Ønsker du å være Norway Consulting sitt nye stjerneskudd i sourcingteamet?

Norway Consulting er en IT-konsulentformidler som spesialiserer seg på det norske markedet. Vi har et enormt nettverk av norske senior IT-konsulenter som vi tilbyr til våre kunder, og vi leverer topp kvalitet på kort varsel. Gjennom et meget sterkt nettverk på 2700+ norske senior IT-konsulenter leverer Norway Consulting spisskompetanse til flere av Norges mest kjente merkenavn i både offentlig og privat sektor, i hele Norge. Disse konsulentene er selvstendige eller ansatt i små og mellomstore konsulentselskap. Vi har også flere enn 250 underleverandører med unik spisskompetanse som vi samarbeider tett med.

Vil du være med i et scale-up team på jakt etter de beste IT-konsulentene?

Senior Sourcer, IT-konsulentformidling

Du er nysgjerrig og glad i mennesker, tar egne initiativ og bryter ny mark for å finne den beste konsulenten. Om søket og jakten får hjertet ditt til å slå litt ekstra – ja, da trenger vi deg på teamet og håper du sender oss en søknad!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2023 er starten på en ny æra for Norway Consulting. Vi tar med oss suksessen fra IT-konsulentformidling, videreutvikler vår forretningsplattform og styrker vår posisjon i markedet. Vi søker derfor en dyktig Senior Sourcer som vil være med å realisere våre vekstambisjoner gjennom strukturert sourcing arbeid og økt verdiskapning for våre konsulenter og kunder.

Hos oss blir du en del av vår kultur som bygger på verdiene ‘Accountable’, ‘Passionate’ og ‘Excellence’. Vi utvikler bedriftskulturen sammen, vi er dedikerte, gjør hverandre gode og bidrar proaktivt til kontinuerlig forbedring. Du blir en sentral bidragsyter og får mulighet til å forme våre sourcing- og markedskonsepter.

Vi søker deg med god teknologiforståelse, som drives av utfordringer og ikke gir deg før du har funnet den beste konsulenten til å løse oppdraget. Hovedfokuset i stillingen er å matche rett konsulent til kundens behov, følge opp konsulenter i oppdrag og videreutvikle kundeforholdet. Du vil bygge videre på en solid konsulentportefølje i tett samarbeid med resten av teamet vårt, som sammen legger sin prestisje i å levere IT-konsulenter av høy kvalitet.

Du vil oppsøke IT-konsulenter innenfor ulike spesialistområder, etablere nye og videreutvikle allerede etablerte relasjoner med både selvstendige konsulenter og samarbeidspartnere. Norway Consulting samarbeider med et bredt spekter av IT-konsulenter, men retter spesielt fokus mot IT utviklingsprosjekter, sikkerhet og data & analyse. Det er en fordel om du har en interesse for og et nettverk eller erfaring innen en eller flere av disse områdene.

Vi ser frem til å ønske deg velkommen til oss!

Som Senior Sourcer hos Norway Consulting ser vi etter følgende kompetanse:
 • Erfaring fra rekruttering og/eller konsulentformidling
 • Teknologiforståelse og kunnskap om gjennomføring av IT prosjekter
 • Relasjonsbasert salgserfaring
 • Gode forhandlings -og closingferdigheter
 • Fordel med kjennskap til rekrutteringsverktøy som f.eks. LinkedIn recruiter
 • Flytende norsk og engelsk, muntlig og skriftlig
Dine egenskaper:
 • Du har gode analytiske egenskaper for å kartlegge og forstå IT-kompetansebehov
 • Du liker høyt tempo, arbeider med god struktur og er kvalitetsorientert
 • Du tar selvstendig initiativ til å løse oppgaver
 • Du er nysgjerrig og utfordrer muligheten for å jobbe smartere
 • Du evner å «løfte blikket» for å finne løsninger på utfordrende oppgaver
 • Du evner å opprettholde og utvikle gode relasjoner
 • Du er resultatorientert og motiveres av å jobbe sammen med andre for å nå felles mål
Gode grunner til å velge oss:
 • Konkurransedyktige betingelser med fastlønn og teamprovisjon
 • Gode pensjons- og forsikringsordninger
 • Gode personalordninger som bl.a. treningsbidrag, årlig helsesjekk, kollektivtrafikk abonnement og bidrag til privat bredbånd
 • En sentral rolle i vårt sourcing team med gode karrieremuligheter
 • Arbeide med flere av Norges mest kjente merkenavn i både privat og offentlig sektor
 • Etablerte samarbeidspartnere og et solid konsulentnettverk
 • Nye og attraktive lokaler i hjertet av Oslo sentrum
Interessert?

Send din søknad og CV ved å klikke på «søk her»-knappen. Har du konkrete spørsmål er du velkommen til å ringe vår Operations Manager Cicilie Ottesen på telefon +47 414 17 114.

Om oss:

Norway Consulting ble etablert i 2016 og hadde en omsetning i 2022 på 105 MNOK.

Den solide veksten, helt siden oppstarten av selskapet, skyldes dyktige og dedikerte medarbeidere. Våre kjerneverdier «Accountable, Passionate and Excellence», vår visjon "The place to connect" og vår misjon "Empowering with human qualities and skills" står i sentrum for vår forretningsutvikling.

Norway Consulting er verdistyrt, målstyrt og resultatorientert. Det innebærer at vår forretningsutvikling er basert på en tydelig ønsket kultur og en atferd som underbygger og støtter virksomhetens mål.