Vil du være Oslo Taxi sin regnskapshelt? Vi trenger deg!

Oslo Taxi ble etablert som Den kommunale bilcentral allerede i 1921. Dette gjør dem til en av de eldste taxisentralene i Nord-Europa. Med 50 % av løyvene i Oslo har de den klart største bilparken av alle sentralene i Oslo og Akershus, og årlig kjører de nærmere 5 millioner turer.Selskapet har ca. 195 ansatte, nærmere 3000 tilknyttede sjåfører og har inngått avtaler med over 350 bedrifter i tillegg til offentlig sektor. Oslo Taxi er ISO-sertifisert etter den nye ISO-standarden ISO 9001:2015, og miljøsertifisert etter ISO 14001:2015.

Vil du være en del av vårt dynamiske og fremtidsrettede regnskapsteam? Ønsker du å bli en viktig bidragsyter overgangen fra Visma.net til Agresso? Da har vi den perfekte muligheten for deg!

På vegne av Oslo Taxi søker vi en erfaren regnskapsmedarbeider som vil være ansvarlig for en rekke spennende oppgaver. Du vil bli en nøkkelperson i selskapets regnskapsfunksjon, og din innsats vil være avgjørende for avdelingens suksess.

Som regnskapsmedarbeider vil du ha en variert rolle der du vil håndtere alt fra registrering av regnskapsbilag til avstemming og oppfølging av hovedbokskonti og leverandørreskontro. Din evne til å behandle leverandørfakturaer og utføre nødvendige bokføringsoppgaver vil være avgjørende.

Vi ser etter noen som er operativt effektiv på regnskap og har en løsningsorientert og selvstendig arbeidsstil. Du er kjent for å være initiativrik og evner å sette deg raskt inn i nye områder og problemstillinger. Som en ekstra bonus er du komfortabel med å lære nye systemer, spesielt Visma.net og Agresso.

Videre vil du ha ansvar for føring og avstemming av forskuddsbetalte kostnader samt bokføring og avsetning av renter for konsernkontoene. Du vil også være involvert i andre oppgaver etter behov, og din allsidighet vil være en verdifull ressurs for teamet.

For å lykkes i denne rollen bør du ha erfaring som regnskapsmedarbeider og beherske regnskapsfaget til fingerspissene. Du er kjent for å være effektiv og nøyaktig, og du trives med å arbeide i et hektisk miljø. Erfaring med Visma.net og Agresso er sterkt ønskelig, da vi er midt i overgangen mellom de to systemene.

Hos Oslo Taxi vil du bli en del av et engasjert og støttende team som vil støtte din personlige og faglige utvikling.

Er du klar for å ta fatt på denne spennende utfordringen? Send oss din søknad i dag og bli en del av vårt voksende regnskapsteam!

    • Regnskap /
    • Agresso /
    • Visma /