Planlegg for vekst sammen med oss!

Ikke takk nei til nye kunder i neste kvartal. Planlegg heller for nye regnskapsmedarbeidere inn, slik at selskapet fortsetter å vokse.

Du sørger for veksten, vi sørger for riktig regnskapsmedarbeider.

Hvorfor velge bemanning?

Vi har lang bransjeerfaring og gode nettverk, samtidig som vi utfører psykometriske personlighetsanalyser og omfattende intervjuer med alle potensielle kandidater. Dette gjør at vi kan redusere sannsynligheten for feilansettelse betraktelig.

Ved å ha en langsiktig bemanningspartner innen regnskap og økonomi, kan du sikre at de rette ansatte er på plass når du trenger dem. Du kan derfor planlegge for periodene du vet du trenger flere ressurser, slik at du slipper å stresse med det i siste liten. Vi skreddersyr en løsning som passer ditt behov. På denne måten slik at du får en teknologisk oppdatert regnskapsmedarbeider på kort tid. Du trenger ikke være involvert annet enn når du ønsker.

46 timer stopwatch

Rask Levering

Med kontinuerlig intervjuer sikrer vi at vi alltid har kandidater innom med kompetanse innen regnskap. Etter en grundig behovsanalyse med dere, kan vi enklere finne den rette medarbeideren.

Planlegg veksten sammen med oss!

Frigjør din tid

Du slipper å tenke på ansettelsesprosessen og alt det administrative i etterkant - Det tar vi!

19 magnifier zoom search outline

Vi kan rekrutteringsfaget

Vi har god kompetanse i rekrutteringsfaget og erfaring innen regnskapsbransjen, hvilket gjør at vi finner de beste kandidatene.

Planlegg veksten sammen med oss!

Oppskrift på suksess

Få med tilpassede rapporter om hvordan du får maksimalt ut av hver individuelle regnskapsmedarbeider.

Noen fordeler med å bruke Dreamwork

Effektiv bemanningsprosess

Kompetansetesting

Vi følger opp kandidaten

Avansert teknologi

Vi har arbeidsgiveransvaret

Personlighetsanalyser

Dette er Dreamwork

Dreamwork er et HR-techbyrå med kommersielle og finansielle stillinger som spesialfelt. Dagens kandidater har blitt mye mer selektive. Dermed må man utnytte teknologien og digitaliseringen i samfunnet for å kunne komme i kontakt med de mest kvalifiserte kandidatene! Teknologien bak rekrutterings- og bemanningsprosessene våre, utnytter de digitale sporene kandidater etterlater seg på nett. På denne måten sikrer vi deg din drømmekandidat.

Maria

Book et møte

Book et møte i dag for å finne ut mer om hvordan vi kan hjelpe din bedrift i vekst. Vi vil organisere et uforpliktende møte hvor vi presenterer våre verktøy og arbeidsmetode.