Hvorfor velge Dreamwork?

Vår visjon er å lede utviklingen innen rekrutterings- og bemanningsbransjen, med utstrakt bruk av teknologi og digitale verktøy. Gjennom vår arbeidsmetodikk besetter vi 9 av 10 stillinger. Er du interessert i hvordan vår innovasjon og metoder kan løse ditt rekrutterings- og bemanningsbehov?

Vår arbeidsmetode

Gjennom utstrakt bruk av teknologi og digitale verktøy finner vi drømmekandidatene. Vi er fagspesialister innenfor vårt segment, og din profesjonelle sparringspartner gjennom hele rekrutteringsprosessen.

Proaktivt søk

Våre dedikerte rådgivere har flere hundre potensielle kandidater på intervju hver uke.
 

Big Data

Ved å bruke store datasett, innovativ teknologi og egenutviklede kampanjer, finner vi kandidater som ikke aktivt søker jobb.

Sosiale Medier-ekspertise

Vi jobber målrettet med sosiale medier, og har tilgang til egne spesialverktøy for å finne de beste kandidatene, også når de ikke er aktive jobbsøkere.

Tverrfaglig team

I Dreamwork får du nytte av hele virksomheten. Våre rådgivere samarbeider på tvers av avdelingene for å løse din bedrifts behov.

Personlighetsanalyse

Gjennom Dreamwork Assessment får vi en bredere forståelse for kandidatenes myke verdier, og sørger for at det blir en god match for våre kunder.

Employment Branding

Ved bruk av teknologi, erfarne rådgivere og brukervennlige stillingsannonser tiltrekker vi oss de riktige kandidatene, samtidig som vi fremmer din merkevare.

Din vekstpartner

Dreamwork er en sparringspartner som fungerer som fagspesialister for våre kunder. Vi har tilegnet oss bred kompetanse opp gjennnom med mange suksesshistorier.

Ved å involvere Dreamwork tidlig kan du sørge for å hente inn de riktige kandidatene for din bedrift.

Gjennom Dreamwork Assessment, kan vi tilpasse alle våre rekrutterings- og bemanningsprosesser til våre kunders behov. Med skreddersydde løsninger og verktøy sikrer vi effektivitet og kvalitet i rekrutteringsprosessen.

Bemanningsbyrå

Vår prosess

Det er viktig for oss i Dreamwork at du har innsikt i hele rekrutteringsprosessen. Vi skreddersyr løsningene til hver enkelt bedrift for å sikre at vi leverer til kundens forventninger.

Her kan du se noen av aktivitetene våre rådgivere tar i bruk for å sikre deg drømmekandidaten.

Sammen med dere setter vi opp en kravspesifikasjon. Hvilken type kandidat(er) er dere ute etter? Hvilken kompetanse, programvarekunnskaper og erfaring er dere ute etter, og hva skal til for at denne personen passer inn i sin nye stilling i din bedrift.

La oss hjelpe din bedrift

Læring er nøkkelen til utvikling og vekst. Derfor har vi utviklet et spennende karriereløp, som sikrer våre kandidater de erfaringene de trenger for å lykkes i sin neste jobb. Vi lærer opp kandidater gjennom engasjerende praktisk læring, samarbeid i team og jevnlig oppfølging. Vil du lære mer om Dreamwork Academy eller er du på utkikk etter drømmekandidaten?

102-Decision