VIL DU JOBBE MED EN AV LANDETS STERKESTE MERKEVARER?

Dreamwork er et innovativt og fremtidsrettet HR-tech konsulentbyrå som tilbyr rekrutterings- og bemanningstjenester over hele landet. Vår tilnærming til rekruttering er basert på en kombinasjon av teknologi og digitale verktøy som gir oss muligheten til å finne de beste kandidatene for våre klienter. Som fagspesialister innen vårt segment har vi dybdekunnskap om bransjen og markedet, og kan være din profesjonelle sparringspartner gjennom hele rekrutteringsprosessen.

Vi samarbeider tett med våre klienter for å forstå deres behov og ønsker, og jobber sammen for å skape en effektiv og målrettet rekrutteringsstrategi. Ved å benytte oss av den nyeste teknologien og innovative metoder, sikrer vi en rask og effektiv prosess for våre klienter og kandidater. Vårt mål er å matche kandidater med deres drømmejobber og hjelpe bedrifter med å finne de rette talentene som kan bidra til deres suksess og vekst.

Dreamwork - What is your dream?

Har du teft for å skape gode relasjoner og bygge nettverk på regionsnivå i Dagligvarehandelen og KBS kanalen? Får du ting til å skje?

Vi i Coca-Cola European Partners (CCEP) skal styrke vårt kommersielle salgsapparat, og søker en ny kollega til vårt team som opererer i området Innlandet/Romerike og skal jobbe med våre fremste merkevarer innen dagligvarehandelen! Vi har stilling ledig som Regional Key Account Manager, og kandidaten vi søker er en offensiv person som er erfaren i forhandlingssituasjoner og som har en kjærlighet for salgsfaget.

Er du vårt forfriskende førstevalg?
Som vår nye Regional Key Account Manager vil du ha som hovedoppgave å ha dialogen med regionsapparatet hos samtlige Dagligvare og KBS kjeder i distriktet, og du vil være ansvarlig for å videreutvikle salget og øke synligheten av våre produkter i samtlige profiler i norsk dagligvare og KBS. Din evne til å forstå butikkenes behov og optimaliseringsmuligheter vil være avgjørende. Du må ha evnen til å tenke kreativt og få god gjennomslagskraft for dine ideer. Som Regional Key Account Manager skal du iverksette initiativer og kampanjer, samt få gjennomslag for nasjonale avtaler og kampanjer som allerede er sentralt forankret på et regionsnivå.

Du skal sørge for at ytre salg i CCEP får gjennomslag for avtalene i samtlige profiler i distriktet. Regional Key Account Manager skal også ha tett dialog med alle lokale grossister – blant annet ASKO, COOP logistikk, Rema Distribusjon og Engrospartner i ditt distrikt. Du vil bli utstyrt med firmabil, mobiltelefon, laptop og iPad, og din arbeidsdag vil foregå for det meste ute i felten, og en del reisevirksomhet innenfor distriktet er en del av din hverdag. Erfaring med bruk av Excel og Powerpoint er en fordel da dette er en stor del av hverdagen i denne rollen. Du vil inngå i et sterkt team og vil rapportere til Sr. Mgr Field Sales.

Sentrale arbeidsoppgaver:

• Fungere som Sr. Mgr Field Sales viktigste støttespiller og være distriktets «døråpner»
• Være ansvarlig for våre strategiske regionale KAM- kunder via regions apparatet hos kjedene
• Legge stor innsats i å utvikle eksisterende kunder
• Føre forhandlinger på et høyt nivå med store og mellomstore kunder i regions apparatet.
• Yte god service i oppfølgingen av kundene
• Strekke deg etter å utvikle våre eksisterende kunder gjennom å optimalisere løsningene for kalde drikker for dem.
• Samarbeide tett med våre solide interne støttespillere.
• Ta aktivt budsjett- og resultatansvar
• Drive coaching av sales representatives i distriktet bland annet gjennom samreiser
• Tett dialog med lokale grossister i forhold til kampanjevolum, regionale aktivitetsvolumer og generell vareflyt-kontroll.
• Regional Key Account Manager vil i tillegg ha ansvaret for egendefinerte kunder

Hvem er du?
Vi tror du er lidenskapelig opptatt av salg, tall og forhandlinger. Det er viktig at du er kreativ og selvgående, men også at du er en sterk lagspiller. Du har god kompetanse på å forhandle og har jobbet med solide merkevarer tidligere. Du er analytisk og ser muligheter før andre. Du er en utpreget positiv person som ser muligheter og potensialet. Du elsker å prate med mennesker, yte topp service og finne løsninger for våre kunder som overgår deres forventninger. Videre har du et ømt punkt for å jobbe med solide merkevarer som Coca-Cola, Coca-Cola Uten Sukker, Urge, Fanta, Sprite, Burn og Monster Energy. Du kan gjerne vise til gode salgsresultater og sterk forhandlererfaring, og er den som lander de gode avtalene med våre kunder. Du har førerkort klasse B og har stødig digital kompetanse.

Hva kan vi tilby deg?
Dette er en spennende og utfordrende stilling i et dagligvare og KBS marked i stadig utvikling. Du vil få solid erfaring med noen av verdens sterkeste merkevarer, og får muligheten til å jobbe i et internasjonalt selskap med gode utviklingsmuligheter. Vi kan tilby konkurransedyktige lønnsbetingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger, samt firmabil. Coca-Cola er en arbeidsplass som er opptatt av godt arbeidsmiljø, bærekraft og samfunnsansvar. Vi har et inkluderende miljø, og er opptatt av at alle skal trives på jobben.

Bærekraft:
Som en av verdens ledende merkevarer, har Coca-Cola et stort ansvar for å bidra til en bærekraftig fremtid. Bærekraft er derfor en integrert del av vår strategi. Vår handlingsplan for bærekraft, This is Forward, handler om helse, emballasje, mangfold, vann, klimaavtrykk og samarbeid. Vi har satt ambisiøse mål og vil bruke styrken i merkevaren til å skape endring.

Inkludering og mangfold:
Coca-Cola jobber kontinuerlig med å skape et arbeidsmiljø som utnytter de individuelle ulikhetene hos våre medarbeidere. Vi ønsker å tiltrekke oss, utvikle og beholde talenter av alle kjønn, aldre, funksjonsnivå, utdanningsbakgrunn, nasjonalitet, legning og personlighet med mer. Vi vet at mangfold driver innovasjon, endring, kreativitet og lønnsomhet. Derfor vil vi legge til rette for at alle våre medarbeidere kan være seg selv gjennom hele ansettelsesforholdet. Alle er velkommen til Coca-Cola! You may join for the brand, but you stay for the people!

Hvordan søke på stillingen?
Vi gleder oss til å motta din søknad! Du søker ved å klikke på «søk» og last opp din CV og søknad. Kun søknader som er lastet opp via våre karrieresider eller via finn.no vil bli behandlet. Søknader per mail vil ikke bli behandlet.
Har du spørsmål om stillingen vennligst ta kontakt med Anja Sveen, Senior Mrg. Field Sales Home, epost: asveen@ccep.com

  • Field sales /
  • daligvare /
  • Salg /
  • Salg & Kundebehandling /
  • Salg & varehandel /
  • Kundebehandling /