Møt Amanda, vår Talent Acquisition Specialist 

Amanda fullførte en bachelor i sosionomi, men forstod etter hvert at hun ønsket å jobbe med mennesker på en litt annen måte. Hun ønsket å gå litt bort fra helsefaget, og rette seg mer mot business bransjen. Dermed bestemte hun seg for å ta en bachelor innen økonomi og administrasjon, med fordypelse i strategi og ledelse. I løpet av studieforløpet jobbet Amanda på deltid som rekrutteringsassistent, på en avdeling innenfor salg, markedsføring og kundeservice. «Jeg forstod fort at det var her jeg hørte hjemme. Rekrutterings- og bemanningsbransjen fasinerte meg. Jeg fikk et kick av å se resultatene av innsatsen jeg la inn, og jeg fikk fort en lidenskap for å hjelpe kandidater med å lande drømmejobben».  

 Nå er Amanda klar for å bli en del av Dreamwork Talents, sammen med Head of Talent Acquisition Suada, og resten av teamet i avdelingen.  

Vi får muligheten til å følge opp hver eneste kandidat  

Innenfor vår avdeling Dreamwork Talents jobber vi med å finne kandidater som er interessert i å kickstarte karrieren sin innen kundeservice, salg, markedsføring og bedriftsrådgivning. Vi jobber stort sett med bemanning, hvor målet er at våre kandidater etter en periode går over til fast ansettelse. Hver fredag drar vi på kundebesøk, og har alltid en tett dialog med de forskjellige teamlederne hos kundene, slik at vi finner ut av hvilke profiler de er på utkikk etter. Vi gir alltid det lille ekstra til hver eneste kandidat. Det settes av god tid til å snakke ordentlig med kandidaten, følge dem opp etterpå og hjelpe dem før de skal inn til intervjuer hos kunden. 

«Det jeg syns er spennende med bemanningsbransjen er det at du faktisk følger opp kandidatene dine, og får muligheten til å bygge en tett relasjon med dem. Vi har fortløpende samtaler med kandidatene våre om hvordan det går ute i ny jobb, og hva de trenger fra oss.»  

Amanda vil være en av avdelingens kontaktpersoner og jobbe med alt fra rekruttering til rådgiving, og oppfølging av kandidater. 

 

«Jeg er opptatt av å finne det unike ved kandidaten»  

«Relasjonsbygging er veldig viktig for meg. Jeg deler mye av meg selv i intervjuene mine fordi jeg ønsker at kandidaten skal føle seg komfortabel og trygg. Målet mitt er å få kandidatene til å føle at det er et fristed hvor de også har lov til å dele av seg selv, dersom de ønsker det. Jeg er opptatt av å finne styrkene, og det unike ved hver eneste kandidat, slik at jeg kan hjelpe dem på best mulig måte. Hver gang jeg ser at en av kandidatene mine lykkes gir det meg så mye glede, og motivasjon til å jobbe enda hardere. Det finnes ikke noe bedre følelse enn å vite at du har hjulpet noen ut i drømmejobben» 

 

 Hvorfor valgte du Dreamwork som arbeidsplass? 

Avslutningsvis spurte vi Amanda hva det var som gjorde at hun ønsket å jobbe hos oss.  

«Det er fordi jeg føler at man får mye ansvar og frihet til å legge opp jobben sin på den måten som passer best for en selv. Så lenge man gjør det som skal gjøres, har vi frihet til å legge opp hverdagen slik vi ønsker. Jeg kan tilpasse meg intervjuprosessen slik det passer meg best. Dreamwork er et sted jeg hvor jeg får muligheten til å uttrykke meg og utvikle meg som menneske, både profesjonelt, men også på et personlig plan. Jeg setter også enormt stor pris på å jobbe i et team, hvor alle heier på hverandre og ønsker hverandre suksess. Ingen blir misunnelige på hverandre dersom noen lander flere intervjuer enn de andre. Vi jubler bare og sier – Dritbra jobba.»  

 Har du ikke funnet drømmejobben eller drømmekandidaten enda? Kanskje vi kan hjelpe deg?  

Bilde-av-jente-ansatt-i-Dreamwork-smiler-sort-blazer-hvit-topp-foran-en-hvit-vegg