Ønsker du å være med på vår fremtidsrettede reise? Vil du jobbe med spennende prosjekter og forretningsutvikling i et av Nordens ledende ERP-miljøer?

Columbus er et globalt konsulentselskap som skaper varige og bærekraftige verdier ved å levere og forvalte sentrale forretningssystemer som dekker hele verdikjeden. Vårt mål er å digitalisere, transformere og utvikle større nasjonale og internasjonale virksomheter. Vi har spesialisert oss på bedrifter innen produksjon, næringsmiddel, retail og distribusjon. Det omfatter alt fra ERP-systemer til E-handels og CRM-løsninger som effektiviserer forretningsprosesser, gir gode kundeopplevelser og økte omsetninger.

Som en global organisasjon er vi en langsiktig, proaktiv rådgiver og digitalspartner med et nasjonalt, og internasjonalt rekkevidde. Gjennom strategisk digital rådgivning, datadrevet innsikt og innovativ bruk av AI og maskinlæring bidrar vi til bærekraftige forretningsmuligheter for våre kunder.

Hos oss jobber vi som et team, og samarbeider tett for å nå våre felles mål.

Dynamics 365 i Columbus er i sterk vekst og når stadige nye ambisiøse mål og milepæler. Som en del av Nordens ledende firmaer innenfor Dynamics vil du få mulighet til å utfordre deg selv ved å arbeide med prosjekter hos store og påvirkningsrike kunder innenfor sine bransjer. I Columbus legger vi stor vekt på teamarbeid og har et godt variert samarbeidsmiljø.

Vår arbeidsplass karakteriseres av fleksibilitet, noe som gir deg muligheten til å påvirke din egen arbeidshverdag. I denne stillingen vil du kunne jobbe med spennende ERP-prosjekter og delta i flere ledd av prosjektleveransen, fra rådgivning, implementering, oppgradering, videreutvikling og optimalisering av kundeløsninger for å sikre deres konkurransefortrinn. Du vil spille en sentral rolle overfor våre kunder ved gjennomgang av forretningsprosesser, veiledning, konfigurasjon og opplæring. Samt bli involvert i kundenes strategier og målsettinger for sin IT-og forretningsvirksomhet.

Vi ser for oss at du har følgende kvalifikasjoner og erfaring:

 • Minimum 3 års erfaring som konsulent med implementering av Dynamics 365.
 • Prefererte kompetanseområder: finans, logistikk, prosjekt, service eller retail.
 • Gode språkferdigheter: skandinavisk språk samt engelsk både muntlig og skriftlig.
 • Du er opptatt av å levere høy kvalitet til våre kunder og verdsetter godt lagarbeid.
 • God relasjonsbygger, strukturert og metodisk.

Hos Columbus bryr vi oss like mye om hverandre som virksomheten vår. Derfor tilbyr vi:

 • Ikke bare en jobb, men en karriere. Vårt interne arbeidsmarked gir uendelige muligheter for utvikling og vekst innenfor ditt eget fagfelt eller på andre interessante og relevante områder for deg.
 • Tilhørighet. Å ta del av et Dynamics 365-miljø med høye ambisjoner og dra nytte av mulighetene det medfører. Du vil tilhøre et av våre kontorer enten i Barcode i Oslo, eller nasjonalt som Bergen eller Tønsberg. Være del av et selskap hvor dine kollegaer, innehar høy teknisk kompetanse, høy bransjesekunnskap, og svært god forståelse for våre kunders behov.
 • Attraktive belønninger. Konkurransedyktig lønn og et av markedets mest gunstige forsikringsordninger som inkluderer god reise- og helseforsikring.
 • Balanse mellom arbeid og privatliv. Våre ansattes trivsel er en prioritet. Vi ønsker at du skal være den beste versjonen av deg selv på jobb, derfor vil du ha høy fleksibilitet til å påvirke din egen arbeidshverdag.
 • Inkluderende og dynamisk arbeidskultur. Vi tror at det å omfavne forskjellene våre gjør oss sterkere. For oss betyr ekte inkludering å kunne bringe hele seg selv på jobb, og at alle skal føle seg akseptert og verdsatt. Ved å bygge på hverandre bygger vi også vår vinner-kultur.

Hørtes dette interessant ut? Da ser vi frem til å motta din søknad og CV. Har du spørsmål kan du ta kontakt med en av våre rådgivere i Dreamwork, Alexandra Panina +47 464 75 807 / ap@dreamwork.no eller Lilet Milena +47 414 58 610 / lm@dreamwork.no

  • ERP /
  • Dynamics 365 /
  • Business Consultancy /