Bemanning

Trenger du folk i en kortere eller lengre periode? Våre tjenester er godt forankret og kvalitetssikret innenfor de nye innleiereglene.

 • Lang erfaring innen flere fagfelt
 • Skreddersydd prosess
 • Ny godkjent løsning som følger lovendring i juli 2023

Vi spesialiserer oss innen:
Økonomi & regnskap - Retail - IT - Salg & marked - HR & Ledelse

Vi tilbyr konsulentutleie

En hjelpende hånd når du trenger det mest.

Det er ulike grunner til at en bedrift velger å leie inn arbeidskraft fremfor å ansette selv. Vi har flere bemaninngsløsninger som hjelper deg med å dekke dine behov.

 

Jobbsøker? Registrer din CV her. 

174-You're-Hired

Nye lover krever nytenkning

1. juli 2023 kom det nye regler for bemanning i Norge. Målet for de nye reglene var å skape trygge og faste jobber som senere kan styre rekrutteringen. Dette støtter vi, og utviklet et nytt tjenesteområde som heter Dreamwork Academy. Denne løsningen gir kandidatene mulighet til å utvikle- og sertifisere seg, mens arbeidsgiver får akkurat den kompetansen som behøves - uten at det går utover inntjeningen. 

Second opinion rekruttering

Slik jobber vi med bemanning

Play Video

Se video av Maria (Talent Sourcing Manager) og Suada (Head of Talent Aquisition) som forklarer deg hvordan Dreamwork jobber med bemanning.

Hva gjør et bemanningsbyrå?

I flere tilfeller kan det være mer hensiktsmessig å leie inn arbeidstakere på midlertidig basis. Ved å gå for denne løsningen har vi arbeidsgiveransvaret, og arbeidstakeren blir ansatt hos oss i den avtalte perioden. Det betyr at vi har ansvaret med å følge opp den ansatte, og håndtere alt av personalanvar, lønn og oppfølging.

 • Skreddersydd prosess for din bedrift
 • Unngå feilansettelser
 • Spar tid og ressurser
Dreamwork

Kontakt oss

Vil du snakke direkte med en av våre rådgivere?

Våre rådgivere sitter klare for å ta en prat om dine behov.

Maria

Få kjenner bransjen bedre

Vi er selv spesialister fra bransjene vi bemanner til. Dermed kan du være trygg på at vi finner den rette kandidaten for akkurat deg og din bedrift.

 • Salg og markedsføring
 • HR og ledelse
 • Økonomi, regnskap og finans
 • IT
 • Retail
Vi hjelper deg med IT rekruttering

Nysgjerrig på hva vi kan få til sammen?
La oss ta en kaffe!

135-Mergers-Acquisitions
Sertifiseringer-dreamwork-03
Sertifiseringer-dreamwork-02
Sertifiseringer-dreamwork-04
Sertifiseringer-dreamwork-01

Ofte stilte spørsmål om bemanning

Hva gjør et bemanningsbyrå?

Til forskjell fra at en bedrift selv ansetter en ny medarbeider, vil et bemanningsbyrå ansette arbeidstakere på midlertidig eller fast basis, og deretter leie disse ut til andre arbeidsgivere. Vi har arbeidsgiveransvaret, og arbeidstakeren blir ansatt hos oss i Dreamwork, men jobber ute i din bedrift. Det betyr at vi har ansvaret med å følge opp den ansatte, og vi håndterer alt av personalansvar, lønn og oppfølging.

Hva gjør et rekrutteringsbyrå?

Et rekrutteringsbyrå kan hjelpe deg med hele eller deler av rekrutteringsprosessen. Det kan være du kun trenger hjelp innledningsvis med å finne kandidater, og vil gjøre resten selv – eller at du trenger en sparringspartner på slutten av prosessen for å sikre at du tar riktige valg. Vi skreddersyr løsningene til hver enkelt bedrift og sørger for å alltid møte dine forventninger. 

Hva er forskjellen på bemanning og rekrutteringsbyrå?

Bemanningsbyråer fokuserer på midlertidige ansatte og gir rask ansettelse for midlertidige behov, mens rekrutteringsbyråer spesialiserer seg på faste stillinger og søker og vurderer kandidater for faste roller. Når du bruker et bemanningsbyrå, blir arbeidskraften ansatt av byrået, mens rekrutteringsbyråer hjelper kunden med å direkte ansette kandidaten. Valget av byrå avhenger av om du trenger midlertidig eller permanent arbeidskraft. Vi kan tilby begge deler.

Hvordan er prosessen for bemanning?

For å tiltrekke oss de beste kandidatene bruker vi kandidatinnsikt, vår markedsforståelse, sosiale medier og målrettede markedsaktiviteter. Videre, for å finne den kandidaten som passer best til akkurat din bedrift, setter vi oss inn i hvilke behov bedriften din har, verdier, ambisjoner og bedriftens arbeidsmiljø. Nesten som et profesjonelt matchmaking byrå. Vi tar stor stolthet i å vurdere kandidater ut ifra ambisjoner og personlige egenskaper, i tillegg til faglig kompetanse. Dersom kandidaten kun har den faglige kompetansen som er ønsket, men ikke passer inn i bedriften, kan det bli veldig utfordrende. Derfor følger vi også opp hver eneste kandidat vi har ansatt i bedriften slik at vi kjenner de og hvilken type arbeid som ville være passende for de.

Hvor mye koster det å bruke et bemanningsbyrå?

Vi setter gjerne opp et prisforslag til deg basert på dine behov. Prisene varierer etter hvor mye hjelp du trenger. Vi hjelper alt fra store og små bedrifter med å finne de riktige ansatte. Dette gjør at man unngår feilansettelser.

Hvor lang tid tar en bemanningssprosess?

En fordel ved å velge Dreamwork ved behov for bemanning, er at det ofte tar kort tid å fylle stillinger. Dette fordi våre rådgivere stadig er på utkikk etter nye talenter, hvilket vil si at vi ofte allerede har gode kandidater i vårt nettverk når behovet først melder seg. 

Hvilke fagfelt er Dreamwork spesialister innen?

Dreamwork spesialiserer seg på flere områder, inkludert salg og markedsføring, HR og ledelse, økonomi, regnskap og finans, IT, franchise og retail. Dette innebærer at de har ekspertise i å hjelpe organisasjoner med å finne høykvalifiserte kandidater i disse spesifikke bransjene. Ved å fokusere på disse spesialområdene, kan vi effektivt matche kompetente kandidater med riktige stillinger i ulike bransjer og funksjoner. 

Hvordan skiller Dreamwork seg fra andre byråer?

I tillegg til at vi har dyktige spesialister, skiller vi oss fra andre konkurrenter ved at vi, blant annet, bruker et verktøy som kalles Dreamwork Assessment, som analyserer soft skills. Soft Skills, eller myke ferdigheter, måler ferdigheter som tilhører kandidatens personlighet.

Ved å teste kandidaten på denne måten, henter vi ut et sett med rapporter som vi bruker til å skrive en analyse av kandidaten, som deretter brukes som basis i dybdeintervju.

Dette gjør også at man får et bedre bilde av kandidaten som en helhetlig person før man gjør en eventuell ansettelse. Hvilket gjør at dere som bedrift har bedre forutsetninger for å lykkes med rekrutteringen på første forsøk.
 Hvis du er nysgjerrig på hvordan rapportene ser ut kan du laste ned denne eksempelrapporten. Alle rådgiverne er sertifiserte i å bruke og tolke personlighetsanalysene (og eventuelle evnetester), med jevnlig kursing hos vår leverandør.