Dreamwork
Search & Selection

Har du behov for ansatte med høy kompetanse innenfor sitt fagfelt? Med hovedkontor i Oslo, leverer vi våre tjenester i hele Norge.

Dreamwork Search & Selection
Play Video

Hva er Dreamwork Search & Selection?
I denne videoen forteller Chief Talent Sourcer, Eivind Namløs, og Talent Sourcing Specialist, Victoria Fure, om avdelingen og hvordan de hjelper bedrifter med å finne rett kandidat.

Spesialiststillinger

I Dreamwork Search & Selection jobber vi med fast rekruttering av ressurser i alle stillingsnivåer og innen de fleste markedssegmenter.

Rådgiverne i Dreamwork har opparbeidet seg solid kompetanse og erfaring innenfor våre fagområder, og med hele organisasjonen i ryggen, finner vi både de passive og aktive søkerne som passer for stillingen.

Vi er bevisste på at det er mange andre ting enn kun fagkompetanse og økonomiske rammebetingelser som er avgjørende for om en medarbeider skal lykkes og trives i en stilling. Dette påvirkes av interne forhold som bedriftskultur, lederstil, utviklingsmuligheter etc., og det vil også være eksterne faktorer som spiller inn.

I Dreamwork Search & Selection har vi god erfaring med å analysere våre kunders behov og finne den kandidatprofilen som passer best mulig til en spesifikk rolle. Når dette kombineres med kvalitetssikrede arbeidsprosesser støttet av verktøy fra Dreamwork Assessment, gjennomfører vi rekrutteringer som sikrer deg gode resultater og tilfredse medarbeidere.

Dreamwork Search & Selection

Kommersielle roller

Dreamwork har spesialisert seg på stillinger innenfor det kommersielle segmentet, enten du er på jakt etter en prosjektleder, selger, markedsfører eller toppleder vil vi kunne bistå deg og din bedrift i søken etter rett person. Vi er opptatt av fornøyde kunder og gir oss ikke før rett person er i rett stilling.

Kundereferanser

Våre kunder spenner seg fra oppstartsbedrifter, til børsnoterte selskaper. Uansett om din bedrift har et kortvarig eller langvarig bemanningsbehov, kan vi i Dreamwork bistå prosessen med å finne de neste kandidatene.

For arbeidsgiver.

Vi i Dreamwork er opptatte av å finne den profilen du er på utkikk etter. Legg igjen din kontaktinformasjon, og vi kontakter deg fortløpende for en uforpliktet samtale.