HR og ledelse

Er du på jakt etter dyktige medarbeidere innen HR og ledelse? Skal du lykkes med ansettelsene dine er det mer enn rett kompentanse som må være på plass, men det å finne kandidatene som matcher din bedrift kan være utfordrende. Vi har bred erfaring med å rekruttere til roller innen HR og ledelse!

Skal en av dine ansatte ut i langtidssykdom

Hva kan vi bistå med?

Vi tilbyr både rekrutterings- og bemanningstjenester innen HR og ledelse. Hos oss jobber vi alltid i team på flere for å sikre at prosessene gjennomføres grundig og effektivt. Ved å bruke oss som rekrutteringspartner kan du fokusere på å drive bedriften din fremover, mens vi finner din nye ressurs innen HR og ledelse.

Noen av rollene vi har jobbet med innen dette fagområdet er:

  • HR-ansvarlig
  • HR- sjef
  • People Secialist
  • Lønn- og HR-medarbeider

Slik jobber vi for å finne din neste medarbeider

På vår avdeling innen HR og ledelse jobber vi hele tiden med proaktivt søk og intervjuer potensielle kandidater.  På den måten kan det hende vi allerede har drømmekandidaten i tankene når du tar kontakt med oss. Våre dedikerte rådgivere vil jobbe sammen for å sikre at alle aspekter av rekrutteringsprosessen blir ivaretatt, fra søknadsprosessen til oppfølging etter ansettelsen.

Sammen med dere setter vi opp en kravspesifikasjon. I dybden går vi gjennom rollen som skal besettes. Vi ser videre på hvilken kompetanse vedkommende bør inneha, hva som er need to have og eventuelt nice to have. Ikke minst er det viktig for oss å finne en person som passer nettopp hos dere, derfor vil vi også snakke mye om kultur og hvilke personlige egenskaper som kan passe godt inn.

Kundereferanser

Vi har flere kjente selskaper som kunder innen fagområdene HR og ledelse.

Noen av disse er:

  • Leca Norge

  • Finans Norge

  • Rekom Group

  • Linde Gas

Behov for ny medarbeider?

Er du på jakt etter drømmekandidaten innen HR og ledelse?

Registrer deg i kontaktskjemaet så tar en av våre rådgivere kontakt med deg!