Dreamwork er Great Place To Work sertifisert

«Dreamwork er mer enn en arbeidsplass. Det er et sted hvor de ansatte blir ivaretatt og gleder seg til å komme på jobb. Hvor daglig leder, HR-sjef og rådgiver står ved kaffemaskinen for å ønske neste mann på jobb en god morgen. Et sted hvor latteren sitter løst i lunsjen og planleggingen av neste sosiale aktivitet er godt i gang. Dreamwork, et sted hvor alle skal føle tilhørighet.»

Å være Great Place To Work sertifisert betyr at de ansatte opplever arbeidsplassen som tillitsfull. Dette er noe vi er utrolig stolte av og har gledet oss til å dele med dere. Noe av det vi verdsetter absolutt høyest i bedriften vår er menneskene. Uten alle de fantastiske, hardtarbeidende ansatte ville ikke bedriften vært her den er i dag. Vi kjenner på en stolthet og glede over den fantastiske arbeidskulturen vi har hos oss.

Undersøkelsen ble gjennomført via Great Place To Work og er en anonym undersøkelse alle ansatte har tatt del i. Sertifiseringen har vært en kreativ og morsom prosess å gjennomføre.

Dette sier dyktige Jannik Krohn Falck om Great Place To Work sertifiseringen

«De beste arbeidsplassene har til felles at de lykkes med å skape en tillitsbasert kultur og ledelse. Deres strategiske fokus på alle medarbeiderne gjør at de har kommet styrket gjennom den krevende tiden vi har vært gjennom og er nå godt posisjonert i den sterkt økende konkurransen om talentene.»  

Vi har hele veien vært opptatt av at det ikke skal være noe hierarki innad i bedriften. Det spiller ingen rolle om tittelen din er CEO, CHRO, rådgiver eller markedsfører. Alle stiller på lik linje og heier på hverandre. Hos oss er alle dører åpne, og det finnes alltid hjelp å få uansett hvem du spør. Vi er en familie og er opptatt av å skape trygghet. Sammen oppnår vi de resultatene vi er ute etter. Dette er noe som gjenspeiler seg i alle rekrutteringsprosessene vi foretar oss også. Vi er opptatte av å bygge tillit til våre kunder og kandidater. Alle skal føle seg sett og hørt. Dreamwork består ikke kun av oss internt i bedriften. Den består også av våre kunder, kandidater og de som ønsker å være en del av Dreamwork.

Så har du lyst til å bli en del av bedriften basert på tillit og samhold, som setter mennesker i fokus? Enten om du trenger hjelp med rekrutteringen, eller er på utkikk etter drømmejobben. Ta kontakt med oss så finner vi en plass til deg!