Møt Alexandra, vår Talent Sourcing Manager

Alexandra er utdannet siviløkonom med spesialisering i strategi og ledelse fra NMBU. Masteroppgaven hennes omhandlet intern omdømmebygging og hvordan ansatte kan bidra til bedriftens omdømme. Hun har også tidligere erfaring innen butikkdrift og finans, samt konsulentvirksomhet i 24 Sevenoffice med opplæring og implementering av ERP-systemer. Rekruttering har vært en sentral del av hennes tidligere stillinger, både som butikksjef og senere som Customer Success Manager, og konsulent i 24 Sevenoffice.

«Dreamwork rekrutterte meg til 24 Sevenoffice og i august 2021 ble jeg ansatt internt i selskapet. Jeg startet først som rådgiver i en annen avdeling som spesialiserte seg på kommersielle roller. I fjor fikk jeg beskjed om at vi skulle opprette en egen avdeling for IT-rekruttering og at jeg var ønsket som avdelingsleder. Dette var starten på et nytt kapittel for meg og noe jeg syntes var utrolig spennende. Jeg tok ikke denne tillitten for gitt og brukte god tid på å spesialisere meg innen IT-rekruttering.»

Vårt mål er å skape en meningsfull og langsiktig kobling mellom selskaper og IT-spesialister

Dreamwork IT er spesialister på å løse rekrutteringsprosesser innenfor IT-stillinger og vi tar på oss alt fra nyutdannede førstelinjesupportmedarbeidere, til erfarne tech-konsulenter og utviklingsledere. Hverdagen er preget av mangfold og variasjon. Det går mye tid til søk etter de aller beste IT-hodene og nettverksbygging er en sentral del av jobben.

Alexandra forteller at de ikke er redde for å ta kontakt og ta sjansen på avslag. Det er en del av jobben. En av utfordringene med IT-rekruttering er at de mest talentfulle IT-hodene allerede er i jobb. Det er en krevende oppgave å komme i kontakt med dem, spesielt når de ikke befinner seg på de vanlige plattformene. Man er nødt til å tilpasse seg hele tiden, snakke kandidatenes språk og møte dem der de er.

«IT-rekruttering kan være en tøff bransje, jeg skal ikke legge skjul på det. Det jeg tror er nøkkelen til vår suksess er pågangsmotet vårt, nysgjerrigheten vår og måten vi håndterer avslag på. Vi tar imot avslag med åpent sinn og det driver oss til å alltid jobbe mot å bli bedre enn vi var i går. Vi er lidenskapelig opptatt av å finne de rette talentene og matche dem med de riktige mulighetene. Vårt mål er å skape en meningsfull og langsiktig kobling mellom selskaper, og IT-spesialister.»

«Jeg tenker det er viktig å huske på at vi først og fremst er mennesker som jobber med mennesker. Ikke et maskineri.»

«Jeg har vært en «people pleaser» så lenge jeg kan huske. Det å være der for andre og hjelpe dem med å løse problemer har alltid vært en lidenskap for meg. Denne lidenskapen tar jeg med meg inn i min hverdag hos Dreamwork. Enten det er en kandidat, en kollega eller en kunde, er jeg opptatt av å møte alle med forståelse og respekt. Kvalitet er også noe jeg verdsetter høyt. Jeg legger hele meg i arbeidet mitt for å sikre at resultatene skal bli så bra som mulig. Jeg tenker det er viktig å huske på at vi først og fremst er mennesker som jobber med mennesker. Ikke et maskineri. Derfor er det viktig for meg at mine kandidater og kunder alltid føler seg ivaretatt og sett».

Vi hjelper deg med IT-rekruttering og finner de beste IT-hodene

Hvorfor valgte du Dreamwork som arbeidsplass?

Alexandra merket fort gjennom utdanningen og karrieren at det å få jobbe med rekruttering, og mennesker, var hennes lidenskap. Tanken på å bli profesjonell rekrutterer og å få jobbe med mennesker hver eneste dag var hennes store drøm. Men det var først da hun oppdaget Dreamwork og møtte menneskene i organisasjonen at hun innså hvor hun ønsket å være.

«Kulturen i selskapet er rett og slett ubeskrivelig. Det er som om vi er en liten familie. Jeg følte meg inkludert og satt pris på fra sekundet jeg kom inn i bedriften. Det er noe helt spesielt med verdiene som Dreamwork står for. Jeg kunne umiddelbart kjenne meg igjen i dem og det ga meg en følelse av å være på rett sted. Her er det ikke bare snakk om ord som ser bra ut på papiret. Det er en dyp forpliktelse til å leve og jobbe etter disse verdiene hver eneste dag.»