Thorn Privat Finans og Dreamwork

Nå har dere sikkert fått med dere at vi syns det er gøy å besøke våre kunder og dele mer om dem til deg også. En av de grunnene til at dette er så fint, er at vi lærer blir enda bedre kjent med våre kunder sammen med dere. Det å vite hvem de er og forstå deres behov – er noe som virkelig gjør at vi kan hjelpe med å forhindre feilansettelser.

 

Denne gangen møter vi Christian Glenne, som er salgssjef i Thorn Privat Finans. Som siste blogginnlegg, hvor vi snakket med Helge Bharat Johnsen, vil vi gi dere litt bakgrunnsinformasjon. Samarbeidet mellom oss i Dreamwork og Thorn Privat Finans har pågått over lengre tid, og vi har levert et bredt spekter av kandidater, både på bemanning, og gjennom fast rekruttering.

 

Møt Christian Glenne og Thorn Privat Finans

Vi møtte opp på Thorn Privat Finans’ fine lokaler på Helsfyr og ble møtt av en smilende Christian Glenne, som er salgssjef.

«Thorn Privat Finans er en del av et dansk konsern, som heter 3C Retail. Vi tilbyr da finansielle løsninger mot privatkunder. Med det så er det da typiske lån, refinansiering og andre forsikringer.

I Thorn har vi fire verdier vi styrer etter. Det er da kompetanse, agilitet, kjøpmannskap og ydmykhet. Det Thorn Norge ønsker er å være kundens foretrukne finansielle partner. Med det så mener jeg hvis kunden ønsker finansiering, at Thorn da er det selskapet de ønsker å benytte seg av.»

Liker å satse på yngre medarbeidere

Videre forteller Christian hvilke type medarbeidere de er ute etter;

«Vi i Thorn ønsker da medarbeidere som er fremoverlent, som har lyst til å komme opp og frem i livet, og vi liker å satse på litt yngre medarbeidere. Den kompetansen og bakgrunnen vi ser etter er gjerne økonomibakgrunn. Når vi tilbyr finansielle tjenester så er det strenge krav til hva vi må opplyse om. Både juridisk og det at våre ansatte må være ærlige, de må være pedagogiske; De må kunne forklare kunder som kanskje ikke er så kjent med alle disse finansbegrepene, klare å oversette det på en måte at kunden faktisk forstår hva det er snakk om.»

 

Thorn Privat Finans er stadig i vekst

Når bedrifter vokser er det jo naturlig at de også trenger flere medarbeidere, la oss se hva Christian forteller om dette.

Thorn Privat Finans er stadig i vekst

KREDITTMEDARBEIDER: Silje er innleid som kredittmedarbeider i Thorn Privat Finans. FOTO: Timo Opara

«Vi er stadig i vekst og for å nå de vekstmålene vi selv har satt oss, så har vi da behov for ytterligere dyktige medarbeidere. Sammen med Dreamwork, så setter vi oss ned og ser på de ulike kandidatene. I det tilfellet her, så var da Silje en av de vi valgte å gå videre med. Silje startet for et par måneder siden og har vært et veldig friskt pust i bedriften. Hun svarer til de verdiene vi i Thorn Norge har, og har kommet inn som et veldig godt tilskudd i denne gjengen. Det jeg er mest fornøyd med i samarbeidet med Dreamwork, er at jeg føler det er en god forståelse for hverandre. Dreamwork har god innsikt i hva vi krever av våre ansatte. De vet og klarer å formulere arbeidsoppgavene på en god måte, som gjør at de kandidatene som starter hos oss har godt innblikk i hva det faktisk dreier seg om. I tillegg, så føler vi at de er alltid tilgjengelige. Er det noe man lurer på, er det noe man er usikker på, så er det veldig lavterskel å ta opp telefonen og ringe.»

 

Hvorfor ble det Dreamwork?

En stor grunn til at vi har valgt å fronte diverse kunder er jo at nettopp du skal bli bedre kjent med våre kunder, men vi liker jo alltid å spørre hvorfor det ble akkurat oss, og hvorfor de har valgt å fortsette å samarbeide med oss.

«Jeg ville anbefalt Dreamwork for alle bransjer som tør å satse på litt yngre arbeidssøkende. Det er jo en kjent sak i markedet, at det er noen som velger å satse på de som har jobbet 10-15 år i en stilling. Det er ikke alltid nødvendig. Det å ta litt sjansen og satse på de nyutdannede, som kanskje har hatt en deltidsjobb ved siden av i to-tre år, eller har vært i arbeidslivet i to-tre år; Hvis man ønsker å satse litt på de, så tror jeg at Dreamwork er en veldig god match. De har en god portefølje og har lang og god erfaring med de typer av kandidater.»