Dreamwork Search & Selection

Har du behov for ansatte med høy kompetanse innenfor sitt fagfelt? Med hovedkontor i Oslo, leverer vi våre tjenester i hele Norge.

Hva er Dreamwork Search & Selection?

Spesialiststillinger

I Dreamwork Search & Selection jobber vi med fast rekruttering av ressurser i alle stillingsnivåer og innen de fleste markedssegmenter.

Rådgiverne i Dreamwork har opparbeidet seg solid kompetanse og erfaring innenfor våre fagområder, og med hele organisasjonen i ryggen, finner vi både de passive og aktive søkerne som passer for stillingen.

Vi er bevisste på at det er mange andre ting enn kun fagkompetanse og økonomiske rammebetingelser som er avgjørende for om en medarbeider skal lykkes og trives i en stilling. Dette påvirkes av interne forhold som bedriftskultur, lederstil, utviklingsmuligheter etc., og det vil også være eksterne faktorer som spiller inn. 

search-and-selection-image-1

Kandidatprofil

I Dreamwork Search & Selection har vi god erfaring med å analysere våre kunders behov og finne den kandidatprofilen som passer best mulig til en spesifikk rolle. Når dette kombineres med kvalitetssikrede arbeidsprosesser støttet av verktøy fra Dreamwork Assessment, gjennomfører vi rekrutteringer som sikrer deg gode resultater og tilfredse medarbeidere.

Kommersielle roller

Dreamwork har spesialisert seg på stillinger innenfor det kommersielle segmentet, enten du er på jakt etter en prosjektleder, selger, markedsfører eller toppleder vil vi kunne bistå deg og din bedrift i søken etter rett person. Vi er opptatt av fornøyde kunder og gir oss ikke før rett person er i rett stilling.

Les mer om hva våre kunder sier om oss her.

DWSearch&SelectionLogo