Obos referansecase

Vi har samarbeidet med Obos i en lengre periode, for å hjelpe de med å hente inn de riktige ressursene til selskapet!

Hvem er Obos?

Obos er nordens største boligutbygger. De er en medlemsorganisasjon med snart 600.000 medlemmer. Obos bygger fremtidens samfunn og oppfyller boligdrømmen!

Hvordan har rekrutteringsprosessen fungert?

Vi tok en prat med Vidar Seland, Teamleder/Digital Produkteier fra Obos, for å høre hans tanker om rekrutteringsprosessen. Dette er det han sier: «Hvis jeg skulle ansatt 9 ressurser selv i løpet av ett år, så hadde det vært veldig tidkrevende».

Obos har store ambisjoner og ønsket flere ressurser internt, som ville være med på den spennende reisen fremover. De trengte flere utviklere og UX ressurser. Våre rådgivere Alexandra og Lilet, fra avdeling Dreamwork IT, har samarbeidet tett med Obos for å sørge for å finne de rette kandidatene til bedriften. Obos hadde et ønske om å øke kompetansen internt og tenke langsiktig med de ressursene de hadde inne. Hittil har vi ansatt 7 ressurser totalt siden mars i år og vi ser fram til veien videre.

«I en ansettelsesprosess så er det viktig med felles forventningsstyring der vi kommer med krav til Dreamwork, og de kommer med krav til oss». forteller Vidar entusiastisk da vi tok en prat med han.

Du kan se hele referansevideoen her 👇