Great Place To Work sertifisert for 2 år på rad

HR-sjef

Martin Buer

Publisert

11 mars 2024

Lesetid

«Dreamwork er mer enn en arbeidsplass. Det er et sted hvor de ansatte blir ivaretatt og gleder seg til å komme på jobb. Hvor daglig leder, HR-sjef og rådgiver står ved kaffemaskinen for å ønske neste mann på jobb en god morgen. Et sted hvor latteren sitter løst i lunsjen og planleggingen av neste sosiale aktivitet er godt i gang. Dreamwork, et sted hvor alle skal føle tilhørighet.»

Vi er stolte av å kunne meddele at vi er blitt Great Place To Work sertifisert for andre år på rad. Dette er noe som betyr mye for oss fordi det vi verdsetter absolutt høyest er menneskene. Det at alle kunder, kandidater og ansatte som jobber i Dreamwork skal føle seg sett, og ivaretatt. Uten de fantastiske menneskene som jobber i Dreamwork, og som hver eneste dag jobber hardt for at kunder og kandidater skal bli ivaretatt og sett, ville vi ikke vært her vi er i dag.

Hva vil det si å være Great Place To Work sertifisert?

Å være Great Place To Work sertifisert betyr at de ansatte opplever arbeidsplassen som tillitsfull. Dette er noe vi er utrolig stolte av og har gledet oss til å dele med dere. Vi kjenner på en stolthet og glede over den fantastiske arbeidskulturen vi har hos oss, noe som vi ønsker og håper at gjenspeiler seg tilbake på opplevelsen kundene og kandidatene våre sitter igjen med etter å ha jobbet med oss.

Undersøkelsen ble gjennomført via Great Place To Work og er en anonym undersøkelse alle ansatte har tatt del i.

Vi har hele veien vært opptatt av at det ikke skal være noe hierarki innad i bedriften. Det spiller ingen rolle om tittelen din er CEO, CHRO, rådgiver eller markedsfører. Alle stiller på lik linje og heier på hverandre. Hos oss er alle dører åpne, og det finnes alltid hjelp å få uansett hvem du spør. Vi er en familie og er opptatt av å skape trygghet. Sammen oppnår vi de resultatene vi er ute etter. Dette er noe som gjenspeiler seg i alle rekrutteringsprosessene vi foretar oss også. Vi er opptatte av å bygge tillit til våre kunder og kandidater. Alle skal føle seg sett og hørt. Dreamwork består ikke kun av oss internt i bedriften. Den består også av våre kunder, kandidater og de som ønsker å være en del av Dreamwork.

Har du lyst til å bli en del av bedriften basert på tillit og samhold, som setter mennesker i fokus? Enten om du trenger hjelp med rekrutteringen, eller er på utkikk etter drømmejobben. Ta kontakt med oss så finner vi en plass til deg!