Kommersielle roller

Har du behov for en medarbeider innen salg, markedsføring eller kundeservice? Vi jobber både med lettere og tyngre stillinger innen det kommersielle feltet. Våre rådgivere har bred erfaring med å finne alt fra nyutdannede til lettere kommersielle roller og kandidater til tyngre salgsroller!

Rekruttering innen markedsføring

Hva kan vi bistå med?

Et av våre grunnpilarer innen rekrutteringen innenfor kommersielle roller, er at vi fokuserer på proaktivitet. Våre rådgivere holder 10-15 intervjuer hver i uka, og opprettholder kontakten med potensielle kandidater, selv når vi ikke holder på med et aktivt prosjekt. Dermed kan det godt være vi har en relevant kandidat i loopen allerede når du kontakter oss.

Du kan din bedrift best, mens vi kan rekrutteringsfaget. Bemanning innen salg og kundeservice er et spesialiseringsområde for oss, og noe vi i Dreamwork har fokusert på siden oppstart. Mange av våre rådgivere har holdt på med bemanning innen salg og kundeservice i flere år før de startet i Dreamwork. Dette innebærer at hver rådgiver har bygget store nettverk innen bransjen på LinkedIn, og at vi holder oss oppdaterte på det som skjer i salgsbransjen.

Samtidig benytter vi oss av avansert teknologi for å tiltrekke oss og beholde de beste kandidatene, også de som ikke er aktive jobbsøkere.

Du betaler ikke for en enkeltrådgivers tid, men for et tverrfaglig team som kan løse ditt prosjekt på best mulig måte. Vi selger en løsning som er spesielt tilpasset din bedrifts behov for bemanning innen salg og kundeservice. Dermed er kandidaten(e) vi presenterer til deg, spesifikt tiltenkt din bedrift.

Slik jobber vi for å finne din neste medarbeider

Vi tilbyr både rekrutterings- og bemanningstjenester innen lettere og tyngre kommersielle roller. Hos oss jobber vi alltid i team på flere og prosessene gjennomføres grundig, men effektivt. Vi er opptatte av å møte dine behov. Ved å bruke oss som rekrutteringspartner kan du fokusere på å drive bedriften din fremover, mens vi finner din nye ressurs innen salg, kundeservice eller markedsføring.

Sammen med dere setter vi opp en kravspesifikasjon. I dybden går vi gjennom rollen som skal besettes. Vi ser videre på hvilken kompetanse vedkommende bør inneha, hva som er need to have og eventuelt nice to have. Ikke minst er det viktig for oss å finne en person som passer nettopp hos dere, derfor vil vi også snakke mye om kultur og hvilke personlige egenskaper som kan passe godt inn.

Behov for ny medarbeider?

Fyll inn kontaktskjema, så hører du fra oss!