GODT LEVERT

De kandidatene vi har fått fra Dreamwork har passet godt inn i miljøet.

De blir fort en del av kulturen som vi har her og de har en realistisk forventning til hva som møter de når de blir ansatt hos oss. 

Hvem er Godt Levert?

Godt Levert er kjede som leverer gode, sunne og varierte middager rett hjem til deg. Vi er opptatt av å kvalitetssikre våre produkter slik at kundene våre alltid får varer, og oppskrifter av god kvalitet.

Problemstilling

Godt Levert ønsket å samarbeide med Dreamwork fordi de følte de ikke hadde nok kompetanse innenfor rekruttering. De ønsket et langsiktig samarbeid og hadde jevnlig behov for nye, engasjerte ansatte. Avdelingen deres innenfor kundeservice skulle bygges opp og de trengte å få inn dyktige kandidater som ville passe perfekt inn i rollen.

Vi gjør alltid grundig research og forarbeid, for å sørge for at kundene våre får akkurat det de er ute etter – og litt til. 

Fremgangsmåte

Vi satt oss ned med Godt Levert for å finne ut av hvilke egenskaper de så etter i en kandidat. De ønsket å få inn kunderådgivere som var løsningsorienterte og opptatt av å sette kunden i fokus. Vi gikk gjennom flere intervjuprosesser og søk, for å sørge for at vi hentet inn kandidater som ønsket å bli med på reisen videre med Godt Levert.

Resultat

Vårt samarbeid med Godt Levert førte til rekruttering av ny, engasjert HR-sjef. Vi har også hjulpet de med å dekke to roller der ansatte skulle ut i foreldrepermisjon. Kandidatene kom seg raskt inn i miljøet og alle kommer med et smil på jobb hver eneste dag. Noe av det beste med jobben vår er å se kundene våre, og kandidatene våre lykkes.