La de beste jobbe for deg

Dreamwork er et landsdekkende HR-tech konsulentbyrå som leverer rekrutterings- og bemanningstjenester. Gjennom utstrakt bruk av teknologi og digitale verktøy finner vi drømmekandidatene. Vi er fagspesialister innenfor vårt segment, og din profesjonelle sparringspartner gjennom hele rekrutteringsprosessen.

rekruttere regnskapsmedarbeider

Hvorfor velge Dreamwork?

Vår visjon er å lede utviklingen innen rekrutterings- og bemanningsbransjen, med utstrakt bruk av teknologi og digitale verktøy. Gjennom vår arbeidsmetodikk besetter vi 9 av 10 stillinger. Er du interessert i hvordan vår innovasjon og metoder kan løse ditt rekrutterings- og bemanningsbehov?

Dreamworks arbeidsmetoder

Gjennom utstrakt bruk av teknologi og digitale verktøy finner vi drømmekandidatene. Vi er fagspesialister innenfor vårt segment, og din profesjonelle sparringspartner gjennom hele rekrutteringsprosessen.

Proaktivt søk

Våre dedikerte rådgivere har flere hundre potensielle kandidater på intervju hver uke.
 

Sosiale Medier-ekspertise

Vi jobber målrettet med sosiale medier, og har tilgang til egne spesialverktøy for å finne de beste kandidatene, også når de ikke er aktive jobbsøkere.

Tverrfaglig team

I Dreamwork får du utbytte av hele virksomheten – ikke bare den enkelte konsulenten. Som kunde hos Dreamwork får du rådgivere som samarbeider på tvers av avdelingene for å løse din bedrifts behov.

Big Data

Ved å bruke store datasett, innovativ teknologi og egenutviklede kampanjer, finner vi kandidater som ikke aktivt søker jobb.

Personlighetsanalyse

Gjennom Dreamwork Assessment får vi en bredere forståelse for kandidatenes myke verdier, og sørger for at det blir en god match for våre kunder.

Employment Branding

Employment branding er med på å gjøre din bedrift mer attraktiv for arbeidstakere. Ved bruk av avansert teknologi, erfarne rådgivere og brukervennlige stillingsannonser tiltrekker vi oss de riktige kandidatene, samtidig som vi fremmer din merkevare.

Vi er din vekstpartner

Dreamwork er en sparringspartner som fungerer som fagspesialister for våre kunder. Vi har tilegnet oss bred kompetanse opp gjennnom med mange suksesshistorier.

Ved å involvere Dreamwork tidlig kan du sørge for å hente inn de riktige kandidatene for din bedrift.

Gjennom Dreamwork Assessment, kan vi tilpasse alle våre rekrutterings- og bemanningsprosesser til våre kunders behov. Med skreddersydde løsninger og verktøy sikrer vi effektivitet og kvalitet i rekrutteringsprosessen.

Bemanningsbyrå

Slik rekrutterer vi

Det er viktig for oss i Dreamwork at du har innsikt i hele rekrutteringsprosessen. Vi skreddersyr løsningene til hver enkelt bedrift og sørger for å alltid møte kundens forventninger. Det første vi gjør er å bli godt kjent med din bedrift og sammen setter vi opp en prosjektplan, slik at du har oversikt over hva vi gjør til enhver tid. For å sørge for at du finner drømmekandidaten, gjennomfører vi en rekke aktiviteter.

Her kan du se noen av aktivitetene våre rådgivere tar i bruk for å sikre deg drømmekandidaten.

Kravspesifikasjon

Sammen med dere setter vi opp en kravspesifikasjon. Hvilken type kandidat(er) er dere ute etter? Hvilken kompetanse, programvarekunnskaper og erfaring er dere ute etter, og hva skal til for at denne personen passer inn i sin nye stilling i din bedrift.

Annonsering og søk

Dette er to aktiviteter som pågår parallelt. Det ene er at vi annonserer på plattformene hvor kandidatene oppholder seg, samtidig som at våre rådgivere utfører aktive søk, og kontakter potensielle kandidater. For oss er det viktig å nå ut til de passive søkerne, da det ikke nødvendigvis er de som søker på stillingene som er mest kvalifiserte. I tillegg kan dere også velge å benytte dere av Dreamwork Technology, for å tiltrekke dere og beholde de beste kandidatene.

Intervjuer og analyse

Vi utfører intervjuer fortløpende med potensielle kandidater. Et viktig verktøy vi bruker, er Dreamwork Assessment, en personlighetsanalyse. Denne brukes som en del av intervjuene for å få enda mer innsikt i hvordan personen fungerer på et mellommenneskelig plan, kognitiv prosesseringsmetode og i forhold til arbeidsoppgaver.

Referansesjekk og oppfølging

Vi utfører selvfølgelig alltid grundige referansesjekker før vi presenterer potensielle kandidater til dere.

Ved bemanning, har vi arbeidsgiveransvaret og følger derfor opp kandidaten(e). Dette innebærer medarbeidersamtaler, oppfølgingssamtaler, lønnskjøring, pensjon, sykepenger osv.

For arbeidsgivere. Vi lærer opp dine fremtidige ansatte

Læring er nøkkelen til utvikling og vekst. Derfor har vi utviklet et spennende karriereløp, som sikrer våre kandidater de erfaringene de trenger for å lykkes i sin neste jobb. Vi lærer opp kandidater gjennom engasjerende praktisk læring, samarbeid i team og jevnlig oppfølging. Vil du lære mer om Dreamwork Academy eller er du på utkikk etter drømmekandidaten?