Ønsker du å bidra til enda flere fornøyde kunder? Vi søker en kollega med en lidenskap for salgsfaget

Dreamwork er et innovativt og fremtidsrettet HR-tech konsulentbyrå som tilbyr rekrutterings- og bemanningstjenester over hele landet. Vår tilnærming til rekruttering er basert på en kombinasjon av teknologi og digitale verktøy som gir oss muligheten til å finne de beste kandidatene for våre klienter. Som fagspesialister innen vårt segment har vi dybdekunnskap om bransjen og markedet, og kan være din profesjonelle sparringspartner gjennom hele rekrutteringsprosessen.

Vi samarbeider tett med våre klienter for å forstå deres behov og ønsker, og jobber sammen for å skape en effektiv og målrettet rekrutteringsstrategi. Ved å benytte oss av den nyeste teknologien og innovative metoder, sikrer vi en rask og effektiv prosess for våre klienter og kandidater. Vårt mål er å matche kandidater med deres drømmejobber og hjelpe bedrifter med å finne de rette talentene som kan bidra til deres suksess og vekst.

Dreamwork - What is your dream?

Bli kjent med Sector Alarm AS

Med imponerende vekst over flere år har Sector Alarm etablert seg som den ledende leverandøren av trygghetstjenester i Europa. Vi har planer om å fortsette denne veksten og har mange spennende oppgaver som må løses.

Derfor er vi på jakt etter en service- og resultatorientert kollega som trives med å kommunisere med kunder over telefon. Det er avgjørende at du har sterkt fokus på kundens behov og evnen til å levere førsteklasses service. Har du gode kommunikasjonsferdigheter, en passion for salg og kan vise til gode salgsresultater, kan denne jobben være noe for deg!

Din arbeidshverdag:

Som HQ Sales Representative på vår Defence-avdeling vil du arbeide med salg av våre boligalarmer rettet mot privatmarkedet. Du vil ha kontakt med kunder som vurderer å avslutte sitt kundeforhold av ulike grunner. Din primære oppgave er å lytte til kundens ønsker og behov, samtidig som du presenterer våre produkter og tjenester på en profesjonell og pålitelig måte.

Hvem vi ser etter:

Vi søker en person som er målrettet og fokuserer på å oppnå gode resultater. Du utmerker deg med fremragende kommunikasjonsevner til å samhandle med kundene, og du er dyktig til å presentere budskap og salgsargumenter på en tydelig og overbevisende måte. Du er motivert og villig til å legge ned ekstra innsats for å oppnå de målene du setter deg. Som kollega er du ivrig etter å lære og samarbeide, og du trives i et energisk team. Det er en fordel om du har et sterkt konkurranseinstinkt og trives med telefonen som ditt viktigste arbeidsverktøy.

Stillingen krever:

Erfaring innen salg, telefonsalg eller Call Center. Du er salgsorientert, kan vise til svært gode resultater, og ønsker å bygge videre på den suksessen hos oss. Stillingen krever gode kommunikasjonsferdigheter på norsk, både muntlig og skriftlig.

Tilfredsstillende vandel er et krav. Vi vil bistå deg i søknadsprosessen.

Hva kan vi tilby deg:

Vi har et åpent og inkluderende arbeidsmiljø der du vil bli en del av et sterkt team som har måloppnåelse som en prioritet. Du vil oppleve god opplæring og coaching som vil gi deg trygghet når du utfører arbeidsoppgavene dine. Sector Alarm fremmer gode karrieremuligheter for talentfulle medarbeidere, hos oss vil du bli ivaretatt og få muligheten til å vokse internt. Vi tilbyr konkurransedyktige lønnsbetingelser med fastlønn og provisjonsordning. Jo mer innsats du legger inn, desto større blir belønningen. Hos oss kan du smi din egen suksess.

Hvis du ønsker å se mer av hvordan vi har det på og utenfor jobb, ta en titt innom vår instagramprofil @sectoralarmhverdag

Om arbeidsgiveren

Sector Alarm er en av Europas ledende leverandører av sikkerhet, og har mer enn 650 000 fornøyde og trygge kunder i Europa. I over 25 år har vi levert sikkerhet til våre kunder gjennom å tilby alarmløsninger med svært høy kvalitet for private hjem og bedrifter med utmerket kundeservice, noe som fremgår av vår kundetilfredshet på 95%.

Sector Alarm har hatt en sterk vekst gjennom årene, og har en spennende og lovende fremtid med fokus på ytterligere vekst i både nye og eksisterende markeder. Vi har mer enn 3000 ansatte i Norge, Sverige, Finland, Irland, Spania, Frankrike, Italia og Portugal, og har fokus på å ansette de riktige menneskene. Med de riktige menneskene på de riktige stedene i organisasjonen har vi tatt en sterk markedsposisjon i landene vi opererer i, fordi vi kan tilby våre kunder toppmoderne sikkerhetsløsninger.

Vi tilbyr spennende karrieremuligheter i et selskap med en ambisiøs vekststrategi. Hvis du deler vår lidenskap innen å tilby innovative produkter som gir sikkerhet og trygghet til mennesker i private hjem eller hos småbedrifter, er 100 % kunde- og målfokusert, og leter etter en rolle der du kontinuerlig kan utvikle deg mens du jobber med fantastiske kolleger i et morsomt og fartsfylt miljø, vil vi gjerne høre fra deg.

  • Salg /
  • B2C /
  • Salgskonsulent /
  • Sikkerhet /
  • Sales /
  • Callsentermedarbeider /