Dreamwork Group AS kjøper opp Cee Solutions AS

Dreamwork har inngått en avtale om å kjøpe Cee Solutions AS, et rekrutterings- og bemanningsbyrå i sterk vekst, med solid erfaring fra salg, markedsføring, kundeservice, IT, bank og finans. Vi styrker dermed vår posisjon innen salg, markedsføring og ledelse.
Cee Solutions AS, grunnlagt av Ulf Edén og Hector Rivas, har siden 2014 satset hardt på å være den åpenbare leverandøren på salg og ledelse. Alle rådgiverne fra Cee Solutions AS kommer fra salg, og har i kombinasjon med god forretningsforståelse sørget for at de ikke bare lander kandidater, men også sikrer lønnsom vekst hos sine samarbeidspartnere.

– I og med at vi hele veien har satset på headhunting og proaktivt søk etter kandidater, har dette ført til at vi ofte løser oppdragene på kortere tid enn bransjen generelt, sier Ulf Edén, eier og medgründer av Cee Solutions AS.

Bakgrunn

Oppkjøpet av Cee Solutions AS er i tråd med Dreamwork Gruppens strategi om å vokse som selskap innen rekruttering og bemanning, og vinne kampen om talentene.

«Dreamwork ønsker å jobbe med konsolidering i markedet som en viktig del av videre vekst, slik vi har vist gjennom hele 2018. Vi er svært glade for avtalen vi har gjort med Cee Solutions AS, og vi gleder oss til å få en dyktig gjeng og en god leder med på laget. Vi styrker med dette satsingen på et av våre kjernefokusområder som vi ønsker å vokse videre med.»

Soheil Seyedi, Administrerende Direktør i Dreamwork Gruppen

En god match

To selskaper i en spennende bransje slår seg sammen, og ser frem til å utvikle seg videre og styrke et viktig forretningsområde.

– Dreamwork har en ganske lik arbeidsmetodikk og like mål som Cee Solutions, noe som gjør at vi ofte møter de samme kandidatene og kundene. Kampen om gode kandidater er knallhard, og gjør derfor valget om å slå seg sammen mot konkurransen om kunder og gode ressurser enkelt, forteller eier og medgründer av Cee Solutions AS Ulf Edén .

Fordeler for både kunder og kandidater

Leveranseevnen til Dreamwork vil betydelig forsterkes av oppkjøpet. To avdelinger slår seg sammen, og unngår med dette å kjempe om de samme kandidatene.

«Kunden vil få en totalleverandør på rekruttering og bemanning, uansett organisatorisk nivå og kompetansekrav. Kandidater som nylig er ferdig med utdannelsen sin, og er ute etter en relevant jobb, kan komme til oss. Her vil de få den praktiske erfaringen de trenger til å støtte opp om det teoretiske de har med seg fra utdanningen, og som videre skal sikre dem drømmejobben. Intensjonen er ikke bare å tilby den første jobben, men også å være der hele veien til endestasjonen.»

 

Soheil Seyedi , Administrerende Direktør i Dreamwork Gruppen

Organisering

Fra 1. mai 2019 kommer Ulf Edén til å gå inn som Sales Manager i Dreamwork Talents AS. Han flytter da inn i Dreamworks hovedkontor i Nydalen sammen med fem rådgivere fra Cee Solutions AS.

Kontaktpersoner for ytterligere informasjon

Soheil Seyedi , Administrerende Direktør i Dreamwork Gruppen, e-post: ss@dreamwork.no

Ulf Edén, Eier og medgründer Cee Solutions AS, e-post: ulf.eden@ceesolutions.no

Om selskapene

Dreamwork Group AS – Dreamwork er et rekrutterings- og bemanningsbyrå som leverer tjenester til privat og offentlig sektor på nasjonalt plan. Alle våre rådgivere fokuserer på å levere høyeste servicenivå til våre kunder og kandidater. De er alle eksperter på sitt felt, og sertifisert av Clevry.

Cee Solutions AS – Cee Solutions AS ble stiftet som eget selskap i 2013 av personer med solid erfaring fra salg og ledelse. Vi ønsker å være en samarbeidspartner innen bemanning samt fast rekruttering. Vi finner kompetente ansatte via headhunting og nettverk samt tradisjonelle kanaler. Vi jobber proaktivt hver dag med aktiv search som ofte resulterer i at behovet er dekket allerede ved kartleggingsfasen.

Denne artikkelen er eldre, og Soheil Seyedi er nå CEO/adm. direktør, mens Ulf Edén er salgsdirektør i Dreamwork.