Hva gjør du med innleie etter 1. juli?

CEO Dreamwork, Soheil Seyedi og Jannicke Østlie, faglig rådgiver i Dreamwork Academy

De nye reglene rundt innleie har skapt mye hodebry og mange sliter fortsatt med å forstå regelverket. Vi startet omstillingsprosessen tidlig for å finne nye løsninger for våre kunder. Derfor ligger vi i forkant av den etterspørselen vi nå ser kommer. For å løse «bemannings-floken» har vi omstilt oss og utviklet en ny tjeneste som er godt forankret og kvalitetssikret innenfor det nye regelverket. Vi er svært opptatt av å sikre at våre tiltak og løsninger er i samsvar med alle relevante lover og forskrifter.

 

For at vi skal kunne tilby denne innleie-tjenesten fremover, måtte det et samarbeid til mellom flere aktører. Sammen med ledende utdanningsinstitusjoner har vi skapt Dreamwork Academy. Denne tjenesten kombinerer de beste talentene med et unikt utdannelsesprogram skreddersydd til din bedrift. Gjennom en avtale med Dreamwork Academy vil du få arbeidskraft som dekker ditt ressursbehov, både midlertidig og permanent. Dette har blitt til et samarbeid og partnerskap som gir betydelige fordeler både for arbeidsgivere og deres arbeidsstyrke. Denne løsningen gir mulighet til å utvikle- og sertifisere seg, mens arbeidsgiver får akkurat den kompetansen som behøves – og alt dette uten at det går utover inntjeningen!   

Vi opprettholder høye standarder for kvalifikasjoner og kompetanse for å sikre at kun de best egnede kandidatene blir rekruttert fra oss til dere. Gjennom grundige søknadsprosesser og vurderinger vil vi alltid sikre at de utvalgte kandidatene er i stand til å håndtere kravene og utføre oppgavene som kreves i en fulltidsstilling.  

 

Vi vet at denne innleieordningen vil gi grunnlaget for en sterk og konkurransedyktig arbeidsstyrke fra og med 1. juli. 

Les hele saken her: https://lnkd.in/d9vxZBCb (betalt mur)

 

Vi rekrutterer og jobber med innleie innen fagområder som HR og ledelse, salg og markedsføring, retail, IT, økonomi og regnskap. Dreamwork Academy inviterer arbeidsgivere til å bli med på denne spennende reisen mot fremtidens arbeidskraft. For ytterligere informasjon, ta kontakt med oss! 

Har du spørsmål rundt de nye innleiereglene?