Bemanning

Dreamwork er et bemanningsbyrå med hovedkontor i Oslo, som leverer tjenester til hele landet. Hovedsakelig fokuserer vi på bemanning innen kommersielle stillinger slik som salg, finans, markedsføring, økonomi og liknende.

Hva er bemanning?

Hva gjør et bemanningsbyrå?

Først og fremst kan vi forklare litt hva et bemanningsbyrå gjør. Til forskjell fra at en bedrift selv ansetter en ny medarbeider, vil et bemanningsbyrå ansette arbeidstakere på midlertidig eller fast basis, og deretter leie disse ut til andre arbeidsgivere. Bemanningsbyrået, altså vi i denne situasjonen, har arbeidsgiveransvaret, og arbeidstakeren er da ansatt hos oss i Dreamwork, men jobber ute i andre bedrifter. Det betyr ganske enkelt at vi har ansvaret med å følge opp den ansatte, og vi håndterer alt av personalansvar, lønn og oppfølging.

Det er ulike grunner til at en bedrifter velger bemanning, men det er mest vanlig å benytte seg av ved midligertidig mangel på ressurser, som ved sesongbasert økning i arbeidsmengde, sykemeldinger, permitteringer og ferieavviklinger. 

Hva er forskjellen på et bemanningsbyrå og et rekrutteringsbyrå?

Hvis du er jobbsøker eller nyutdannet, kan et oppdrag gjennom et bemanningsbyrå være et springbrett inn i arbeidslivet. Samtidig kan det være en mulighet til å teste litt forskjellig hvis du er usikker på akkurat hva du vil jobbe med. Du har kanskje sett på nettsiden vår at vi har noe som heter “Dreamwork Talents”, og grublet litt over hva det er. I Dreamwork Talents jobber vi primært med kandidater som er i startfasen av sin karriere, og de som ønsker en karriereendring. 

dreamwork-bemanning-hva-gjør-et-bemanningsbyra
Ansatte i Dreamwork sitter på en møterom og diskuterer

Hvordan jobber Dreamwork Talents?

For å tiltrekke oss de beste kandidatene bruker vi kandidatinnsikt, vår markedsforståelse, sosiale medier og målrettede markedsaktiviteter. Videre, for å finne den kandidaten som passer best til akkurat din bedrift, setter vi oss inn hvilke behov bedriften din har, verdiene dere verdsetter, ambisjoner og bedriftens arbeidsmiljø. Nesten som et profesjonelt matchmaking byrå. Vi tar stor stolthet i å vurdere kandidater ut ifra ambisjoner og personlige egenskaper, i tillegg til faglig kompetanse. Dersom kandidaten kun har den faglige kompetansen som er ønsket, men ikke passer inn i bedriften, kan det bli veldig utfordrende. Derfor følger vi også opp hver eneste kandidat vi har ansatt i bedriften slik at vi kjenner de og hvilken type arbeid som ville være passende for de.

Siden våre konsulenter har lang track-record innen bransjen vet de hvilken bakgrunn, kompetanse og verdier de skal se etter, både hos arbeidssøkeren og arbeidsgiveren, for å sikre en god match. Grunnet den lange track-recorden i feltet har vi kunnskapen og nettverket som trengs til å finne rett medarbeider til rett bedrift, og selvfølgelig til rett tid. Som nevnt tidligere, bruker vi ulike metoder for å tiltrekke oss alle typer kandidater, dette gjelder både de som er eksperter på sitt fagområde og de som er helt i starten av sin karriere. 

Hvorfor burde din bedrift velge Dreamwork til bemanning?

Vi i Dreamwork har høy erfaring og kompetanse innen mange ulike fagfelt, dermed vet vi også hvilke kompetanse, bakgrunn og verdier vi skal se etter for å finne den rette medarbeideren til din bedrift. Uansett om det er behov for heltid, deltid, vikariat eller prosjekt kan vi i Dreamwork bidra. Vi vil gjøre vårt ytterste for å finne den perfekte kandidaten til deg. En annen fordel ved å velge oss ved behov for bemanning, er at det ofte tar kort tid til å fylle stillinger. Dette fordi våre rådgivere stadig er på utkikk etter nye talenter og har over 100 intervjuer av potensielle kandidater i uka, hvilket vil si at vi som regel har rett kandidat klar på 3 uker.

Som vi nevnte i starten kan vi hjelpe med bemanning innenfor en rekke ulike fagområder, alt fra salg og markedsføring til økonomi og regnskap. Hvilke behov du og bedriften har er varierende, både i forhold til hvor lenge man trenger bemanning, og hvilken type kompetanse man har behov for. Det er også derfor vi skreddersyr hver eneste løsning til hver eneste bedrift. Noen bedrifter ønsker også å gå over til fast ansettelse av kandidaten etter bemanningsperioden er over. Hvis dette er noe du og bedriften ønsker, kan vi selvfølgelig tilrettelegge for dette. 

dreamwork-bemanning-hvorfor-burde-din-bedrift-velge-dreamwork-til-bemanning

Skal du ansette nye medarbeidere eller er du på jakt etter drømmejobben?

Har du behov for bemanning i en periode? Er du usikker på om du bør velge rekruttering eller bemanning? Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat.

Er du jobbsøker? Se alle våre ledige stillinger.