Møt Janick, vår Retail Division Manager

Janick har sin bakgrunn fra sportsdans og oppnådde suksess som profesjonell verdensmester i 2014, sammen med sin kone. Livet bestod av mengder med trening, reising og beinharde konkurranser.

Etter dette begynte han på en helt ny karriereretning innen salg hos Bolia. Her jobbet han seg oppover karrierestigen og ble til slutt salgssjef for Norge, og Sveige. Han forelsket seg i bransjen og fant gleden i å jobbe med mennesker.

«Det å jobbe som selger gav meg en enorm drivkraft når jeg så resultatene og det var ekstremt givende å jobbe sammen med et team. Det var vanskelig for meg i starten. Fra sportsdansens verden var jeg så vandt til å jobbe alene. Jeg var så vandt med å jobbe etter en my way or the high way tilnærming».

Etter å ha tilbrakt fem år hos Bolia, gikk Janick videre til Lampehuset, hvor han jobbet som salgssjef i fire år. Her fikk han muligheten til å være nærmere beslutningsprosessene, noe som interesserte ham veldig.

Ved siden av sin karriere innen salg driver Janick også sitt eget coachingfirma, der han hjelper mennesker med å realisere sitt fulle potensiale og forfølge sine drømmer. Han har sertifisert seg innen NLP og bruker sin coaching-ekspertise til å hjelpe andre.

Janick merket etter hvert at det som drev han mest, var å jobbe med mennesker og hjelpe dem med å oppnå suksess. Dette ledet ham til å bli en del av Dreamwork, der han følte at han kunne være 100% seg selv og jobbe for å gjøre andre gode.

Jeg vet så inderlig godt hva det vil si å være en kremmerånd

I Retail avdelingen jobber Janick og resten av teamet som en strategisk samarbeidspartner for utenlandske og norske Retail aktører. De bistår kunder med etablering, ekspansjon, rekruttering og bemanning for å bidra til langsiktig vekst. Det handler om å finne de riktige talentene og sette dem i viktige nøkkelposisjoner.

«Alle på teamet kommer fra Retail bransjen selv så vi har den innsikten og erfaringen som trengs for å virkelig forstå kundene våre og deres visjon. Vi vet hva det vil si å ha en kremmerånd, hva som trengs for å lykkes i en hektisk butikksjefsrolle og hvordan sette sammen et sterkt team. Vi har vært der selv. Dette tror og mener jeg er nøkkelfaktor i suksessen vi har og som gjør at kundene kan være 100% trygge på at vi vet akkurat hvordan vi skal hjelpe dem».

Janick har tatt på seg rollen som avdelingsleder for vår Retail-avdeling. Sammen med sine dyktige kollegaer, Emelie og Thea, jobber han med å bygge opp Retail-avdelingen og fortsette å hjelpe mennesker med å finne sin plass i arbeidslivet.

Vi hjelper deg med rekruttering innen retail

Livet er for kort til at du skal sitte fast et sted du ikke trives

«Jeg brenner skikkelig for å hjelpe mennesker. Dette med at folk skal komme på rett plass og lykkes i det de driver med. Livet er altfor kort til at du skal sitte fast et sted du ikke trives. Jeg tror skikkelig på dette med at prestasjon = potensialet – distraksjoner. Dine prestasjoner tar til enhver tid for seg utgangspunktet i hele ditt potensial. Det vil si at dersom du går rundt og plages av negativ energi, dårlige tanker eller unødvendig press, vil dette gå drastisk utover potensialet og evnen din til å gjøre en god jobb. Det å se hverandre og hjelpe hverandre med å få fram sitt beste jeg mener jeg vil løfte resultatene betraktelig»

Hvorfor valgte du Dreamwork som arbeidsplass?

Avslutningsvis spurte vi Janick hva det var som gjorde at han ønsket å jobbe hos oss.

«Verdiene Dreamwork står for var det som fikk meg til å være helt sikker på at jeg kom til rett plass. Jeg tror genuint på at når vi gjør noe som er i tråd med våre egne verdier kommer den ekte motivasjonen fram og vårt fulle potensial får blomstre.»

Våre verdier er lidenskap, profesjonalitet og innovasjon. Her får Janick muligheten til å jobbe med mennesker i fokus, tenke utenfor boksen og utføre profesjonelle prosesser med lidenskap som grunnleggende drivkraft.

Har du ikke funnet den ideelle jobben innen Retail eller den perfekte kandidaten for din retailvirksomhet? La oss hjelpe deg med å oppfylle dine drømmer og behov. Ta kontakt med oss i dag og la oss finne løsningen sammen.