Thorn Privat Finans

Vi i Dreamwork har samarbeidet tett med Thorn Privat Finans gjennom hele rekrutteringsprosessen, for å sørge for at de fikk inn drømmekandidatene. Les mer om hvordan vårt samarbeid har vært, og hvilke tjenester vi har levert til de.

Hvem er Thorn Privat Finans?

Thorn Privat finans er en del av et dansk konsern som heter 3c retail. Vi tilbyr finansielle løsninger mot privatkunder. Det består av typiske lån, refinansiering og andre forsikringer. I thorn har vi fire verdier vi styrer etter. Disse er kompetanse, agilitet, kjøpmannskap og ydmykhet.

Uttalelse

Jeg ville anbefalt Dreamwork for alle bransjer som tør å satse på litt yngre arbeidssøkere. De har en god portefølje og har lang, og god erfaring med de typer av kandidater.

bilde-av-person-som-jobber-hos-thorn

Christian Glenne

Salgssjef,
Thorn Privat Finans

Hva sier kunden om vårt samarbeid?

Problemstilling

Vi har jobbet tett med Thorn Privat Finans over flere år. Thorn beskriver prosessen med Dreamwork som profesjonell fra start til slutt. Det er ikke enkelt å finne de beste kandidatene innenfor salg og finans. Derfor tok de kontakt med oss. Slik at våre dyktige, spisskompetente rådgivere kunne ta seg av jobben med å hente inn de beste kandidatene, som delte samme lidenskapen som Thorn.

Fremgangsmåte

Thorn visste akkurat hvilke kandidater de drømte om å finne, men trengte hjelp til å definere hva som skulle til for å lykkes i rollen. Vi bisto blant annet med å finne en passende tittel for stillingen og forme beskrivelsen av hvilke kandidater de var på utkikk etter. Våre rådgivere tok også i bruk Dreamwork Assesement i rekrutteringsprosessen for å finne de mest strukturerte kandidatene, siden dette var et viktig nøkkelpunkt for Thorn.

Resultat

Vårt samarbeid med Thorn førte til at de fikk nye kollegaer. Vi har jobbet tett med Thorn gjennom hele rekrutteringsprosessen. På denne måten har vi sørget for å til enhver tid møte deres forventninger, og behov. Thorn ønsket å satse på yngre arbeidssøkere. Vi har lang erfaring med å finne disse type kandidater og sammen med Thorn sørget vi for å hente inn de beste kandidatene.