Frigjør din tid

La oss finne de beste IT-hodene

Med et voksende behov for kandidater innen IT, er det stor konkurranse om å få tak i de beste hodene. Vår jobb er å sikre deg din neste IT medarbeider, slik at du kan bruke din tid til andre ting.

Du sørger for veksten, vi sørger for riktig medarbeider.

Hvorfor velge bemanning innen IT?

Vi er med på fagmesser for IT folk, har kaffesamtaler, og deltar på relevante plattformer for å kontinuerlig bygge et mer omfattende nettverk innen IT. Alt for at vi skal være klare når du kommer. Etter vi har sammen satt oss ned og funnet ut hvem du er ute, starter søket, intervjuer og psykometriske tester. Dette gjør at vi kan redusere sannsynligheten for feilansettelse betraktelig.

Ved å ha en langsiktig bemanningspartner innen IT, kan du sikre at de rette ansatte er på plass når du trenger dem. Du kan derfor planlegge for periodene du vet du trenger flere ressurser, slik at du slipper å stresse med det i siste liten. Vi skreddersyr en løsning som passer ditt behov. Du trenger ikke være involvert annet enn når du ønsker.

46 timer stopwatch

Proaktive intervjuer

Med kontinuerlig intervjuer sikrer vi at vi alltid har kandidater innom med kompetanse innen IT. Etter en grundig behovsanalyse med dere, kan vi enklere finne den rette medarbeideren.

Planlegg veksten sammen med oss!

Frigjør din tid

Du slipper å tenke på ansettelsesprosessen og alt det administrative i etterkant - Det tar vi!

19 magnifier zoom search outline

Vi kan rekrutteringsfaget

Vi har god kompetanse i rekrutteringsfaget og nettverk innen IT-bransjen, hvilket gjør at vi finner de beste kandidatene.

Planlegg veksten sammen med oss!

Oppskrift på suksess

Få med tilpassede rapporter om hvordan du får maksimalt ut av hver individuelle IT medarbeider.

Dette er Dreamwork

Dreamwork er et HR-techbyrå med kommersielle og finansielle stillinger som spesialfelt. Dagens kandidater har blitt mye mer selektive. Dermed må man utnytte teknologien og digitaliseringen i samfunnet for å kunne komme i kontakt med de mest kvalifiserte kandidatene! Teknologien bak rekrutterings- og bemanningsprosessene våre, utnytter de digitale sporene kandidater etterlater seg på nett. På denne måten sikrer vi deg din drømmekandidat.

Dreamwork
Play Video

Utvalgte kundereferanser

Smallest Alexandra

Book et møte

Book et møte i dag for å finne ut mer om hvordan vi kan hjelpe din bedrift i vekst. Vi vil organisere et uforpliktende møte hvor vi presenterer våre verktøy og arbeidsmetode.