Ny sportssjef i Frisk Asker

Etter en grundig ansettelsesprosess er stillingen som Sportssjef i Frisk Asker nå bemannet

Frisk Asker Elite kunngjorde 28.05.24 at Vidar Wold er ansatt som ny sportssjef i Frisk Asker.

Klubben uttaler at Vidar bringer med seg en betydelig erfaring innen ishockey og idrettsledelse. Hans forståelse av sporten, et imponerende nettverk både nasjonalt og internasjonalt, samt hans gode evne til å håndtere både media og andre interessehavere ble vurdert som vesentlig, når sportssjef-stillingen skulle besettes. Hans innsikt i klubbens kultur, behov og langsiktige utviklingsarbeid og målsettinger har også vært vektlagt i klubbens vurdering.

Vidar selv forteller at hans målsetningen er å fortsette arbeidet med å etablere Frisk Asker blant topp fire i eliteserien og å være en utfordrer når spillet om kongepokalen starter. Han opplyser også at han allerede er godt igang med å få på plass de siste brikkene i et konkurransedyktig lag for kommende sesong.

Daglig leder i Frisk Asker, Nicolay Sørensen, uttaler følgende om rekrutteringsprosessen og samarbeidet med Dreamwork:

– Ansettelsesprosessen var omfattende og inkluderte flere kandidater fra inn- og utland. Dreamwork, kjent for sin ekspertise innen rekruttering, ble engasjert for å sikre en objektiv og profesjonell vurdering av søkerne. Etter Dreamworks vurderinger ift. stillingsbeskrivelse, rammebetingelser, ønsket profil, personlighetstester og intervjuer, pekte Vidar seg ut som den rette kandidaten sett ift. klubbens nåværende behov.

En omfattende og spennende rekrutteringsprosess

Dreamwork er et rekruttering- og bemanningsbyrå med bred erfaring og kompetanse innen rekruttering av nøkkelpersonell. At vi har fått tillit til å bistå Frisk Asker i prosessen med å finne deres nye sportssjef, er vi svært stolte av.

Vi anerkjenner både at dette er en svært viktig rolle for klubben, og at stillingen, med sine elementer av sport, økonomi, administrasjon, ledelse og rådgiving, er relativt kompleks sier Dag Armand Iversen Chief of Operation og Partner i Dreamwork.

Han vil samtidig berømme både klubbens administrasjon og styre for deres svært profesjonelle og effektive håndtering av deres del av arbeidet. Dette har vært en omfattende prosess hvor man har vurdert mange kandidater fra inn- og utland.

Det har vært stor interesse for denne stillingen, og vi har fått anledning til å snakke med mange spennende kandidater som har vist sin interesse. Det er klart at det har vært flest kandidater fra Norge og Sverige, men vi har også hatt kontakt med søkere fra et stort antall andre land. Dette har forøvrig inkludert dialog med noen søkere fra Nord-Amerika.

At Vidar Wold er den som best matcher klubbens forventinger, krav og ambisjoner må være hevet over en hver tvil. Våre konklusjoner basert på en helhetsvurdering av samtlige kandidater er ufravikelig i så måte. Vi er sikre på at Vidar vil være en viktig bidragsyter til både forsvarlig drift og sportslige suksesshistorier i Frisk Asker i årene som kommer, avslutter Iversen.