Er du vår neste UX-designer?

OBOS er en av de største boligbyggerne i Norge og Sverige, og er den største i Norge. Vi eies av våre over 535 000 medlemmer, og overskuddet beholdes i virksomheten og benyttes til å oppfylle formålet, som er å tilby medlemmene bolig. Helt siden 1929 har vi skaffet våre medlemmer bolig, samt forvaltet disse på en trygg måte.

OBOS har over 2700 ansatte og driver utvikling, produksjon og salg av eiendom og bolig. Vi har i tillegg virksomhet innenfor eiendomsforvaltning, rådgivning, digitale tjenester, bankvirksomhet, eiendomsmegling, næringseiendom, samt aksjeinvesteringer innenfor sektorene bygg, eiendom og anlegg. OBOS skal bidra til et mer bærekraftig samfunn. Medlemmene har besluttet at inntil 10 prosent av overskuddet etter skatt skal benyttes til samfunnsnyttige tiltak. Hovedkontoret er i Oslo.

Nysgjerrig på hvordan det er å jobbe i OBOS? Lytt til podkasten "Work in..." https://nye.obos.no/dette-er-obos/jobb-i-obos/work-in-podcast/

Vi søker UX-designer som vil være med på å oppfylle folks boligdrømmer.

Noe av det største og viktigste du gjør i løpet av livet er å kjøpe bolig.

I OBOS jobber vi med å bygge digitale løsninger for at våre medlemmer skal få hjelp til å gjøre akkurat det.

Som designer i avdeling Digitale kundetjenester, vil du jobbe direkte med våre kunderettede tjenester for et bredt spekter av brukere og tjenester. Vi har blant annet ansvaret for OBOS-appen og nettsidene våre både i Norge og Sverige. Det er i vår divisjon de strategiske målene og behovene fra konsernet blir til kundevennlige, teknisk solide og digitale løsninger. Vårt mål er å skape konkret forretningsverdi, og være involvert hele veien fra start og sikre kontinuerlig forbedring av tjenestene våre.

Avdelingen består av 25 medarbeidere og like mange konsulenter. Her jobber det forretningsutviklere, produkteiere, utviklere og UX- og innholdsdesignere. Vi arbeider i tverrfaglige produktteam preget av sterk fellesskapsfølelse og glød for digital tjenesteutvikling. Vi baserer vårt arbeid på brukerinnsikt og analyse, og vi ønsker å teste raskt så vi lærer kundene våre å kjenne, og forbedrer kontinuerlig slik at vi sammen med teamet leverer på våre effektmål. Vi mener det skal være kjekt og givende å være på jobb, og vi er flinke til å feire våre seiere.

Vi har startet arbeidet med å bygge et designmiljø, og ønsker å styrke teamet ytterligere med en ux-designer. Sammen skal vi bygge et kompetansemiljø og du vil få prege dette sammen en engasjert og dyktig gjeng, som gir deg gode utviklingsmuligheter.

Hvem ser vi etter?

Vi ser etter deg som er dyktig på å designe gode digitale kundeopplevelser. Du evner å se tjenester og produkter fra kundens perspektiv, en godt utviklet kommersiell teft og er over gjennomsnittet interessert i innsikt og datadrevne beslutninger. Du formidler behov og løsninger til andre på en inspirerende måte. Det å navigere i store organisasjoner faller naturlig for deg, du er god til å få med deg folk på laget og brenner for faget ditt.
 • 5+ års erfaring, gjerne fra større organisasjon hvor du har møtt komplekse problemstillinger
 • Erfaring med å drive designprosesser fra innsikt til prototyping og fra testing til kontinuerlig forbedring
 • Kunnskap om responsivt design og universell utforming
 • Forståelse for identitet og hvordan digital design og brukeropplevelse påvirker merkevareopplevelsen.
Noen av våre arbeidsverktøy er Figma, Miro og Testflow.

Hvorfor bli en del av OBOS?

Samfunnsengasjementet, og hjertet OBOS har for byene våre, er noe av det som gjør ansatte stolte av å jobbe her. I tillegg er vi opptatt av å skape en inkluderende kultur, både innad og utad, hvor alle skal føle seg velkommen og kunne være seg selv. Hos oss får du en jobb med mening.

I OBOS er det uante muligheter. OBOS er Norges største kompetansehus innen eiendom og vi er opptatt av at du skal få utvikle deg og oppfylle din karrieredrøm.

Vi kan tilby et inspirerende og innovativt miljø med høyt faglig nivå, gir deg gode muligheter til å forme din egen hverdag. Interessante og utviklende arbeidsoppgaver med rom for nytenking gjør det gøy å gå på jobb.

OBOS investerer i egne ansatte og har gode ordninger som blant annet fleksitid, sommertid, gode pensjons- og forsikringsordninger, samt firmahytter i inn- og utland.

Kjenner du deg i beskrivelsen over? Da gleder vi oss til å lese søknaden og CV-en din. Har du spørsmål kan du ta kontakt med en av våre rådgivere i Dreamwork, Alexandra Panina +47 464 75 807 / ap@dreamwork.no eller Lilet Milena +47 414 58 610 / lm@dreamwork.no

  • UX /
  • UX design /
  • UX designer /
  • UX-design /
  • Interaksjonsdesign /
  • Interaksjonsdesigner /
  • Tjenestedesign /