Vaxa Property søker brannteknisk ansvarlig - vil du være med på å forme fremtidens eiendomsprosjekter?

Vaxa er et uavhengig rådgivingsselskap innen eiendom. Selskapet ble stiftet i 2014 og er deleid av Clarksons. Med bred og god erfaring innen utvikling, transaksjoner, drift og forvaltning er vi en sterk ressurs innenfor alle aspekter i eiendomsfaget.

Teamet kommer fra variert bakgrunn med solid kompetanse innen eiendom, bygg og anlegg og finans. Med et bredt nettverk av rådgivere og utførende aktører representerer vi en unik partner for våre kunder innen eiendom. Siden oppstarten i 2014 har vi hatt et sterkt fokus på utvikling av organisasjon, systemer og faglig utvikling. Dette har gitt VAXA en solid base for stor vekst i kommende år.

Vaxa forvalter ca 330.000 kvm eiendom i dag og vi vil fortsette denne veksten i årene som kommer. Fremover skal vi vokse organisatorisk og ha sterkt fokus på utviklingen av et av norges beste eiendomsteam.

Vaxa utvider teamet med flere dyktige og ambisiøse hoder. Du vil få mulighet til å jobbe med spennende prosjekter innen alt fra lager og kjøpesenter til kontoreiendommer. Vaxa har i dag en variert bygningsmasse som vil gi utfordrende oppgaver for den rette.

På vegne av Vaxa søker vi nå etter en dyktig og engasjert fagperson til å jobbe med brannsikkerhet i deres eiendomsportefølje. Som Vaxas nye kollega vil du være ansvarlig for å utarbeide mål og strategier for fagfeltet, beskrive og kvalitetssikre branntekniske krav, samt utføre risikoanalyser knyttet til brann.

Som Brannteknisk ansvarlig vil du være en del av Vaxas tekniske team som består av tre medarbeidere med fagkompetanse innen elektro, VVS og brann. Teamet vil samarbeide om å utarbeide tekniske tilstandsrapporter, og du vil rapportere til teknisk leder og oppdragsgiver om tekniske forhold.

I denne stillingen vil du spille en viktig rolle ved å bistå ved teknisk due diligence ved eiendomskjøp- og salg, i tillegg til oppfølging av brannfaglige rutiner, instrukser og internkontroll i Vaxas eiendomsportefølje. Du vil også være ansvarlig for behandling av avvik og oppfølging av branntekniske tiltak, samt gi faglige innspill til drifts- og vedlikeholdsplaner og brannforebyggende tiltak.

Vi søker en person kan bistå med brannfaglig kunnskap i rehabiliteringsprosjekter, og følge opp branntilsyn i eiendomsporteføljen. Videre vil du rapportere status på mål og brannforebyggende tiltak, følge opp FDV innen brann og brannvernleder, samt utføre brannteknisk tilstandsanalyse ved forvaltning og due diligence ved oppkjøp/salg.

Som Vaxas Brannteknisk ansvarlige vil du også bistå med budsjettering av felleskostnader og vedlikeholdskostnader, og påse at tekniske lovkrav innen brann ivaretas i samarbeid med teknisk leder og forvaltningsteam.

Men hva gjør Vaxa Property unikt? Jo, de er et dynamisk team, hvor du vil få masse "hands-on" erfaring i hele eiendomsfaget. Du vil få jobbe med noen av de mest varierte og utfordrende prosjektene i bransjen. Og ikke minst, de har en variert bygningsmasse som vil gi deg utfordrende oppgaver hver eneste dag. Vaxa Property ønsker at alle sine medarbeidere skal delta i arbeidet med å forbedre og videreutvikle våre rutiner for alle fagområder, slik at de oppnår kontinuerlig kompetanseheving og erfaringsoverføring internt. De håper at du også vil bidra til dette!

Aktuelle tilleggsoppgaver:

  • Prosjektledelse/byggherrerepresentant ved ombyggingsprosjekter
  • Teknisk bistand ved utleie av ledige lokaler
  • Generell teknisk rådgivning
  • Delta i styremøter

Ønskede kvalifikasjoner:

  • Høyere relevant utdannelse, eksempelvis branningeniør eller brannforebygger
  • 1-3 års erfaring fra prosjektarbeid og/eller rådgivning innen brannfaget
  • God kjennskap til relevant lovverk

Hvorfor bør du jobbe hos Vaxa Property?
Vaxa Property sitter i kontorlokaler på Lysaker med et åpent kontorlandskap som gir deg muligheten til å jobbe i et roligere miljø når du trenger det. De tilbyr noen av markedets beste forsikringsordninger, inkludert reise- og helseforsikring, samt dekket mobil og pc.

Gjengen i Vaxa Property legger stor vekt på å ha et sosialt miljø på arbeidsplassen. Derfor arrangeres jevnlig sosiale arrangementer for deres ansatte, inkludert teambuilding-aktiviteter, julebord, sommerfester og mye mer. Dette er en flott måte å bli kjent med kollegaer på tvers av avdelinger og å ha det gøy sammen utenfor arbeidstiden.

Kjenner du deg igjen i beskrivelsen? Da ønsker vi å høre fra deg.
Dreamwork bistår Vaxa Property i denne rekrutteringsprosessen. Søknader vil behandles fortløpende og vi kaller aktuelle kandidater inn til intervju.