Kommersielle roller

Har du behov for en medarbeider innen salg, markedsføring eller kundeservice? Vi matcher drømmekandidaten med drømmejobben!

Hvordan fungerer rekruttering innen kommersielle roller?

Ved rekruttering innen kommersielle roller, representerer vi i Dreamwork din bedrift. Derfor er det viktig for oss å imøtekomme hver kandidat på en god måte, selv om det ikke er en aktuell kandidat til stillingen. Bak kulissene er det et helt team som skal finne de(n) rette kandidaten(e) til din bedrift, og prosessene er effektive.

Under bemanningsperioden gjennomfører vi alt av oppfølging og coaching av kandidatene. I tillegg er det for oss i Dreamwork viktig å være tilgjengelig for kandidatene når de har spørsmål, og ha et godt og tett samarbeid med lederne i bedriften slik at vi kan følge opp kandidatene på best mulig måte i samsvar med bedriftens ønsker.

Kravspesifikasjon

Sammen med dere setter vi opp en kravspesifikasjon. Hvilken type kandidat(er) er dere ute etter? Vi ser gjerne etter kandidater i starten av sin karriere, som er motiverte for å jobbe med salg, kundeservice, support og kundekontakt. 

 

 

 

 

Annonsering og søk

Dette er to aktiviteter som pågår parallelt. Det ene er at vi annonserer på plattformene hvor kandidatene oppholder seg, samtidig som at våre rådgivere utfører aktive søk, og kontakter potensielle kandidater. For oss er det viktig å nå ut til de passive søkerne, da det ikke nødvendigvis er de som søker på stillingene som er mest kvalifiserte. I tillegg kan dere også velge å benytte dere av Dreamwork Technology, for å tiltrekke dere og beholde de beste kandidatene.

Intervjuer

Vi utfører intervjuer fortløpende med potensielle kandidater. Et viktig verktøy vi bruker, er Dreamwork Assessment, en personlighetsanalyse. Denne brukes som en del av intervjuene for å få enda mer innsikt i hvordan personen fungerer på et mellommenneskelig plan, kognitiv prosesseringsmetode og i forhold til arbeidsoppgaver.

Referansesjekk

Vi utfører selvfølgelig alltid grundige referansesjekker før vi presenterer potensielle kandidater til dere.

Arbeidsgiveransvar og oppfølging

Når det kommer til bemanning innen salg og kundeservice, har vi arbeidsgiveransvaret og følger derfor opp kandidaten(e). Dette innebærer medarbeidersamtaler, oppfølgingssamtaler, lønnskjøring, pensjon, sykepenger osv.

Vår rekrutteringsprosess

Et av våre grunnpilarer innen rekrutteringen innenfor kommersielle roller, er at vi fokuserer på proaktivitet. Våre rådgivere i Dreamwork Talents holder 10-15 intervjuer hver i uka, og opprettholder kontakten med potensielle kandidater, selv når vi ikke holder på med et aktivt prosjekt. Dermed kan det godt være vi har en relevant kandidat i loopen allerede når du kontakter oss.

Du kan best din bedrift, mens vi kan rekrutteringsfaget. Bemanning innen salg og kundeservice er et spesialiseringsområde for oss, og noe vi i Dreamwork fokusert på siden oppstart. Mange av våre rådgivere har holdt på med bemanning innen salg og kundeservice i flere år før de startet i Dreamwork. Dette innebærer at hver rådgiver har bygget store nettverk innen bransjen på LinkedIn, og at vi holder oss oppdaterte på det som skjer i salgsbransjen.

Samtidig benytter vi oss av avansert teknologi for å tiltrekke oss og beholde de beste kandidatene, også de som ikke er aktive jobbsøkere.

Du betaler ikke for en enkeltrådgivers tid, men for et tverrfaglig team som kan løse ditt prosjekt på best mulig måte. Vi selger en løsning som er spesielt tilpasset din bedrifts behov for bemanning innen salg og kundeservice. Dermed er kandidaten(e) vi presenterer til deg, spesifikt tiltenkt din bedrift.

Vil du bli franchisetaker

Kundereferanser

Her er noen av våre samarbeidspartnere innen salg og kundeservice. Vi jobber med noen av Norges beste arbeidsplasser, med spennende karrieremuligheter. 

Vi matcher drømmekandidaten med drømmejobben!

Behov for medarbeidere innen:

  • Salg
  • Markedsføring
  • Kundeservice

Fyll ut kontaktskjema, så hører du fra oss!