Skousen

Vi i Dreamwork har jobbet tett med Skousen, for å sørge for å hente inn den rette franchisetakeren for deres merkevare. Les mer om hvordan vårt samarbeid har vært, og hvilke tjenester vi har levert til de.

Hvem er Skousen?

Skousen er en dansk faghandelkjede, som ble etablert av Preben Skousen. I 2011 ble vi kjøpt opp av Whiteaway Group, og ble en stor franchisekjede i Danmark. Vi fortsetter å vokse og etablerer oss snart i Sverige også.

Uttalelse

Dreamwork er like opptatt av at den som vi finner skal lykkes. De har samme vinkling som vi har, og det gjør at jeg er trygg på vurderingene deres.

YouTube

Lars Edvardsen

Retail Manager,
Skousen

Hva sier kunden om vårt samarbeid?

Problemstilling

Franchise er en lengre rekrutteringsprosess hvor kvalitetssikring er ekstra viktig. De fleste kandidater er gjerne allerede i en annen jobb og vårt ønske er å få dem til å tro like mye på konseptet som vi gjør.  Det var viktig for dem å få inn franchisetakere som hadde en brennende interesse om å være ute blant mennesker. Vi var på utkikk etter den lokale kjøpmannen som mestret kunsten i å skape gode relasjoner.

Fremgangsmåte

Vi tilbrakte mye tid på aktivt søk for å finne kandidater med en drøm om å starte noe eget. Skousen er opptatt av menneskene bak bedriften og ønsker å få frem ansiktene til merkevaren. Vi kjørte også annonsering og la ut stillingsannonsene for å skape en større interesse. I tett dialog med Skousen hentet vi inn kandiatene vi følte passet best inn i rollen. Deretter hadde vi flere samtaler med kandidatene og sørget for at de fikk det de trengte for å lykkes.

Resultat

Vårt samarbeid med Skousen førte til rekruttering av seks franchisetakere til Bergen, Trondheim, Larvik og Oslo området. Seks engasjerte, nysgjerrige og hardtarbeidende kandidater gjorde seg klare for bli franchisetakere, og sammen med Skousen løfte merkevaren til nye høyder. Vi har hatt god dialog med Skousen hele veien og sørget for at deres drømmer, og verdier, ble møtt.