Mangler du ressurser innen IT?

Dagens arbeidsmarked er preget av lav arbeidsledighet, og IT - bransjen er en av de som merker dette mest. Å få tak i de beste kandidatene, som ikke aktivt søker jobb, kan være en utfordring. Vi kan bistå deg i prosessen med å finne de beste IT-hodene til din bedrift.

Rekruttering innen markedsføring

Hva kan vi bistå med?

 

IT-rekruttering kan være en utfordrende prosess. Det er stor kamp om de beste IT-hodene og de fleste av kandidatene søker ikke aktivt på stillingene. IT-kandidatene oppholder seg ofte ikke på de vanligste forumene og du må aktivt jobbe med å finne de der de er. Dette er noe våre rådgivere på Dreamwork IT er blitt eksperter på.

Vi tilbyr både rekrutterings- og bemanningstjenester innen IT. Hos oss jobber vi alltid i team på flere for å sikre at prosessene gjennomføres grundig og effektivt. Ved å bruke oss som rekrutteringspartner kan du fokusere på å drive bedriften din fremover, mens vi finner de beste IT-hodene til din bedrift!

Slik jobber vi for å finne din neste medarbeider

En stor del av IT-kandidatene befinner seg ikke på LinkedIn, samtidig som de er ettertraktet i markedet. Dette fører til en stor utfordring når det kommer til å finne kompetente kandidater innen IT. For at vi skal finne disse kandidatene har vi sett oss nødt til å tenke utenfor boksen. Dermed bruker vi tid på å bygge nettverk, både digitalt og fysisk, for å få tak i drømmekandidatene.

Hos oss betaler du ikke for en enkeltrådgivers tid, men for et tverrfaglig team som kan løse ditt prosjekt på best mulig måte. Vi selger ikke kandidater, men en løsning som skal passe spesifikt til din bedrifts behov. Dermed er kandidaten(e) vi presenterer til deg spesielt tiltenkt din bedrift.

Sammen med dere setter vi opp en kravspesifikasjon. I dybden går vi gjennom rollen som skal besettes. Vi ser videre på hvilken kompetanse vedkommende bør inneha, hva som er need to have og eventuelt nice to have, hvilke spesifikke programvarer og verktøy som brukes, og hvilke av disse vedkommende må kjenne til fra før av. Ikke minst er det viktig for oss å finne en person som passer nettopp hos dere, derfor vil vi også snakke mye om kultur og hvilke personlige egenskaper som kan passe godt inn.

Kundereferanser

La oss hjelpe deg med å finne din nye IT-ressurs!

Er du på jakt etter de beste IT-hodene?

Registrer deg i kontaktskjemaet så tar en av våre rådgivere kontakt med deg!