Dreamwork er ny hovedpartner i Vålerenga

Dreamwork streber etter å oppfylle drømmer, enten drømmene tilhører kandidater eller kunder. Det å bli hovedpartner i Vålerenga, Oslos stolthet, er noe som har vært Dreamworks egen drøm.

Onsdag formiddag signerte vi i Dreamwork papirene, som gjør oss til Vålerengas Fotball Elites nye hovedpartner. Logoen vår skal pryde fronten på drakta i 2023.

Våre røtter er fra hovedstaden, og vi ønsket å støtte et lokalt lag for å ta vår merkevare, Dreamwork, et steg videre. Valget falt dermed naturlig på Vålerenga, som kalles for Oslos stolthet.

«En av de viktigste grunnene til at vi ønsker å inngå et samarbeid med Vålerenga er den enorme synligheten klubben har. Det gir oss en unik mulighet til å øke brandingen rundt Dreamwork som merkevare. I tillegg er det viktig for oss å støtte laget i byen der vi har vårt hovedkontor.» avslutter Soheil Seyedi, CEO i Dreamwork.

Dreamworks eiere, Dag Armand Iversen, Ulf Edén og Soheil Seyedi, står sammen med Mehran Amundsen-Ansari foran den nye Vålerenga drakten hvor Dreamwork er hovedpartner.

F.v. Ulf Edén (CSO i Dreamwork), Mehran Amundsen-Ansari (Markedssjef i Vålerenga), Soheil Seyedi (CEO i Dreamwork) og Dag Armand Iversen (COO i Dreamwork) inne på Vålerenga stadium. Her holder de stolt frem den nye drakten. Kilde: https://www.vif-fotball.no/samarbeidspartnere/nyheter/dreamwork-ny-hovedpartner

Seyedi og markedssjef i Vålerenga Fotball Elite, Mehran Amundsen-Ansari har kjent hverandre i 25 år, og det er liten tvil om at barndomsvennene ønsker å skape et godt samarbeid i årene som kommer.

«Soheil og jeg har i flere år sett på mulighetene for et samarbeid, og nå var timingen riktig. Dreamwork vil bistå oss med ansettelser av nye salgsressurser til klubben, og vi gleder oss til felles vekst sammen.» sier Amundsen-Ansari og legger til:

«Avtalen strekker seg i første omgang ut 2023, men vi har begge intensjoner om at dette skal bli et langt og fruktbart samarbeid». avslutter markedssjefen.

Vi er kjempeglade for å kunne bli med Dreamwork i Vålerenga-familien!

 

Innlegget er justert fra Vålerengas innlegg, som du finner her!