Har du behov for en ressurs?

ikon-bed

Vi sørger for at du får tilgang på de ressursene du trenger gjennom
et utdannelsesprogram i Dreamwork Academy!

Play Video

Hva er Dreamwork Academy?

retail og franchise rekruttering

Dreamwork Academy kombinerer de beste talentene med et unikt utdannelsesprogram skreddersydd til din bedrift. Gjennom en avtale med Dreamwork Academy vil du få arbeidskraft som dekker ditt ressursbehov, både midlertidig og permanent.

Ved bruk av teknologi, proaktivt søk og analyser vil vi finne frem til de beste talentene på markedet. Dreamwork Academy kombinerer jobb, fleksible og digitale studier, tett oppfølgning og veiledning av oss, og Karrierehuset.

Sammen med noen av Norges mest anerkjente høyskoler-og utdannings institutter vil vi kunne kombinere utdanninger (både med og uten studiepoeng), kurs og sertifisering innen områder som:

Dersom din bedrift allerede har kurs eller sertifiseringer som er nødvendig for å utføre jobben, vil disse enkelt la seg implementere i vårt utdannelsesløp og tilpasses Dreamwork Academy.

Hvilken verdi tilfører Dreamwork Academy din bedrift?

Unike utdanningsmuligheter: Dreamwork Academy samarbeider med noen av Norges mest anerkjente høyskoler og utdanningsinstitutt. Dette betyr at dere vil ha tilgang til en bred og unik utdannelse- og opplæringsmuligheter. Vi tar oss av alt som har med veiledning og opplæring å gjøre slik at du kan fokusere 100% på din bedrift og får den arbeidsressursen du trenger.

Kandidater som matcher din bedrift: Kandidatene vil være ansatt gjennom Dreamwork under hele utdannelsesløpet. Vi finner den beste matchen for din bedrift og skreddersyr utdannelsesløpet etter deres kompetansebehov.

Skreddersydd utdannelsesprogram: Dreamwork Academy tilbyr et unikt utdannelsesprogram som blir skreddersydd til din bedrift og de spesifikke jobbene som skal utføres. Dette betyr at kandidatene vil få opplæring, utdannelse og sertifiseringer i områder som er relevante for jobben.

Vi tilbyr konsulenttjenester

Gjennom Dreamwork Academy vil bedriften din få tilgang til de beste kandidatene som vi skreddersyr et unikt utdannelsesløp med fag, kurs eller sertifiseringer som bedriften din trenger. Dette gjør at du vil få markedets fremste kandidater med den nyeste kompetansen som vil løse dagens, og morgendagens utfordringer.

Mangler du ressurser i bedriften din?

Er du interessert i å høre mer om hvilken verdi Dreamwork Academy kan tilføre din bedrift? Legg igjen kontaktinformasjonen din så tar vi kontakt med deg!