Ser du etter et sted hvor du kan bygge karriere?

Dreamwork er et innovativt og fremtidsrettet HR-tech konsulentbyrå som tilbyr rekrutterings- og bemanningstjenester over hele landet. Vår tilnærming til rekruttering er basert på en kombinasjon av teknologi og digitale verktøy som gir oss muligheten til å finne de beste kandidatene for våre klienter. Som fagspesialister innen vårt segment har vi dybdekunnskap om bransjen og markedet, og kan være din profesjonelle sparringspartner gjennom hele rekrutteringsprosessen.

Vi samarbeider tett med våre klienter for å forstå deres behov og ønsker, og jobber sammen for å skape en effektiv og målrettet rekrutteringsstrategi. Ved å benytte oss av den nyeste teknologien og innovative metoder, sikrer vi en rask og effektiv prosess for våre klienter og kandidater. Vårt mål er å matche kandidater med deres drømmejobber og hjelpe bedrifter med å finne de rette talentene som kan bidra til deres suksess og vekst.

Dreamwork - What is your dream?

Vi forstår at det nåværende arbeidsmarked har skapt usikkerhet for mange, og det er akkurat derfor Dreamwork Talents er her for å hjelpe deg med å finne veien til din drømmejobb.

Vi samarbeider med anerkjente selskaper innen salg, markedsføring, ledelse, samt bank og finans. Våre oppdragsgivere er blant annet Oda, Telia, Storebrand, Mcdonalds, Burger King, Claims Link, og mange flere. Å samarbeide med oss gir deg en unik mulighet til å utforske spennende karrieremuligheter, uansett om du er nyutdannet eller har noen års erfaring på arbeidsmarkedet.

Hvorfor velge Dreamwork Talents?

Våre dedikerte rådgivere er klare til å hjelpe deg med å navigere gjennom valg og muligheter for din fremtidige karriere. Vi tilbyr ikke bare jobber, vi tilbyr muligheter for vekst og utvikling.

Her er noen av fordelene med å bli en del av Dreamwork Talents-familien:

 • Attraktiv lønn og gode bonusordninger: Vi verdsetter ditt harde arbeid og tilbyr konkurransedyktig lønn, samt bonuser som anerkjennelse for dine prestasjoner.
 • Fleksibel arbeidstid: mandag til fredag, 08.00 - 16.00 / 09.00. - 17.00
 • Grundig opplæring og støtte: Våre onboarding-prosesser er utformet for å gi deg den beste starten i din nye jobb. Vi investerer i din suksess gjennom grundig opplæring og støtte.
 • Sunn bedriftskultur: Vi tror på å skape et positivt arbeidsmiljø hvor du kan trives og vokse. Årlige arrangementer og teamaktiviteter er en del av vår kultur for å feire suksesser og styrke båndene mellom ansatte.
 • Stabilitet og trygghet: Vi tilbyr ikke bare jobber, men solide og trygge arbeidsplasser. Du kan føle deg sikker i din jobb og konsentrere deg om å utvikle din karriere.

Hvordan kan du komme i gang?

Er du klar til å utforske mulighetene og finne din drømmejobb? Det er enkelt! Registrer en profil i vårt system ved å klikke på "Søk" øverst til høyre. Vårt dedikerte team vil vurdere alle kandidater som registrerer seg, og vi ser frem til å hjelpe deg med å ta det neste skrittet mot din suksessrike karriere.

Dreamwork Talents er her for å støtte deg på veien til suksess. Ikke vent - din drømmejobb kan være bare et klikk unna!

  • Kundeservice /
  • Butikkselger /
  • Salg & markedsføring /
  • Salg /
  • Account Manager /