Klar for en karriere
utenom det vanlige?

Academy

Kombiner en fleksibel utdannelse med drømmejobben gjennom Dreamwork Academy!

Play Video

Hva er Dreamwork Academy?

Leie inn konsulent

Dreamwork Academy er et praktisk karriere- og utdannelsesløp som bygger fremtidens kompetanse innen kommersielle- og finansielle fagområder. Vi har stor tro på morgendagens talenter. Derfor sponser vi ditt studie og gir deg full lønn under hele karriere- og utdannelsesløpet.

Vi har sammen med anerkjente høyskoler, utdannings institutter og karrierehuset utarbeidet en unik og spesialisert karriereplattform som skal være med å realisere dine drømmer.

Vi har inngått et eksklusivt samarbeid med karrierehuset som skal bidra til at alle våre kandidater får gode karriereråd innen arbeidsliv, personlig utvikling og veiledning gjennom hele perioden med Dreamwork Academy.

Hvem kan bli en del av Dreamwork Academy?

Dreamwork Academy er for alle som ønsker å kombinere fleksible studier i kombinasjon med relevant jobb. Du kan eksempelvis være ferdig med videregående, nyutdannet eller ønske et karriereskifte.

Vi skreddersyr studiet med høyskolene og arbeidsplassen slik at vi finner den perfekte match for deg.

Vi tilbyr fleksible studier kombinert med drømmejobben innen ulike områder som:

Vi hjelper deg med IT rekruttering

Hva får du gjennom Dreamwork Academy?

  • Sponset fleksible studier hos anerkjente høyskoler og utdannelses institutter
  • Relevant jobb i tilknytting til studieløpet hos noen av Norges største arbeidsplasser
  • Lønn under hele det praktiske karriere- og utdannelsesløpet
  • Personlig utvikling og veiledning av vår samarbeidspartner Karrierehuset
  • Tett oppfølging fra personlig rådgiver i Dreamwork

 

1. Hvor lenge varer studiet?

Det fleksible nettstudiet varer fra 6 måneder til 12 måneder. Alle studiene skal enkelt kunne kombineres med fulltidsjobben gjennom Dreamwork Academy, både med og uten studiepoeng.

2. Hvem er aktuelle for Dreamwork Academy

Dreamwork Academy er aktuelt for alle som ønsker å få en fleksibel utdannelse kombinert med relevant jobb. Du kan eksempelvis ha nylig fullført videregående skole eller ha flere års arbeidserfaring. Sammen finner vi riktig studieretning og jobb.

3. Koster dette for noe for meg?

For våre kandidater skal det være kostnadsfritt å gjennomføre Dreamwork Academy. Vi sponser utdanning, kurs eller sertifisering for alle som fullfører programmet.

4. Får man lønn for jobben man utfører?

Ja, når du er i jobb ute hos våre samarbeidspartnere vil du få full lønn og trygge arbeidsvilkår under hele karriere- og utdannelsesløpet, Dreamwork Academy. Vi samarbeider med noen av Norges største selskaper innenfor vårt segment.

5. Er det noen opptakskrav?

Vi tilbyr kurs, fag, sertifiseringer og utdannelser både med og uten studiepoeng. Alle studier med studiepoeng må du enten ha generell studiekompetanse eller godkjent realkompetanse. For andre fag, kurs eller sertifiseringer uten studiepoeng er det ingen opptakskrav.

6. Får man studiepoeng?

Ja, ved enkelte fag og studier tilbyr vi studiepoeng. Studiepoengene vil varierer fra 2,5 poeng til 7,5 poeng. Vi samarbeider med noen av Norges fremste høyskoler og utdannelsesinstitutter.

7. Hvilke studier kan jeg ta gjennom Dreamwork Academy?

Gjennom Dreamwork Academy vil du kunne ta fleksible nettstudier, kurs og sertifiseringer i våre fagområder. Vi tilbyr studier innenfor fagområder som:

  • Salg
  • Ledelse
  • Finans
  • Digital markedsføring
  • IT

Høres dette ut som noe for deg?

Dreamwork Academy er et sted hvor du kan realisere dine ambisjoner og ta karrieren din til nye høyder. Velkommen til Dreamwork Academy – hvor karrieren din starter!