Retail og franchise

Skal du lykkes med ansettelsene dine innen retail og franchise er det mer enn rett kompetanse som må være på plass, men det å finne kandidatene som matcher din bedrift kan være utfordrende. Vi har bred erfaring med franchiserekruttering og rekruttering innen Retail-bransjen!

Play Video

Hva er Dreamwork Retail?
Slik hjelper vi bedrifter med å rekruttere alt fra butikkmedarbeidere til franchisetakere.

Hva kan vi bistå med?

Dreamwork Retail leverer tjenester i hele retail-segmentet med rekruttering og utleie av ressurser. Vi har erfaring innenfor rekruttering av regions- og distriktssjefer, butikksjefer, butikkpersonale og jobber med lokasjoner i hele Norge. Vi jobber aktivt med å finne passende profiler, og alle våre kandidater gjennomgår en kvalitetssikret rekrutteringsprosess med bruk av analyseverktøy fra Dreamwork Assessment.

 

Samtidig hjelper vi selskaper med å finne pålitelige franchisetakere med sann kremmerånd til deres konsepter. Avhengig av konseptet, justeres søksmetodene og vi tar den innledende kontakten. Her kartlegges blant annet kapitalkapasitet, motivasjon til å drive konseptet, livssituasjon og tidligere erfaringer hos kandidatene. Videre tar vi kandidatene igjennom økonomi og setter opp møtet mellom kandidat og konseptinnehaver. Gjennom våre proaktive søk og analyseverktøy bygger vi stadig et nettverk av kandidater som ønsker å drive franchise, og venter på det perfekte konseptet for dem. Dette betyr for deg som franchisegiver, at den rette kandidaten kan være i nettverket vårt når du kommer til oss.

Dreamwork Retail

Franchiseanalyser

Vår erfaring er at sikring av en dyktig franchisetaker, den perfekte lokasjon og et veletablert konsept skaper den beste forutsetningen for suksess. Våre kunder og deres franchisetakere benytter derfor ofte Dreamwork Retail til å innhente informasjon om markedet i området de ønsker å etablere seg i. Sammen med våre samarbeidspartnere kan vi hjelpe med markedsanalyser, valg av eiendom og etablering av leieavtaler. Vi leverer da både rekruttering av retail-personell på alle nivåer, og lokale ved behov til nasjonale og internasjonale selskaper.

Kundereferanser

Vi har flere kjente selskaper som kunder innen Retail-bransjen og har hjulpet flere store bedrifter med å finne sin neste franchisetaker.

Skal du ansette?

Er du på jakt etter:

  • Franchisetaker
  • Retail Manager
  • Regions- eller distriktssjef
  • Butikksjef
  • Butikkpersonale

Registrer deg i kontaktskjemaet så tar en av våre rådgivere kontakt med deg!