HR og ledelse

Er du på jakt etter dyktige medarbeidere innen HR og ledelse? Skal du lykkes med ansettelsene dine er det mer enn rett kompentanse som må være på plass, men det å finne kandidatene som matcher din bedrift kan være utfordrende. Vi har bred erfaring med å rekruttere til roller innen HR og ledelse!

Skal en av dine ansatte ut i langtidssykdom

Hva kan vi bistå med?

Vi tilbyr både rekrutterings- og bemanningstjenester innen HR og ledelse. Hos oss jobber vi alltid i team på flere for å sikre at prosessene gjennomføres grundig og effektivt. Ved å bruke oss som rekrutteringspartner kan du fokusere på å drive bedriften din fremover, mens vi finner din nye ressurs innen HR og ledelse.

Noen av rollene vi har jobbet med innen dette fagområdet er:

  • HR-ansvarlig
  • HR- sjef
  • People Secialist
  • Lønn- og HR-medarbeider

Slik jobber vi for å finne din neste medarbeider

På vår avdeling innen HR og ledelse jobber vi hele tiden med proaktivt søk og intervjuer potensielle kandidater.  På den måten kan det hende vi allerede har drømmekandidaten i tankene når du tar kontakt med oss. Våre dedikerte rådgivere vil jobbe sammen for å sikre at alle aspekter av rekrutteringsprosessen blir ivaretatt, fra søknadsprosessen til oppfølging etter ansettelsen.

Kravspesifikasjon

Sammen med dere setter vi opp en kravspesifikasjon. I dybden går vi gjennom rollen som skal besettes. Vi ser videre på hvilken kompetanse vedkommende bør inneha, hva som er need to have og eventuelt nice to have. Ikke minst er det viktig for oss å finne en person som passer nettopp hos dere, derfor vil vi også snakke mye om kultur og hvilke personlige egenskaper som kan passe godt inn.

Annonsering og søk

Dette er to aktiviteter som pågår parallelt. Når vi har fått spikret drømmeprofilen lager vi en stillingsannonse som publiseres på passende plattformer, hvor vi ser at kandidater oppholder seg. Samtidig starter våre rådgivere det aktive søket og kontakter andre potensielle kandidater. Vi går gjennom våre nettverk, søker etter kandidater i interne kanaler, på LinkedIn, aktuelle forum og grupper. I tillegg kan dere også velge å benytte dere av Dreamwork Technology, for å tiltrekke dere og beholde de beste kandidatene. For oss er det viktig å nå bredt ut og også komme i kontakt med de passive søkere, som ikke enda har tenkt på muligheten for å bytte jobb. I mange tilfeller er drømmekandidaten en vi har vært i dialog med over lenger periode, som tidligere ikke har vært klar for å bytte jobb eller har ventet på den riktige muligheten.

Intervjuer

Før vi inviterer de aktuelle kandidatene til intervju gjennomfører vi alltid en telefonscreening, hvor vi først og fremst avdekker om vedkommende har rett kompetanse og motivasjon, og ikke minst forteller om rollen vi rekrutterer til. De kandidatene vi mener egner seg best inviterer vi til et førstegangsintervju hvor vi i dybden går gjennom vedkommende sin bakgrunn, hvordan den oppfyller de satte kravene og snakker enda mer om selskapet, rollen og ansvaret, for å vurdere om dere kan være en god match. Et viktig verktøy vi bruker, er Dreamwork Assessment, en personlighetsanalyse. Denne brukes som en del av intervjuene for å få enda mer innsikt i hvordan personen fungerer på et mellommenneskelig plan, kognitiv prosesseringsmetode og i forhold til arbeidsoppgaver.

Referansesjekk

Vi utfører selvfølgelig alltid grundige referansesjekker før vi presenterer potensielle kandidater til dere.

Arbeidsgiveransvar og oppfølging

Vi følger opp både dere som kunde og kandidater 1, 3 og 6 måneder etter oppstart for å sikre kvalitet i ansettelsesprosessen og onboardingen, avdekke trivsel, motivasjon og resultater.

Når det gjelder bemanning har vi arbeidsgiveransvaret og følger derfor opp kandidaten(e). Det innebærer medarbeidersamtaler, oppfølgingssamtaler, lønnskjøring, pensjon, sykepenger osv.

Kundereferanser

Vi har flere kjente selskaper som kunder innen fagområdene HR og ledelse.

Noen av disse er:

  • Leca Norge

  • Finans Norge

  • Rekom Group

  • Linde Gas

Behov for ny medarbeider?

Er du på jakt etter drømmekandidaten innen HR og ledelse?

Registrer deg i kontaktskjemaet så tar en av våre rådgivere kontakt med deg!