Har du behov for en ressurs?

ikon-bed

Vi sørger for at du får tilgang på de ressursene du trenger gjennom
et utdannelsesprogram i Dreamwork Academy!

Har du behov for en ressurs?

ikon-bed

Vi sørger for at du får tilgang på de ressursene du trenger gjennom
et utdannelsesprogram i Dreamwork Academy!

Play Video
4-stegene-stående

Hva er Dreamwork Academy?

Leie inn konsulent

De nye reglene rundt bemanning har skapt mye forvirring og mange sliter fortsatt med å forstå regelverket. For å løse «bemannings-floken» har vi omstilt oss og utviklet en ny tjeneste som er godt forankret og kvalitetssikret innenfor det nye regelverket.

Dreamwork Academy kombinerer de beste talentene med et unikt utdannelsesprogram skreddersydd til din bedrift. Gjennom en avtale med Dreamwork Academy vil du få arbeidskraft som dekker ditt ressursbehov, både midlertidig og permanent.

Ved bruk av teknologi, proaktivt søk og analyser vil vi finne frem til de beste talentene på markedet. Dreamwork Academy kombinerer:

  • Fulltidsjobb
  • Fleksible og digitale studier
  • Tett oppfølgning og veiledning av oss, og Karrierehuset.

Sammen med noen av Norges mest anerkjente høyskoler-og utdannings institutter vil vi kunne kombinere utdanninger (både med og uten studiepoeng), kurs og sertifisering innen områder som:

Denne løsningen gir kandidatene mulighet til å utvikle- og sertifisere seg, mens arbeidsgiver får akkurat den kompetansen som behøves – og alt dette uten at det går utover inntjeningen! Dersom din bedrift allerede har kurs eller sertifiseringer som er nødvendig for å utføre jobben, vil disse enkelt la seg implementere i vårt utdannelsesløp og tilpasses Dreamwork Academy.

Hvilken verdi tilfører Dreamwork Academy din bedrift?

Unike utdanningsmuligheter: Dreamwork Academy samarbeider med noen av Norges mest anerkjente høyskoler og utdanningsinstitutt. Dette betyr at dere vil ha tilgang til brede og unike utdannings- og opplæringsmuligheter. Vi tar oss av alt som har med veiledning og opplæring å gjøre slik at du kan fokusere 100% på din bedrift og får den arbeidsressursen du trenger.

Kandidater som matcher din bedrift: Kandidatene vil være ansatt gjennom Dreamwork under hele utdannelsesløpet. Vi finner den beste matchen for din bedrift og skreddersyr utdannelsen etter deres kompetansebehov.

Skreddersydd utdannelsesprogram: Dreamwork Academy tilbyr et unikt utdannelsesprogram som blir skreddersydd til din bedrift og de spesifikke jobbene som skal utføres. Dette betyr at kandidatene vil få opplæring, utdannelse og sertifiseringer innen områder som er relevante for jobben.

Vi tilbyr konsulenttjenester
1. Hvilke fordeler gir Dreamwork Academy min bedrift?

Gjennom Dreamwork Academy vil bedriften din få tilgang til de beste kandidatene som vi skreddersyr et unikt utdannelsesløp med fag, kurs eller sertifiseringer som bedriften din trenger. Dette gjør at du vil få markedets fremste kandidater med den nyeste kompetansen som vil løse dagens, og morgendagens utfordringer.

2. Hvor lenge varer Dreamwork Academy?

Dreamwork Academy vil vare fra 6 til 12 måneder. Vi skreddersyr et program som passer ditt behov.

3. Hvilke forpliktelser har min bedrift?

Kandidater gjennom Dreamwork Academy vil være ansatt gjennom Dreamwork under hele perioden. Dreamwork sitter med arbeidsgiveransvaret som innebærer blant annet lønnskjøring, utbetaling sykepenger og oppfølging av den sykemeldte. Vi følger opp våre kandidater tett gjennom oppfølgingssamtaler og påser at jobb og utdannelsesløpet gjennomføres på best mulig måte.

4. Vil utdannelsesløpet ta bort tid fra arbeidsoppgavene?

De fleksible og nettbaserte fagene, kursene og sertifiseringene vil ikke ta bort tiden fra arbeidsoppgavene som skal utføres. All studie gjennomføres utenfor arbeidstiden og kompetansen man tilnærmer seg vil bli utøvd gjennom jobben man utfører.

5. Hvilke kandidater får man tilgang på?

Gjennom Dreamwork Academy vil du få tilgang til markedets beste kandidater gjennom vår talenthub. Er du på utkikk etter en nyutdannet eller en kandidat men lang bransjeerfaring, skreddersyr vi Dreamork Academy slik at kandidatene du behøver har den rette kompetansen som bedriften din behøver.

6. Hva skjer når Dreamwork Academy er slutt?

Når Dreamwork Academy går mot slutten vil våre rådgivere evaluere prosessen og legge en plan sammen med deg og din bedrift. Vi vil enten legge til rette for at kandidaten skal fortsette å jobbe i din bedrift, eller hjelpe kandidaten videre gjennom en av Dreamwork sine mange samarbeidspartnere.

Mangler du ressurser i bedriften din?

Er du interessert i å høre mer om hvilken verdi Dreamwork Academy kan tilføre din bedrift? Legg igjen kontaktinformasjonen din så tar vi kontakt med deg!