Bemanning

Har du behov for midlertidig arbeidskraft? Våre tjenester er godt forankret og kvalitetssikret innenfor de nye innleiereglene.

 • Lang erfaring innen flere fagfelt
 • Skreddersydd prosess
 • Ny godkjent løsning som følger lovendring i juli 2023

Vi spesialiserer oss innen:
Økonomi, regnskap & finans - Retail - IT - Salg  - Markedsføring  - HR & Ledelse

Vi tilbyr konsulentutleie

En hjelpende hånd når du trenger det mest.

Det er ulike grunner til at en bedrift velger å leie inn arbeidskraft fremfor å ansette selv. Vi har flere bemaninngsløsninger som hjelper deg med å dekke dine behov.

 

Jobbsøker? Registrer din CV her. 

174-You're-Hired

Nye lover krever nytenkning

1. juli 2023 kom det nye regler for bemanning i Norge. Målet for de nye reglene var å skape trygge og faste jobber som senere kan styre rekrutteringen. Dette støtter vi, og utviklet et nytt tjenesteområde som heter Dreamwork Academy. Denne løsningen gir kandidatene mulighet til å utvikle- og sertifisere seg, mens arbeidsgiver får akkurat den kompetansen som behøves - uten at det går utover inntjeningen. 

Second opinion rekruttering

Slik jobber vi med bemanning

Play Video

Se video av Maria (Talent Sourcing Manager) og Suada (Head of Talent Aquisition) som forklarer deg hvordan Dreamwork jobber med bemanning.

Hva gjør et bemanningsbyrå?

I flere tilfeller kan det være mer hensiktsmessig å leie inn arbeidstakere på midlertidig basis. Ved å gå for denne løsningen har vi arbeidsgiveransvaret, og arbeidstakeren blir ansatt hos oss i den avtalte perioden. Det betyr at vi har ansvaret med å følge opp den ansatte, og håndtere alt av personalanvar, lønn og oppfølging.

 • Skreddersydd prosess for din bedrift
 • Unngå feilansettelser
 • Spar tid og ressurser
retail og franchise rekruttering

Kontakt oss

Vil du snakke direkte med en av våre rådgivere?

Dag profilbilde

Få kjenner bransjen bedre

Vi er selv spesialister fra bransjene vi bemanner til. Dermed kan du være trygg på at vi finner den rette kandidaten for akkurat deg og din bedrift.

 • Salg og markedsføring
 • HR og ledelse
 • Økonomi, regnskap og finans
 • IT
 • Retail
Vi hjelper deg med IT rekruttering

Nysgjerrig på hva vi kan få til sammen?
La oss ta en kaffe!

135-Mergers-Acquisitions
Miljøfyrtårnsertifisering
Sertifiseringer-dreamwork-02
Gaselle 2023
Sertifiseringer-dreamwork-01

Ofte stilte spørsmål om bemanning

Til forskjell fra at en bedrift selv ansetter en ny medarbeider, vil et bemanningsbyrå ansette arbeidstakere på midlertidig eller fast basis, og deretter leie disse ut til andre arbeidsgivere. Vi har arbeidsgiveransvaret, og arbeidstakeren blir ansatt hos oss i Dreamwork, men jobber ute i din bedrift. Det betyr at vi har ansvaret med å følge opp den ansatte, og vi håndterer alt av personalansvar, lønn og oppfølging.