Møt Lisa, vår nye digitale markedsfører

Etter 13 år med skuespillererfaring valgte Lisa å prøve noe nytt. «Da jeg fikk avslag på skuespillerdrømmen visste jeg ikke hva jeg skulle gjøre. Så kom jeg over studiet digital markedsføring på Noroff og bestemte jeg meg for å ta en sjans, å satse på noe helt nytt. Etter bare en uke hadde jeg forelsket meg i et nytt fag». Nå er Lisa klar for å sette Dreamwork enda mer på kartet, ved hjelp av magien i markedsføring.  

Her hos Dreamwork brenner vi for det vi gjør og gir alltid det lille ekstra. Med hjelp av markedsføring kan vi nå ut til de kundene som ser etter drømmekandidaten, og de kandidatene som leter etter drømmejobben. Lisa vil ha ansvar for markedsføring rettet mot kandidater på de ulike plattformene.  

Markedsførere er historiefortellere 

Lisa har en brennende lidenskap for historiefortelling. «Markedsførere er historiefortellere. Mennesker kommer aldri til å slutte og fasinere meg, og jeg kommer aldri til å slutte å skrive om dem». Lisa har jobbet noen år selv på sosiale medier og har stort engasjement innenfor de ulike plattformene. Hun har også jobbet en del med å skrive, med blant annet stort engasjement på Linkedin.  

Hvorfor valgte du Dreamwork som arbeidsplass? 

Avslutningsvis spurte vi Lisa hva det var som gjorde at hun ønsket å jobbe hos oss. «Når jeg skulle begynne i ny jobb var det viktig for meg å komme til et sted hvor jeg kunne få lov til å være nysgjerrig, og bli hørt. Dreamwork består ikke kun av noen. Det består av oss alle, og med en gang du deler noe, blir du hørt». Dreamwork er ikke bare en bedrift. Dreamwork er først og fremst mennesker, med drømmer og lidenskap for å hjelpe andre et steg nærmere drømmene sine.   

Har du ikke funnet drømmejobben eller drømmekandidaten enda? Kanskje vi kan hjelpe deg? 

 

Bilde-av-jente-ansatt-i-Dreamwork-sort-blazer-hvit-topp-hun-smiler-hvit-bakgrunn