva er Dreamwork Retail?
I denne videoen forteller retail advisor, Cecilie Sell Bonde, mer om avdelingen og hvordan de hjelper bedrifter rekruttere alt fra butikkmedarbeidere til franchisetakere.

Retail og Franchise

Dreamwork Retail leverer tjenester i hele retail-segmentet med rekruttering og utleie av ressurser. Vi har erfaring innenfor rekruttering av regions- og distriktssjefer, butikksjefer, butikkpersonale og jobber med lokasjoner i hele Norge. Vi jobber aktivt med å finne passende profiler, og alle våre kandidater gjennomgår en kvalitetssikret rekrutteringsprosess med bruk av analyseverktøy fra Dreamwork Assessment.

 

Samtidig hjelper vi selskaper med å finne pålitelige franchisetakere med sann kremmerånd til deres konsepter. Avhengig av konseptet, justeres søksmetodene og vi tar den innledende kontakten. Her kartlegges blant annet kapitalkapasitet, motivasjon til å drive konseptet, livssituasjon og tidligere erfaringer hos kandidatene. Videre tar vi kandidatene igjennom økonomi og setter opp møtet mellom kandidat og konseptinnehaver. Gjennom våre proaktive søk og analyseverktøy bygger vi stadig et nettverk av kandidater som ønsker å drive franchise, og venter på det perfekte konseptet for dem. Dette betyr for deg som franchisegiver, at den rette kandidat kan være i nettverket vårt når du kommer til oss.

Dreamwork Retail

Franchiseanalyser

Vår erfaring er at sikring av en dyktig franchisetaker, den perfekte lokasjon og et veletablert konsept skaper den beste forutsetningen for suksess. Våre kunder og deres franchisetakere benytter derfor ofte Dreamwork Retail til å innhente informasjon om markedet i området de ønsker å etablere seg i. Sammen med våre samarbeidspartnere kan vi hjelpe med markedsanalyser, valg av eiendom og etablering av leieavtaler. Vi leverer da både rekruttering av retail-personell på alle nivåer, og lokale ved behov til nasjonale og internasjonale selskaper.

Kundereferanser

Våre kunder spenner seg fra oppstartsbedrifter, til børsnoterte selskaper. Uansett om din bedrift har et kortvarig eller langvarig bemanningsbehov, kan vi i Dreamwork bistå prosessen med å finne de neste kandidatene.

For arbeidsgiver eller franchisegiver.

Vi i Dreamwork er opptatte av å finne den profilen du er på utkikk etter. Legg igjen din kontaktinformasjon, og vi kontakter deg fortløpende for en uforpliktet samtale.