Dreamwork Retail

Spesialister på franchiserekruttering og alle stillinger innenfor varehandel. Med hovedkontor i Oslo, leverer vi våre tjenester landsdekkende fra Bodø i nord, Ålesund i vest, til Lindesnes i sør.

Retail

Dreamwork Retail leverer tjenester i hele retail-segmentet med rekruttering og utleie av ressurser. Vi har erfaring innenfor rekruttering av regions- og distriktssjefer, butikksjefer, butikkpersonale og jobber med lokasjoner i hele Norge. Vi jobber aktivt med å finne passende profiler, og alle våre kandidater gjennomgår en kvalitetssikret rekrutteringsprosess med bruk av analyseverktøy fra Dreamwork Assessment.

retail-image-1

Franchise

Dreamwork hjelper selskaper med å finne pålitelige franchisetakere med sann kremmerånd til deres konsepter. Varierende med konseptet, justeres søksmetodene og vi tar den innledende kontakten. Her kartlegges blant annet kapitalkapasitet, motivasjon til å drive konseptet, livssituasjon og tidligere erfaringer hos kandidatene. Videre tar vi kandidatene igjennom økonomi og setter opp møtet mellom kandidat og konseptinnehaver. Gjennom våre proaktive søk og analyseverktøy bygger vi stadig et nettverk av kandidater som ønsker å drive franchise, og venter på det perfekte konseptet for dem. Dette betyr for deg som franchisegiver, at den rette kandidat kan være i nettverket vårt når du kommer til oss.

Master
Franchise

Vi støtter også internasjonale kjeder med å etablere seg i Norge. Gjennom proaktivt søk, og nettverk finner vi oftest først en Master Franchise som kjøper rettighetene til konseptet, og støtter kandidaten/selskapet ved etableringen av første enhet. Deretter bidrar vi ved videre utrulling av konseptet til andre deler av landet. Vår partner Franchisehub, arbeider med utvikling, internasjonalisering av franchisekonsepter primært i Danmark og er en del av Franchise Pool International som i øyeblikket består av 17 partnerfirmaer og dekker 45 land i Europa, USA, Canada Sørøst-Asia og Midtøsten. Sammen med Franchisehub bidrar Dreamwork til utvikling av franchisedrift i det Norske markedet.  

Franchise analyser

Vår erfaring er at sikring av en dyktig franchisetaker, den perfekte lokasjon og et veletablert konsept skaper den beste forutsetningen for suksess. Våre kunder og deres franchisetakere benytter derfor ofte Dreamwork Retail til å innhente informasjon om markedet i området de ønsker å etablere seg i. Sammen med våre samarbeidspartnere kan vi hjelpe med markedsanalyser, valg av eiendom og etablering av leieavtaler. Vi leverer da både rekruttering av retail-personell på alle nivåer, og lokale ved behov til nasjonale og internasjonale selskaper.  

DWRetailLogo